Küçük miktar borcu vardı o zaman da istemişti ama ben vermemiştim borcunu bir şekilde ödedi bnde çalışıyorum eve katkı sağlıyorum. Şimdi de ev alacaz diye altınlarımi istiyor. Bende çalışıyoruz öderiz diye ona ellemek istemiyorum. Ve bu sebepten dolayı altınları vermiyorum diye bana soğuk davranıyor. Ne yapmam lazım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. O altınların mevzusu evde her zaman yapılacak. Vermediginde huzursuzluk çıkacak. Ya kocayı boşa, ki ben olsam bunu yapardım. Evliligin daha yılı dolmadan altınları 2 defa isteyen erkek, benim gözümde gevşek, yaramaz bir insandır.
Veya evin tapusunu benim üzerime yaparsan veririm de ona. Bunu da kabul etmezse ona ev için verdiğin altınların dökümünü içeren resmi bir belge düzenleyip imzalatip öyle ver. Belgeyi de ailenin evinde kocanın bilemeyeceği bir yere koy. Ki ileride bir ayrılık durumu olursa, mal paylaşımında gerekli olur.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAltınları vermemek elbette hakkindir ama evi sonuçta kendisi için yapmıyor sen ve çocukların için yapıyor sen de katkıda bulunman güzel olur ikiniz için başka zaman sen zora düşersin o yardım eder bunu göz önünde bulundurarak ama şimdi erkekelr de güven okmiyor gider aldatır başka karı bulir geriye dönüp baktığında değmemiş dersin bunu her erkek yapar değen biriyse ver ama istersin ki yanında bulunsun bir güvende hisstetim verme ev yapmak da her şey de o sorumlu kusura bakmasın ne hemen sıkıştında altınlarına mi koşacak bu dedim gibi fedakarlık hakedem bir eşin varsa elbette yardımcı olman güzel olur bunda sakibca yok
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl8 ayda altınlarına göz dikmiş ki daha önce de göz dikmiş de vermemişsin. Altınları verirsem ev sadece benim üstüme olur de ve altınları eve verdiğine dair belge tut. Ispatlı olsun yani. Bazıları tapunun yarısı senin olsun demiş de evlendikten sonra alınan malın yarısı kadınındır zaten. Üstelik sen çalışan bir kadın olduğun için o eve her türlü maddi destek sağlayacaksın. Altınların ekstra bir destek olacak yani. Havaya uçsunlar istemiyorsan tapuyu komple üstüne al. Millet patır patır boşanıyor öyle saf güven zamanları bitti artık. Sen altını ver tapuyu ver diyenlere güvenme sonra cok ah vah edersin.
10 Yorumla
+1 yılEv alacaksa bu ikiniz için yapılan bir şey. Evlenince benim param , benim altınım gibi bakmamak lazim mevzuya. İkiniz için yapılacak bir davraniş ise birlikte hareket etmeniz birlikte omuzlamanız lazım. Çalışarakta ödersiniz ama bu daha sıkıntılı bir süreçten geçmenize neden olur. Madem altınlar var bu sıkıntıya girmenize de gerek yok o zaman. Altın yine alınır nasılsa birlikte çalışıyormuşsunuz
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
64Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yüklü miktarda kredi çekmesi daha mı iyi? Hayır altın fiyatları zaten yüksek seviyede şimdi bozudurmayacaksin da ne zaman yapacaksın. Adam kendisi için bir şey istemiyor senin içinde bir şey yapmak istiyor. Ayrıca evlendiysen herşeyin ortaktır. O benim bu senin konusu tamamiyle ortadan kalkmalı.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılBence vermeyin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu konu iki yönlü. Kanunen ve mantıken...
"Yargıtay Hukuk Genel Kurulunun 04.03.2020, 2017/3-1040 Esas, 2020/240 Karar Sayılı kararında, erkeğe takılan takıların erkeğe, kadına takılan takıların ise kadına ait olduğu belirtilmiştir." Bu kendi altınlarınla ne yapmak istiyorsan yapabilirsin demek oluyor. İstersen e zara götürürsün.
