Aşk İlişkileri Eski sevgilinizin dayak yediğini görseniz müdahale eder misiniz? Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Eski sevgilinizin dayak yediğini görseniz müdahale eder misiniz? Eski sevgilinizin dayak yediğini görseniz müdahale eder misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Ederim tabii ki olmaz yani insan sonuçta 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Ederdim sanırım. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Beni aldatan eski karım için yazayım: Hayır. Umurumda bile olmaz. Her kim yapıyorsa ellerine sağlık der, geçerim. 0 0 Yorumla
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kim olduğunun önemi yok herhangi bir kadın şiddet görüyorsa seyirci kalamam müdahale ederim tabi ki 0 0 Yorumla
nutellalıpasta95 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Hayır asla. Hatta giderim yardım ederim dövene. Ellerin dert görmesin derim slskssksk 1 0 Yorumla
G-Ü-V-E-N Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl kötü ayrılmışsam az beklerim dayak için sora müdehale ederim:) 0 0 Yorumla
PandaRiza Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Yaprağı yerken bana mı sordu dayak yerken müdahale edeyim 😂😂😂 0 0 Yorumla
BAYBYSHAWDY Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl tabikide kimse dayak yiyecek kadar kötü deildir bence 0 0 Yorumla
AaBaCaDde Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Hangisi:) vallah zevkle izlerim ikisinde 0 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ohhhh o kadar sevinirim ki hattaa video çekerim 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Karışık 🥴 ne haliniz varsa görün ooof 0 0 Yorumla
enesayar Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Edersin tabi insaniyet namına 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sevmem kendisini ama ederim yine de. 0 0 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Anında dalarım 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Elbette.. 0 0 Yorumla
Tam4gunolmusdunn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Etmem 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Evet ederdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ederim tabii ki olmaz yani insan sonuçta
Ederdim sanırım.
Beni aldatan eski karım için yazayım: Hayır. Umurumda bile olmaz. Her kim yapıyorsa ellerine sağlık der, geçerim.
Kim olduğunun önemi yok herhangi bir kadın şiddet görüyorsa seyirci kalamam müdahale ederim tabi ki
Hayır asla. Hatta giderim yardım ederim dövene. Ellerin dert görmesin derim slskssksk
kötü ayrılmışsam az beklerim dayak için sora müdehale ederim:)
Yaprağı yerken bana mı sordu dayak yerken müdahale edeyim 😂😂😂
tabikide kimse dayak yiyecek kadar kötü deildir bence
Hangisi:) vallah zevkle izlerim ikisinde
Ohhhh o kadar sevinirim ki hattaa video çekerim
Karışık 🥴 ne haliniz varsa görün ooof
Edersin tabi insaniyet namına
Sevmem kendisini ama ederim yine de.
İnsanlık bende kalsın
Anında dalarım
Ederim
mantigim etmez ama kalbim merhametim eder
banane