Aklımdan ne geçerse, çok alakasız bir şey olsa bile birisi o konuyla ilgili bir şeyler söylüyor veya düşündüğüm kişi beni arıyor, karşıma çıkıyor. Son zamanlarda çok arttı bu..
2 ay
Algıda seçicilik, bilincin yönelmesi, teknolojik tecavüz , ilahi işaret, dış güçlerin oyunu... Bir sürü şey geliyor aklıma ama bilmiyorum. Bende de oluyor.
Dış güçlerin oyunu derken?
Bu yaşadığın şey çok yaygın aslında 😊 Beynin, düşündüğün şeyle ilgili işaretleri daha kolay yakalıyor. Yani sen fark etmiyorsun ama binlerce uyaranın içinden sadece dikkatini çekenleri seçiyorsun. Buna seçici algı, tesadüflerin çarpıcı gelmesine de illüzyon deniyor. Gizemli gibi hissettirse de çoğu psikolojik, endişelenecek bir durum görünmüyor 🌿✨
Cevap
0Cevap
Ya bilmiyorum banada oluyor ama buyuk ihtimal tesaduftur bence
Bazı düşüncelerim var beni çok korkutuyor… onların olmasından çok korkuyorum düşünmemle birine zarar gelir diye korkuyorum aslımda birisi güzel bir açıklama yaptı da o çekim yasası ile ilgili
Tesadüf diye bir şey yok
Bazı düşüncelerim var beni çok korkutuyor… onların olmasından çok korkuyorum düşünmemle birine zarar gelir diye korkuyorum aslımda birisi güzel bir açıklama yaptı da o çekim yasası ile ilgili
Yok demedim zaten
Önsezi
yıllardır çözemedim
aynısı... bazen düşünürken yaşanacak diye korktuğum için iç sesimi susturmaya çalışıyorum şizofren oldum iyice
Kimseye bişey olduğu yokta aslımda bu kadar şey üst üste olunca panik oldum…
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?