Ya da altınları mülke değiştirirsin. Hanginizden çıkan para daha fazlaysa tapu onun üzerine olsun yani eğer sen daha fazla vereceksen evin senin üstüne olmasını şart koş, hem böylece güzel de bir yatırım yapmış olursun.
Sonuçta çalışıyorum demişsin. Direkt ver gitsin diyenler empati kuramayan, saf veya bencil insanlar. Senin için o altınların hem maddi hem manevi bir değeri olabileceğini anlıyorum ama kefenin de cebi yok. Elinin altında bulunması çok hoştur ama bence en güzel yatırım mülktür.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki de verme, altınlar senin hakkın, altınlar sadece sana ait, kesinlikle verme. Ayrıca ev alacağınız zaman tapu ortak olsun, hoş evlendikten sonra alınan mallar yarı yarıya ama dünyanın bin bir türlü hali var, belki boşanırsınız falan malları kaçırmak için birinin üstüne devreder, ne olacağı belli mi? Katiyen takılarını verme, takıların seninle kalsın, madem ikiniz çalışıyorsunuz, ikiniz ev için para katacaksınız ki o zaman evin tapusu da ortak olsun ama lütfen, asla takılarını verme, katiyen verme.
10 Yorumla ben eşinin yerinde olsam dünya yansa bu saatten sonra o altınları istemem senden. mihnet etmem.3 tane çeyrek veririsniz koca evi kendiniz almış gibi hareket edersiniz. kadınlar çok benciller bu konularda. ama isterken sınırları yokdur. tecrübeyle sabit. erkekler herzaman vericidir. istediğiniz kadar eleştirin beni. kızın, ama , benim şahsi düşüncem. kızma darılma yok.
40 YorumlaBence de verme... Senin altınınla ev alınacak bir piyasa yok ortada.. Kendi borcunu daha yeni ödemiş... Ev parasını ne ara biriktirdi de açık kalan kısmı altınlarınla kapatacak? Bence bi kaç sene bekle emin ol. Eşin bana bu konuda pek güven vermedi...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke bunlar evlenmeden önce konusulsaydi. Şimdi güzel bir evliliğin de varsa eşinle aranın bozulmasına değer mi? Altınlar yasal olarak senin, evin tapusunun büyük kısmı senin üzerine olacaksa verebilirsin bence. Ama tabi takmaktan hoşlandığın takılar varsa ben olsam onları bozdurmaya kıyamazdım. 🙃
00 Yorumla
+1 yılaltın senin eşinin değil ama sorum şu takılarında dahi hepsimi bilezikler setler felan ama çeyrekleri istese verebilirsin ikinizin evi zaten ev alırken ailelerde yardım etmeli katkı sağlamalı birde eşin senden altınlarını istemiş vermedin ya belki inada bindirmiş olabilir bak senden altınları istedim vermedin o altınları senden almasını bilirim evi bahane edebilir bence verme olan senin altınlara olur kalırsın ortada onlar senin geleceğin ailelerin durumu nasıl bilmiyorum yetmiyorsa eğer bir kısmını verebilirsin ilerde verdiklerinin yerine koyabilirse
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvi alsanız ayrılırken yarı yarıya bölüyorlar. Ama hanım efendi öyle boşta duran altınlarından bile feragat edemiyor. Bu tip kadınlarla evlenmeyin beyler. Hayatınızın en büyük hatasını yapmıs olursunuz. Bu bencillik kendisinden başka kimseyi düsünmez. Bunlardan anne olmaz.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAltınları bir şartla verin evin tapusunu % de 50 olarak yapın yani yarısı sizin yarısı onun. Yarı yarıya yani. Bu şekilde garantilemiş olursunuz kendinizi. Eğer onun adına olursa Allah korusun herhangi bir ayrılık durumunda hemen el altından 1 - 2 gün içinde satıyorlar. Oysaki evliliklerde alınan her şey eşler arasında ortaktır..
