Güncellemeler
+1 yıl
Süper star soru
Güncellemeler
+1 yıl
Kendisine zaten elimden gelenin fazla ilgisini gösterdim seni seviyorum diyince bile anladım diyen tamam diyen bi insan sorsan sorunlari var o beni daha cok seviyor muş yalan hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
olmaz bence
Bu ne ya, böyle biri ile iki kelime edilmez ta ki sevgili. Bu ergenleri çok arıyor musunuz ayrıca o seni istemiyor yol ver...
Haklısın sorsan o beni istemiyor der ama o beni istemiyor kendisi
Herşeyi söylemeye gerek yok, bazen kendimiz anlamalıyiz...
Listesi kabariktir.. diğerlerinden sana sıra gelene kadar enerjisi bitiyodur.. yedeklemeyi sevdiği için seni de tutuyodur.. gitme diyodur..
Olabilir valla ben onu hayatımda tek yaparken onun çoğul galiba düşün ya bin kere iltifat seni seviyorum diyorum cevap anladım ya da tamam neden böyle cevap veriyosun diyorum moralim bozuk diyor neden diyorum sanane olmaz diyor
Başkası var net.. ayrıl bu kızdan bi cacık olmaz. seni de elinin altında tutmak istiyo, diğer çocuk yüz verse koşa koşa ona gidecek emin ol
Zaten yüz verilcek bi davranışı olmadı daha
''hiç konuşmayan ama ayrılalım diyince küsen''
çok tanıdık geldi 3 yıldır oluyor valla. olur herhalde sizinki de :D
Nasıl oldu derken
benim sevdiğim hiç anlatmaz. gerçi biraz tartışma çıkarıp zırladım, belki artık biraz anlatır, söz verdi.
Sizinkisi mayası iyi gene seviyor bunun sevdiği belli değil
Ya iletişim bi ilişkide bence en önemli konu bu yoksa uzun sürmez hep anlaşmazlıklar olur konuşma devam etmez ve sıkıcı olur
Haklısın valla
Bir insan içini açmıyorsa sana güvenmiyor demektir bunun başka bir sebebi yok. Güvenmiyorsa da sevgili olmasının bir anlamı yok
En güzel nazik net yorum
Sal gitsin bu kızlara bu kadar yüz vermeyin şeyi olan tanrı gibi dolaşıyor etrafta
Aynen öyle haklısın
Sevmiyor seni yazmıyor demişsin zaten kızı rahat bırak
Ee kız gidiyorum yazmıcam diyince gitmemi de pek istemiyor bana suç atıp gitme diyor
Sen çocuksa her böyle olduğunda yazmıcam mı diyorsun? kız kendisine suç atmadan gitmeni istiyor bir bahane bulup öyle git umrunda olmaz emin ol
Zaten umrunda değilim cidden sevmemek adına çoğu hareketleri yaptı zaten bi gitme diyordu sonda
Başkasıyla konuşuyordur maalesef
Konuşuyorum diyor ne yapsam olmaz dedi arkadaş olarak konuşuyorum desede güvenmiyorum ayrılmak zaten olacak olan
Arkadaş olarak değildir o bence
Bende öyle tahmin ettim zaten
İçini açmayan elbet açar da, senin sevgini tüketen ve güvenini kırandan olmaz
işte sevgiye dair tek kanıt ayrılınca ayrılma oluyor başka kanıt yok nerdeyse gün içinde 1 kez anca konuşur
S. et. Daha iyilerine laiksin
Haklısın
Yol ver gitsin, kullandırma kendini ona
Haklısın
Herkesin kendini açtığı birisi vardır.
O ben değilim o zaman
Evet
Yani sen kimsinki sana her pokunu anlatsın kocası mısın, sevgili ne kirlenmiş bez gibi bişey, 😂😂( olmadı) ya niye anlatsın sana biraz saygı yani, geçmiş değil gelecek konuş onunla minnak
Cidden senin gibiler yorum yapmasın
Doğruyu söyleyeni 11 köyden kovarlarmış
Yok cidden pp orjinal tipini koymuşun ona şaşırdım
ben yaşadım konuşup konuşup ilerletmek için tek bir çaba sarfedemedi. en sonunda acı da olsa kendim bitirmek zorunda kaldım
Benimde aynı olcak
Garip bunu bende pek çözemedim ama bence olmaz ya sana anlatmıyorsa kime anlatacak
Valla olmadı bitti %99.9
Olmaz içinizi karartandansa hiç olmaz
Haklısın
Zor işin bişi demeden bırak shdndn
Zaten yazmıyor ki
İstiyor musun onu
istesemde yazmıyor ki zaten istiyorum ama olmayınca olmuyor tek taraflık iş değil
Ayn knk ya saaal başka karı mı yok hiiiç 😏
Saldım zaten ne hali varsa görsün
Olabilir
Olmaz uzak dur
Haklısın dediğini yapcam
Benim hayatımdada bu tip bir kız vardı beni üze üze bitirdi
Seni kullanır atar
Haklısın ama bu biraz çocuk düşünüp büyük davranmaya çalışıyor
Ama eğer seviyor san niyetini direk söyle
Açık et olumsuz cevap alırsan git olumlu ise ayrılma
Bir şans ver ama hep temkinli ol
Kız hep trip abidesi sevmiyor mu ne geçmeyen full durduk tribi var normal insan gibi değil konuştuğum günden bugüne tripli seni seviyorum dedim o kapıyı geçtik cevap bişey yok
O zaman tamamen uzak dur daha mesaj yazma o sana yazacak
O pişman olacak o zaman da sen süründür
Yok o zor ya zaten ayrıldık büyük ihtimal yazmiyor da yazmaz o inatçi yalancı keci
Kanka geçmiş olsun kurtuldun
Eyw.
Olurda aranizdaki muhabbeti boyutu farklidir belki
Neden olmasın
Belkide istemiyordur
Ama gideyim diyince gitme diyor beynim yanıyor