Ayrılan ben olmama rağmen halen her gün aklıma geliyor, yanlış mı yaptım?

2 aylık sevgiliydik, aramız çok iyiydi bana karşı çok ilgiliydi kız. Beni sevdiği her halinden belliydi, ilişki devam etse evliliğe kadar giderdi. Ama kızla sevgili oluşumuz çok hızlı oldu, birbirimize çok benziyorduk her şeyimizle. Tip olarak bile insanlar çok benziyorsunuz diyorlardı. İlişkiyi bitirme kararını ben aldım çünkü kıza karşı hislerim artmıyordu hep aynı seviyedeydim. Bana verdiği sevginin karşılığı bende yoktu tamam ben de seviyordum ama onun kadar değildi. Çok düşündüm ilerde hislerim artar mı diye, buna olumsuzdum. Ben 22 o 19 yaşındaydı, ten uyumu yoktu, kız güzeldi ama bana çekici gelmiyordu sadece sevgim vardı. Bundan dolayı kızı üzmek, bana daha fazla bağlı kalmasını istemediğimden ilişkiyi sonlandırdım. İlişkiyi daha da sürdürebilirdim belki hislerim değişirdi ama değişmeme ihtimali çok yüksekti. İlişki sonlanalı 1 ay oldu halen takipleşiyoruz onu görünce garip oluyorum, her gün aklımda olan biri zaten. İlişkiyi bitirerek doğru mu yaptım bilmiyorum, gerçekten beni seven birini bulmuşken onu bırakmak doğru muydu?

Güncellemeler
+1 yıl
Kız benim ilk sevgilim her yaşadığım şeyin ilki bu arada, ilk öptüğüm kız, ilk bu kadar yakın davrandığım kız. İlk bana hediye alan değerli hissettiren biriydi. Bana bir kere demek çiçek almıştı kurutup saklamıştım halen bende tabi..
Ayrılan ben olmama rağmen halen her gün aklıma geliyor, yanlış mı yaptım?