026 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Evlendikten sonra alındığı için öyle oluyor zaten. İleride boşanırlarsa ev ikiye bölünüyor
- +1 yıl
@SülfürükAsit 😂😂 bölünmeden önce 1 gün içinde satıyorlar hemen üçe beşe bakmadan hemde. Ya da hemen bir akrabasına devrediyor evi. Sonra da mağdur taraf uğraşsın dursun mahkemelerde.. 👍
- +1 yıl
O yüzden hisseli tapu en iyisi elbette. Ben evlensem ve böyle bir durumla kalsam ben de hisseli tapu isterim ne malum belki kadın aynı şeyleri yapacak
- +1 yıl
@SülfürükAsit kesinliklee. Hem o zaman onun hissesinin ev vergisini ödemek zorunda da değilsin. Ya da artık tapuda şerh koyuyorlar birbirinden habersiz satılamaz - devredilemez diye..
- +1 yıl
Türkler cahiller, yobazlar, geri kafalılar. Seks onlar için ayıp. Tabi muhammed mustafa 15lik çocuklarla sabah akşam yatıp kalkarken sorun olmuyor ya da cariyeleri ile... böyle insanların yetiştirdiği çocuklar evleniyor sonra sorunlar bitmiyor. Kocasini köle olarak kullanan kadinlar 1hafta evli kalip 10yil nafaka alan kadinlar, altinlari saklayip vermeyen bencillik eden kadinlar öbür yandan karısını köpeği gibi gezmeye çıkaran evde temizlikçi olarak kullanan karisina şiddet uygulayan erkekler... bizim kanımız bozuk ya. Son 2nesildir tek tük düzgün insanlar çıkıyor aramızdan. Kadına baksana ortak altınlara çökmüş ya birde kizlarsoruyora konu açmış bencil bacım çocuğu seni... karim böyle bir şey yapsaydi şu an çoktan boşanmıştık. Tamam çıkar ilişkiside iş adamları gibi politika yapıp ortağının arkasından iş çevirecekseniz ortağınızı tuzağa düsürecekseniz * böyle evliliği evlilil fedakarlıktır.
- +1 yıl
@kıvanchi kızı rahat etsin diye erkeği banka gibi gören kaynanalar yüzünden bu halde ortalık. Aman paralı koca bul diye diye böyle oldular. Erkekler de madem bu para yemeye geliyorsa ben de bunu yerim diye düşünüyor artık. Köle gibi evi de temizletir, süs köpeği gezdirir gibi yanında gezdirir hale geldi.
- +1 yıl
@kıvanchi dur bu kadar celallenme ya. Eşin için ne gibi maddi fedakârlıkların oldu mesela? Evini arabanı bölüştün mü eşinle? Eğer bölüşmediysen hatalısın çünkü hayat kısa 1 saat sonra başımıza ne gelir bilmiyoruz çünkü. Üstelik yeni kanunlara göre aile tüm mal varlığına ortak olur , tanımazlar bile eşini , yıllarca sana emek vermiş eşini..👍 hatta aileyi bırak, akrabalar bile geliyor o zaman bize de bişey düştü mü acaba diye. 👍
- +1 yıl
Kanka annelerimizin ne dediğini yapıyoruz ya tabi kız köylü kezbanın tekiyse annesiyle dedikodu yapıp altıngünlerinde hamur açmaktan başka işi olmayan vasıfsız bir aptaldır ve sen sırf güzel diye böyle bir cehaletle evlenmek istersen oda sirf rahat edeyim diye kabul ederse ortaya rezil bir ilişki çıkıyor. Mesela annem koyu müslüman, kadın ev sahibi olmak için dua ediyor sağlık içim dua ediyor deli kısaca ya. Hani gelipte bana dinle ilişkili bir şey söyleyemez yok bayram namazı oruç felan bu saçmalıklar hakkında konuşmaz bile benimle çünki benim seviyem belli aga. Ama hadi söyledi diyelim geldi bana türbanlı bir kadinla evlen dedi baskı yapıyor ben öyle biri ile mi evlenecem? Yahu şu yüzyılda çocuğunun eşine kocasına kim karışabilir? Bırak kaynanayı bilmemneyi kanka
