3 yıllık ilişkimde erkek arkadaşım ara vermek istedi döner mi çok seviyorum?

İlişkide her şey güzel gidiyordu son dönemlerde onun işi sebebiyle az konuşuyor görüşüyorduk ama etkilemiyordu sonra onun ailesi okulu falan sorunları vardı konuşmalarımız azaldı ama sıkıntı etmedim her zaman yanında oldugumu hissettirdim bir gece konuşalım mı dedi kafası çok karışıkmış işte çok doluymuş artık hiçbir duyguyu hissedemiyormuş bana olan sevgisi de dahil bişey diyemedim dondum kaldım ben mi degisiyorum duygularım mi bilmiyorum diyor her şeye bilmiyorum diyor bişeyler degisiyor ama ben bilmiyorum diyor ilişkiyle alakali mi benimle alakalı mi diyorum seninle kaynaklı değil diyor ertesi gün buluşmak istedim konuştuk gözlerime bakamıyordu gozleri doluyordu seni seviyorum diyor ama hissedemiyor sadece bana olan sevgisinj de değil çoğu şeyi bilmiyorum dedi kafası çok doluydu bende iş gereği 2 hafta kadar şehir dışına gitmem gerekiyordu bayağı uzak bir yere bence ara verelim ikimizin de duyguları kafası tam otursun senin de kafan çok ağırlaşmış sende kafanı dağıtırsın dedi bana ikimiz de gözlerimiz dolu dolu seni seviyorum diyerek ayrıldık ondan eğer hislerin geri gelirse yazar mısın bana dedim tabiki de yazarım dedi bana ama 10 gün oldu yazmadı hiçbir şekilde hani ben çevreye soruyorum iyi mi değil mi diye onlar da bu normal bir durum değil kafası dolu üzme kendini düzgün düşünürse anlayacak diyorlar ama kafam doldu çok seviyorum ne yapacağım ben?

3 yıllık ilişkimde erkek arkadaşım ara vermek istedi döner mi çok seviyorum?