AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Konuş anlat hissettir. Bilir ve çözmeye çalışırsa çözebilir bu sorunu
Ya çok eleştiri yapıyodu dedim yani sürekli kötü eleştiri yapıyosun falan hala devam ediyor bi ara azaldı gibi olmuştu
kafanı sarmadıysa yol yakınken ayrıl kendini zorlama ve onda umut verme
3 yıllık sevgiliyz
woow epeymiş. hoşuna gitmediği tavırlarını söyle benim motivemi düşürüyor bu huyundan vazgeç de
Söylüyorum ama yine yapıyor
madem hala bir nevi saygı göstermiyor sana üzüyor biraz ara verelim de belki çekinir yapmaz
Çok ayrıl barış yaptık tabi bu konudan değil ama yine aynı
anladım hayırlısı kanka
Taktik yapmıs demekki
Nasıl bir taktik
Seni özgüvensiz yapıp ondan başkasını bulamayacağını bilinç altına işlemiş gibi
Krndini yüceltip vazgecilmez biri gibi gösteriyor kendini
Haklısın galiba ya
Galiba deği haklıyım
Peki amacı nedir neden böyle yapıyor
Elde tutuyor seni işte eğer sen ondan vazgeçemessen onun işine gelir seni kendine bağlıyor işte sen ondan vazgeçeme istiyor
Seven insan bence böyle değersiz ve yetersiz hissetirmez ama bence ya
Ozaman ayrıl seni sevmiyor
Düşünmen hata direkt ayrilmalisin
Seviyorum ama 3 yıllık ilişki birde
Olabilir
sevgi herseyi affetmez
3 sene birsey ifade etmez
40 yillik evliler bile boşaniyor 3 yıl ne ki?
bence fazla zaman kaybetme bu boş adamla
bugün 3 yarın 20 yil olur hem gençliğine hem mental sağlığına yazık daha kaliteli bi adam bulabilecekken bu çöp adama mı katlanacaksın? o kadar çirkin değersiz ve aşağılık bi kadın misin ki ona dayanma ihtiyacı hissediyorsun tatlım?
birak ya
erkek çok sil at onu
Evett cidden çok haklısınn sanırım bendeki sevgi değil bağımlılık. Seven insan kötü eleştiri yapmaz bence sürekli ya zaten
Ve lütfen bi yere sana şu an nasil hissetirdiğini sana yaptığı haksızlıkları yaz
bu narsistler tekrar döner kendini affettirir
ve sende unutursan ve belki düzeldi deyip kabul edersen o yine aynı şeyi yapar.
O yüzden sana yaptiği haksizliklari sürekli oku ve ondan nefret et onla olmayacağini kendine kabul ettir ve ona dönme.
Ayrica bu ilişkide sadece seven sensin. Ilişki platonik yaşanmaz. Bidaha narsist bi manyakla karsilasmamani dilerim.
Resmen özetledinn ya sürekli ayrıldık ve kendini döndürüp affettirdi ilk zamanlar çok güzel davrandı sonra ilgiyi kesti mutsuz hissettirdi umarım kimse böyle insanla karşılaşmaz
Ya mesela aklıma sürekli bazı zamanlar çok mutlu olduğumuz geliyor hani acaba öyle olabilir miyiz diye düşünüp nefret edemiyorum
Çünkü bende böyle bi narsistin kurbanıydım. Daima bir cemberin içindesindir. Asla düzelmezler. Seni üzerler- kendilerini affetirirler- iyi davranirlar - seni üzerler - kendilerini affetirirler- iyi davranirlar sonra yine üzerler ve bu yüzden kurban yani sen yani ben asla ama asla farkında olmazsak kurtulamayız.
Iyi davranirken çok iyi davranirlar yani ona asik olursun
kötü davranınca iyi davrandigi günleri hatirlar ona bu yaptiklatini konduramazsin
af dileyince o insan yine melek olur gözünde
Sana bi haberim var gecte olsa farkindasin Şu an ve diğer haberim ise narsistler asla kurbanlarini sevmez. Yani sen askindan ölsende seni asla sevmeyecek. Bugün asağilar yarin döver. O yüzden kaç kurtar kendini yol yakınken. 💓
Yaa çokkk ama çokk teşekkür ederimm gözümü açtınn iyi ki varsın cidden 💕yol vereceğim ona, bizim sevgimiz çok daha iyi adamlara layık kendimize yazık etmeyelim
Aynen tatlim kendini üzüp yıpratma hadi hakkında hayirlisi olsun ❤️
Neden öyle hissediyorsun
Çözümü var tabii ki, ayrılıp benle çıkmak.
Yok, vur tekmeyi.
Seviyorum ama
Kendini geliştir
Mesela hangi konuda
Beni de eşim çok eleştiriyordu o konularda aştım kendimi
Hayır kendini sanırım çok üstte görüyor ne yaparsam yapayım eleştirecek bir şey bulur gibi
Benim eşimde öyleydi haddini bildirdim şimdi normal
Nasıl bildirdin
Yazacaktım da gizlisin
Yetersiz bakiyesin Çünkü
Anlıyorum
Ne gbi yetersiz ki?