- +1 yıl
- +1 yıl
* gereken
- +1 yıl
@gokantemur haklı ailene sen cevabı vermelisin @kıvanchi zaten şöyle bi bakınca sen evleneceksin ailen değil sen o kızı kendine eş edeceksin ailen değil. O yüzden aileyi bu tür konularda saf dışı bırakmak gerekiyor. Senin ailen belki kızı sevmeyebilir senin sevmen önemli o kız için de aynı şekilde ailesi saf dışı olmalı seni sevmeli
- +1 yıl
@SülfürükAsit yok beee güzel kardeşim benim artık öyle insanlar kalmadı vallahi , evlilikleri aileler yönetiyor artık. 😂😂 sanki onlar evleniyor ben böyle bir saçmalık görmedim yani. Şimdi bebek yapın , şimdi ev alın , şimdi araba, hadi ikinci bebeği yapın. 😂 sanki onlar ödüyorlar parayı , sanki bebeğe onlar bakacaklar. Yazık valla ailenin ağzının içine bakan bu evlenenlere..
- +1 yıl
@gokantemur evet şimdi aileler baskın dediğin gibi. Aga aileye karşı tabi saygıyı bozmamak lazım ama kendi kararlarını almasını da öğretmek lazım en büyük eksik bu. Oğlum şöyle yap, kızım böyle yap demek anne baba olmak değildir.
- +1 yıl
@SülfürükAsit kesinlikle haklısın. Fakat işin ilginci ne yapsan da yine de bozuluyorlar..
- +1 yıl
Ya 27 yaşında adam aile nerede olduğunu bilsin yeter. Akşam 8 de babam arar diye eve gidiyodu bi tanıdığım ben konuştum annesiyle babasıyla. Bu genç nasıl evlensin de kocalık yapsın ki? Okulu bitti evlensin artık. E tamam evlensin de bi salın çocuğu takılsın gezsin kızlarla tanışsın kafasına uyanla yürür zaten. Kızlar da öyle. Annem kızar babam kızar. Sonra 22 yaşında burada sorar ben evde kaldım mı diye. Yahu bu kız nasıl biriyle tanışsın da evlensin?
- +1 yıl
@SülfürükAsit 😂😂😂😂 kesinlikle haklısın. Kendi kararlarını alamayan adamdan koca olmaz , evin hanımı da olmaz. Ama tabii ki bu ailenin yetiştirme hatası bence. Birazda zaman çok kötü artık , haklı olarak korkuyorlar. Bela bi geldi mi kovsan da gitmez...
- +1 yıl
Bela konusunda haklısın. 2 kişi koluna girip tutsa kimse bişey yapamaz ama en önemli şey çocuğunun arkadaşlarını tanımalı nereye gittiğini bilmeli aileler. Yani denetimli serbestlik diyelim. Kendi kararlarını alsın başına bi iş gelirse elbette koşucaz evlat bu bakkaldan alınmıyor ama kendini de korumayı kendi seçimlerini yapmayı öğrenmeli. Arkadaşlarını bilmek çok önemli. Serseri olmasınlar ne kızlar ne erkekler diye dikkat etmeli aileler
- +1 yıl
@SülfürükAsit off yaa neler neler var artık bi bilsen. Uyuşturucu , hap , zengin çocuktan hamile kalıp yüklü miktarda para koparma filan..
