Sevgilim benimleyken yetersiz hissediyor olabilir mi?

Derken şunu kastediyorum ben gencim güzelim varlıklı bir aileden geliyorum çok yetenekliyim, elimden her iş gelir konuşmayı bilir iyi laf yaparım eğlenceliyim sadığım aitlik hissini çok güzel veririm. Erkek arkadaşım olgun birisi aramızda 20 yaş farkı var. O ailem kadar varlıklı değil çok yakışıklı da değil göbeği fazla kiloları var sağlıklı yaşam bandı kullanıyor. tam kasık kısmında da vardı o bantlardan. Boşanmış bir çocuğu var. Bunlar tabiiki sorun değil ben onu seviyorum ama düşündüğüm şey acaba kendisini kötü hissediyor mudur benimle birlikteyken yaşlı ve yetersiz gibi. Bazen kendini olduğundan zengin gösterdiğini paraya önem vermiyormuş gibi davrandığını farkediyorum. Yoksa çok şanslı mı hissediyordur acaba böyle bir kız bende ne buluyor diye. Ben ona sürekli onu çok sevdiğimi söylüyorum hissettiriyorum seviyorum da. Özel günleri unutmuyorum hediyeler alıyorum. Ondan daha iyiyim bu konuda. Her konuda çok istekliyim isteğimi belli ediyorum o da karşılık veriyor burda problem yok. Ama işte acaba ne düşünüyordur ve o Aslan burcu. Burda yaşadığım şehirde sevilen sayılan tanınan birisi. Herkes benim onda ne bulduğumu sorguluyor. Sizce o ne hissediyor ve ne planlıyor olabilir benim için.. yoksa ben onun gözünde deneyimsiz, cahil ve önemsiz bir kız mıyım
Sevgilim benimleyken yetersiz hissediyor olabilir mi?