3 ay önce ilişkimizi mesafelerden bitiren erkek arkadaşım bir şans daha istedi sizce ne yapmalıyım?

Mayıs ayında sevgili oldk askere gitti 6 ay bekledm birbirimizi çok seviyorduk baya da hayallerimiz vardı geldiğinde şunu yapcz bunu yapicaz diye öyle böyle 6 ay geçti geldi 1 ay çok güzel geçti başka şehire gideceğini söyledi böyle birseyi ikimizde beklemezdik geri gelip gelmeyeceğim belli değil senj bekletmek istemiyorm dedi ben beklerim dedi o da ben bekletemem seni bunu yapamayacağıni söyledi başka carem yok seni çok seviyorum ama bundan hiç şüphe etmememi söyledi ayrilmamizdn 3 ay sonra yazdi ona şans vermemi istedi cok seviyorum aynı şekilde oda ama gururum biraz araya giriyor kafam çok karışık her halükarda üzülcem şans vermesemde üzülcem cunki unutamıyorum onu ne yapmalıyım bilmiyorm vermelimiym o sansi

Güncellemeler
+1 yıl
Konu sevmemesi veya mesafenin kendisi için önemsiz olduğunu açıkladı ztn gelmeyecek birini beklemek saçma olur diye bekletmek istememesi
3 ay önce ilişkimizi mesafelerden bitiren erkek arkadaşım bir şans daha istedi sizce ne yapmalıyım?