- +1 yıl
İşte bu çevresine dikkat edilmesi gerekiyor
- +1 yıl
@SülfürükAsit yaa o çocuğun içinde her şey. Nasıl yetiştirip terbiye verdiğine bağlı yani. İstedikleri zaman o kadar güzel kamufle ediyorlar ki kendilerini onlar..
- +1 yıl
Orası da öyle ama uyuşturucu fslan bunlar illaki çıkıyor ortaya
- +1 yıl
@SülfürükAsit çok sakat bir zamandayız yaa.
- +1 yıl
Ben 6 yaşımdayken babamla amcam gece saat 2de beni rakı çerez almaya yollardı. Bir de anayoldan karşı karşıya geçmem gerekiyor öyle bi yerde. Meğer beni uzaktan takip ederlermiş bakalım ne yapacak başına bi hal gelecek mi diye. Bir de en güzeli çocuğunla arkadaş olmak. Öyle insanlar var çevremde kızıyla veya oğluyla birlikte bara gidip eğleniyorlar. Bu çok faydalı bence. Çocuk tek başına gitse de bir gün biliyor ki annesi babası arkasında arkadaşlarını tanıyor olmak
- +1 yıl
@SülfürükAsit haklısın vallahi. 👍
Erkek bakışı ile herkes saçma bulmuş sizi ama ben sizi anliyorum. Benim de dugunumde esimin ailesi takti bilezikleri ve altin seti mehirin dediler. Ailem de takti bana. Ama misafirin amca teyze hala takilari dahi kasaya atildi ve o kasa bize gelmedi neymis babasinin borcuymus hep onun taktiklarina karşılık gelen paralarmis. Gunlerce kendimi kullanilmis hissettim benim ustumden para indirdiklerini düşünüp uzdum ama ne gerek var. Rabbim çıkarır en doğrusunu o bilir ona güven.
Sana gelirsek aksine altını senden izin istemeden de alabilir veya başka bir harcamaya gidebilir zorunda kalabilirsin. Ama ev icin gitmesi en mantıklısi evi de kendi uzerine iste tapusu veya esinin adina olsun ama sakin esinin ailesinin adina tapu vs olmasın. Evlendikten sonra edinilen malların yarisi zaten kari ve kocaya ait oluyor.
Altin da oyle ki zaten her ne kadar mehir de dense, inanc olmadiktan sonra haramla da cehennemle de korkutamazsin00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılEv alacaksanız alın. Altınlar bunun için vardır zaten. Yani ekonomik destek için. Saklamak için verilmedi onlar size.. Ama şimdilik oylamak maksadıyla seçimden sonra yapalım de bunu. Bu hükümete hiçbir şekilde geri dönüş olmamalı. Sonrasında belki fikri değişir. Belki o istemeyecek altınları. Ancak o altınla sadece senin değil. İkinizin de.. Sakin bu yanılgıya düşme. Aksi halde kocan haklı.
