7 ay oldu bir çocuk yazıyor. Birkaç hafta cevap vermedim hep yazdı, sonra cevap verdim istemediğimi belli ettim hatta söyledim, soğuk soğuk yazdım ama daha fazla yazmaya başladı. Şimdide ayda bir cevap vermeme rağmen her gün reels videosu atıyor ve yazıyor.
Engellemek te istemiyorum kuzenimin arkadaşı. Engellemek dışında nasıl kurtulurum?
Engellemek te istemiyorum kuzenimin arkadaşı. Engellemek dışında nasıl kurtulurum?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anlayışsız ve takıntılı biri ve bu kişiler uzak durulması gereken kişilerdir net bu kişiden tamamen uzak durun nekadar yazarsa yazsın her ne yazarsa yazsın engelleme gereği bile duymayın çünkü başka hesaplardan yazmaya devam eder siz nekadar engellerseniz okadar yazar bunun yerine mesajına görüldü bile atmayın tek yapmanız gereken nekadar yazarsa yazsın dediğim gibi tamamen görmezden gelmek olacaktır siz nekadar görüldü dahi atmayıp sessize alırsanız attığı mesajları okadar bu kişi yazar ve en sonunda vazgeçer gerçekten takıntılı ve anlayışsız kişiler eksik olan kişilerdir kafa yapılarında bu kişi vazgeçmez diye düşünüyorsanız dediğimi yapın mutlaka vazgeçecektir bu kişi emin olun bundan tamamen uzak kalın.
Naz yaptığımı falan sanıyor galiba ama 7 ay da naz olmaz ki be kardeşim
Görüldü dahi atmayın.
Kuzenimin dediğine göre daha hiç sevgilisi de olmamış çocuğun ilk yazmamdan umutlandı galiba ama söylemiştim istemediğimi. Of neden böyle insanlar var 😅
Direkt söylemekten başka çaren yok gibi kuzenine de söyleyebilirsin rahatsız olduğu ya da hiç düşünmeyeceksin direkt engelli basacaksın çünkü pek anlayacak birine benzemiyor
Etik sayılmaz ama küfür yoluyla kendinden soğutabilirsin. Belli ki iflah olmaz biri ya da bu kadar düşünme ya bas engeli gitsin.