Bir şehit çıktı karşıma birkaç gün önce. Araştırdım araştırdım sanki bir bağ oluştu gibi aramızda çok tuhaf. Ağladım onun adına dua ettim üzüldüm sonra bir sabah rüyamda gördüm bana yüzük takıyordu ve bir içecek içiyorduk çok lezzetli bir şeydi neden benim için ağlıyorsun ağlama tamam mı deyip gülüyordu neyse sonra annesini sosyal medyadan bulup yazdım. Kadın dedi ki ben ne zaman üzgün olsam oğlum bana haber gönderir biriyle. 3 yıldır göndermiyordu birkaç gün önce bir şeye çok üzüldüm şimdi de sen çıktın karşıma seninle haber göndermiş dedi.
Bir nevi aracı olarak seçilmişim onun dediğine göre ve rüya falan da değişikti şaşırdım yani. Neden ben ve bu nasıl olabilir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu bir tesadüf değil, kıyamet vakti yaklaştıkça inancı olan müslümanlar ilahi haberci rüyaları kıyamet kopana kadar almaya devam edecek, nasip.
Ay korktum sen öyle anlatınca şimdi ya. Bir de ben kadına rüyayı anlatırken dedim ki oğlunuz diyor ki annem canını sıkmasın ama bu laf rüyada yoktu sadece kadına anlatırken o an bunu da söylememi söyledi içimden bir his ve kadın dedi ki bu aralar canım çok sıkkındı falan. Yani nasıl hissedebiliyorum neden tanımadığım hayatta bile olmayan bir insanı Allah hayatıma dahil ediyor bilmiyorum
Eder eder insanlar boş yere karşımıza çıkmazlar hepsiyle aramızda görünmez ipler ruhsal bağlar var ruhlar aleminden yana bu böyle. Tek sorun bir daha ilahi haberci rüyaları olmayanı olmuş gibi anlatmada bunu bir daha yapma bence çok büyük günah haberin olsun, onun dışında dua ve şükür edebilirsin bu tür haberci rüyaları görüyor olmak sana kendini özel hissettirmeli çünkü ☺️
Çok sağol gerçekten bilgili birine benziyorsun. Ya şöyle ki gerçekten rüyamda gördüm ve çok mutluydu keyfi yerindeydi ama annesiyle ilgili bir şey demedi. Ben de rüyayı anlatırken içimden güçlü bir ses bunu da söyle dedi ve kadın da evet böyle bir sorunum var deyince korktum yani. Allah affetsin olmayan bir şeyi olmuş gibi anlattım ama kötü niyetim yoktu valla sadece annesi daha da mutlu olsun istedim. Çarpılmam dimi ya off
Bir arkadaşıma anlattım o da kadının sıkıntısını hissetmen ve tam da o dönemde senin seçilmen tesadüf değil hem rüya hem his açısından bağ kurmuş gibisin o kişiyle falan dedi. Olabilir mi yani sence
Evet Allah (c. c.) bize her zaman işaretler gönderir biz yeter ki görmek isteyelim, bazen kullarını gönderir bazen kafamızdaki soru işaretlerini onaylaması için pencere önüne kuşlar gönderir, bazen de haberci rüyaları gönderir. Daha nice işaretler gönderiyor da insanın bilinci maneviyata açık olmadığı ve dünya hayatında maddi şeylere dalıp gittiği zaman insan gözünün önünü görmez oluyor.
Şu an ciddi anlamda ürkmeye başladım çünkü ben geçen bu rüyadan uyandıktan sonra camıma bir kuş konmuştu hatta onun sesiyle uyandım. Ya bir şey sorucam bu kadar şeyi hissetmem görmem ya da yaşamam garip değil mi yani çevremde böyle biri yok ve bazıları bunun korkutucu olduğunu söylüyor.
Hayır normal hepsi, ürkütücü olan bir şey yok. Çevrendeki insanların farkındalıkları yok veya eksiktir. Ya da ilgilenmedikleri için fark edemiyorlar zaten. Herkesin hayat döngüsünde illaki yaşadığı dersler arasında vardır bunlar, bazı insanlar hayatının neredeyse her döneminde yaşıyor kişiliği ve kaderi o yönde çizildiği için o ayrı tabii..😅
Çok sağol iyi ki varsın. Son bir şey daha sormak istiyorum ben bu görmediğin bir ayrıntıyı da görmüş gibi anlatmanın günah olduğunu bilmiyordum az önce sen deyince araştırdım ve her ne kadar iyi niyetle yapsam da çok büyük bir günah olduğunu öğrendim ama yemin ederim bilsem yapmazdım. Şu an tövbe ediyorum ve çok pişmanım ama Alah affeder mi ya gerçekten bir daha yapmayacağım
Affeder tabiki bir daha yapmadığın sürece sıfırlanır o günah
Rica ederim sen de iyi ki varsın 💞 Allah'a emanet ol
Sen de Allah’a emanet ol💜
olabilir iste
Neden ben acaba çok tuhaf
Şehitler ölmez.
Biliyorum ama beni tanımıyor etmiyor neden karşıma çıktı acaba
Etkileşim kurdunuz o yüzden, bu yüzden imanlı olmak lazım Allahın yasak ve emirlerine uymak lazım bu bir mesaj güzel haber
Etkileşim mi kurdum? Nasıl yani ya korkutma beni şimdiii
Etkileşim derken, rüyana girmesi iyi bir şey