00 Yorumla
+1 yılOna vermem buna vermem mezara mı götüreceksin altınlarını
10 Yorumla
+1 yılKararınız ortak olmalı yalnız borçtan daha çabuk kurtulmak için tabii ki altınları vermek mantıklı. Kredi çekip faiz ödemektense bir miktar altını bozdurup ödeme yapmak mantıklı oluyor ben de o şekilde yapmıştım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılVermeyip de ne yapacaksin. Evlilik bu şekilde olmaz. Kese bir olmadığı sürece mutluluğu unut. Kocan düzenli birisi vermelisin. Düzensiz ise o zaman bilrmem
00 Yorumla sonuçta yine sizin için alınacak Bir mal bu sonucta faize girme yerine altın bozdulrmak daha mantıklı.. ama vermek istemezsen de o sana aittir bunun için tavır yapması da saçma
00 Yorumla
+1 yılVermek zorunda degilsin. Olurda birgün bosanirsaniz güvencen oluyor sonucta. Ama ev sana kalacaksa öyle bir durumda bence mantikli birsey cünkü ev gerekli altin gereksiz bir sey :)
00 YorumlaSen altinlarini sakin ama sakin verme, insallah esin evi alir, sen sonra ona Kira ver. Sen destek cikmak istemedin zamaninda, birde Adamin evinde beles mi duracaksin. Yuzsuz
00 Yorumla
+1 yılEvi esinmi alicak hani esitdik bizler ozaman sen evliliği daha benimsememissin ha güvenmiyor inanmıyorsan o başka ama ev alicaksaniznvermelisin evinde noterde ve tapuda ikinizin üzerine olsun ☺️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. O altınlar ikinize takıldı. Bu kadar sahiplenmem çok hoş bir davranış dkdjdj. Ayrıca eşine güvenmiyorsan neden evlisin. Ev almak istiyor adam kötü bir şey mi bu
00 Yorumla
+1 yılev için altınları vermemen sacma!! yuvaniz icin harcamiycaksan o altinların süs olarak kalmasi ne kadar mantıklı.. ayrica baska yoldan ev alsa gun gelecek sende bu ev benim demiycek misin
00 YorumlaYani haklısınız. O altınlar sizin, ancak ikinizin de, ama evde önemli yani daha az faiz ödersiniz ve ortak bir mal varlığınız olacak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. Altınlar niçindir? Lazım olan bir şeye harcamak içindir Vermelisin sen de Boşa harcamayacak sonuçta İhtiyacınız var
00 YorumlaVicdanen bağımsız altınlar kadının hukuken de kendi kişisel malıdır. Vermek zorunda değilsin.
00 Yorumla
+1 yılver kurtul sonuçta kumar için istememiş adam. Hem bir ev almanın tam sırası mantıklı adammış tebrik ederim burdan
00 YorumlaSonuçta evi alıp seni kapıya atmıycak birlikte yaşıycaksınız o evde adam ne güzel ev alalım diyo işte ver bence altınları ne yani
00 Yorumla
+1 yılHaklı adam altınlar yerine geri konulur yani evlisiniz siz sonuç olarak birbirinizi destekleyip birlikte birşeyler yapmanız lazım
00 Yorumla
+1 yılBuna hakkı yok. Altınlar sizin hakkınız.
"Sen ver, ben sana alırım" derler. Sonrada vermezler. Bu konuda gönül koyamaz.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvi aldıktan sonra vereceğiniz kira yerine kısa bir sürede toplayabilirsiniz bence altınları onun sözünü alıp verebilirsin bence
00 Yorumla
+1 yılİkiniz de kendinize göre haklısınız. Ancak gerçekten ev alınacaksa altınların da faydası olur. Bu konuda iyice düşünmeniz gerek bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAltınları ne yapacaksın peki tamamen meraktan soruyorum? Normal hayatında takı olarak kullanıyormusun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani ödeyemezsek zor durumda kalırsak bozdururz her gecen gün artıyor de.
Evide kendi üsütüne yaptır altın vercem o kadar de :D güvencen olsun113 Yorumla- +1 yıl
Bu kadınlar çok fena 😀
Soran+1 yıl@ahqqowp20 Gün yapıp kısır yiyecek zamanım yok çalışıyorum
- +1 yıl
Ya abi düğünde 7 8 bilezik yaptırıyorsunuz adamlara sonra birde düğün masrafları, e evi tutan erkek , en çok cebinden para çıkan yine erkek , yakıtı , ev masrafları falan . Senin cebinden atıyorum 3 bin çıkıyorsa o adamın cebinden ayda krediyle en az 6 7 lira çıkıyor. Azıcık merhametiniz olsun evleneceğiniz insana. Birazcık modern olun
- +1 yıl
@ahqqowp20 hayat musterek , kotu gunde iyi birbirine yardim etmeyeceklerse ne ise yarar , niye evleniyorsun degilmi otur ananin evinde daha fazla para biriktirirsin , alttan allttan plan yapmaya gerek yok yok nihayetinde karsindaki is ortagin degil karin/kocan cocuklarinin babasi/ annesi saman altintan su yurutmye gerek yok
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılGuveniyorsan verebilirsin ama başka şeylere harcayacağını düşünüyorsan verme
11 Yorumla- +1 yıl
Evi kendi üstüne yaptır
+1 yılBence borcu borç alıp ödemiş.
Ev almak hikayesi
00 Yorumla
+1 yılGüzel şekilde düşünüp söyle erkeği ikna etmek zor değildir yeter ki vicdanına dokun
00 YorumlaO altınlar ikinizin sadede senin değil önce bence onu anlaman gerek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEv alacaksanız mantıklı bence altın ne ki yani ev en azından işine yarar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 946 cevap paylaştı. Evin tapusu senin üzerine olucaksa veya iki tarafta paralarını birleştiricekse pay vermesi lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılAltınlarını sakla.
Hem söyle ona ev alacayik merak etme ama acele etmeye gerek yok.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. 6284 varken neden evlenmem buyurunuz. Güvenmediğin biriyle neden evlendin mal mısın?
00 Yorumla
+1 yılev sahibi olacaksın bu devirde altını biriktir biriktir nereğe kadar lan bencil olmayın bee
00 Yorumla
+1 yılNapacan mezara mı götütecen altınları ev için de satmıcaksan napacan.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kendi içinmi istiyor altınlar rahat etmek istiyor senin için ne cimri pinti düşüncesizsin ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsonuçta ortak malınız olacak ve iyi bir yatırım ama karar sizin
00 Yorumla
+1 yılYarı yarıya ise kabul edebilirsin çoğunluğunu ödeyeceksen kabul etme
00 Yorumla
+1 yılSakın verme sakın bunlar benim kötü gün paralarım de tüm yuk kadınların üzerinde zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılAltınlarla ev alın birlikte yaşayın neden kira ödüyorsunuz ki boş yere
00 Yorumla
+1 yılValla cidden ev alacksa ver sonuçta sizin eviniz olacak :)
00 Yorumla
+1 yılMezara mı götüreceksin altınları yatırım varsa katkı yapacaksın çöpe atmıyorsun sonuçta
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Böyle günlerde kullanmayacaksanız ne işe yarar o altınlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. ev alacaksanız altınları bozdurun adam haklı bu durumda ama kesinlikle ev alacağından emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcanım ev alacam diyor zaten boşanma olsa evlilikte alınan her şey ortak kimin adına olduğunun önemi yok ev kira sürekli artıyor ev alın kurtulun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAltin durdugu yerde cok minimal bir kar getiriyor yerinizde olsam mevduat hesabina atardim oyle ev alirdim
00 Yorumlaev alınca eşler ortak oluyor da altınlarda neden olmuyor anlamıyorum. sahip olduğunuz maddi ve manevi değerleri paylaşacak kadar güvenmiyorsanız neden bu kişiyle evlendiniz?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta kocan yani birlikte yaşıyosunuz kirada oturuyosanız ve altın ev miktarını karşılıyorsa neden vermeyesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEv almak için verebilirsin bence kiralar uçtu gidiyor böyle bir imkanınız varsa almalısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO evde ikinizde oturcaniz ona destek olmalısın vermelisin
00 Yorumla
+1 yılAdam 100% haklı bu arada ev almak çok zor bu devirde sırf sen altınlarınla kolunda hava atacaksın diye kirada oturmak veya zor şartlarda yaşamak saçma bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten de ev alacakmisiniz.
Bence alacaksanız firsti kaçırmayın. Alin biran once00 YorumlaOğlum yanındaki kişiye guvenmiyorsun o zaman neden evlisin ki hadi onuda geçtim bu zamanda ev mi alınıyor abi ne kafa yasio
11 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 8 aylık evliyim, eşim altınlarımı ev alalım diye istiyor ama ben vermek istemiyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler