Sevgilisi var ama ben ondan hoşlanıyorum ve artık onu göremiyeceğim açılmayı düşünüyorum en kötü reddedilirim zaten birdaha göremiyeceğim..
3 ay
Sevgilisi var ama ben ondan hoşlanıyorum ve artık onu göremiyeceğim açılmayı düşünüyorum en kötü reddedilirim zaten birdaha göremiyeceğim..
Cevap
1Cevap
Açılma bence rezil olduğunla kalırsın
Herkes sakın söyleme diyor neden böyle düşümüyorsunuz rezil olayım 2 gün sonra her şey unutulcak zaten
Bence bu saygisizlik olur o sebeple yapma. Empati yap o erkegin yerine koy kendini
Hangimiz daha iyiyse kız onu seçsin ozaman banane
Iyisi kotusu yok soyle dusun, sen secilecek biri degilsin sen dunyada teksin. O sebeple senin ne istedigin onemli sen bir insana kendini ispat etmek veya gorunur olmak zorunda degilsin demekki yanlis zaman yanlis insan bosa vakit kaybetme kafanda takinti haline getrme
Ozaman sevgilin olduğunu biliyorum amacım sizi ayırmak değil sadece senden hoşlandım içimde tutamadım söylemek istedim mi dessm
Asla boyle biseye kalkisma dusunsene kizin bu mesajini erkek arkadasinin yakaladigini? Sana hesap soracak.. istermsn boyle bisey? Rezillik olur. Sen o kizla arkdasmisinki?
Yüzyüze söyliyeceğim ya kimse duymucak ikimiz arasında kalcak
Kizla birden bire cok yakinlastik flortlestik ben kizin sevgilisi oldugunu bilmiyordum sonradan ogrendim isyerinden tanisiyoruz
Niye sen kizdan yesil isikmi aldin da boyle bir adim atiyosun? Yapma bence karma bir dunyada yasiyosn
Bak soyle dusun o zaman bu kizin sevgilisi oldguu halde senle flortlesiyorsa, senle sevgli oldugunda da baskasiyla flortesecek demekki. Sen bu durumu kaldirabilirmisn?
Birlikte calışıyoruz ilk adımı o attı bana dokunmaya başladı koluma omzuma falan daha sonrasında ellerimiz isteyerek birbirine ddğiyordu her seferinde birbirimizin gözlerinr bakarak gülüyorduk bazen durduk yere birbirimizin gözlerine bakarak gülüyorduk ben flörtleştik diye anladım kızın sevgilisinin olduğunu bilmiyorfum zaten bana o hiç sevgilisinin olduğunu söylemedi ben gizlice instagramini buldum ordan gördüm çok şaşırdım kafam çok karışık gerçektrn
Sana az once soyledigim seyi aynen tekrar soyluyorm. Sevglsi olan biri sana yesil isik yakiyosa eger hizlica uzaklas ondan kardes
Ya da abisi falan mı acaba ya fotoğfaftaki ama abisi var mı bilmiyorum
Ya bi insan instda niye abisiyle foto koysun safmisin ya
Bilmiyorum ya en iyi ihtimali düşünüyorum işte keşke en baştan benle hiç konuşmasaydı ben bilmiyordum sevgilisi olduğunu benle hiç konuşmasa sevgilim var dese zaten yakınlaşma falan olmayacaktı o bana umut verdi ben öyle biri değilim l anet olsun
Eger kiz sana tekrar yakinlasrsa o zaman agirligini koy. Senin erkek arkadasn yokmu bu yaptgin hos degil die
İçinde kalmasın ne söylemek istiyorsan söyle
Herkes açılma sakın yazmış ama benim umrumda değil rezil olursam olayım 2 gün sonra umutulcak zaten ve ordan gidiyorum
Söyle bilsin gün olur devran döner belli olmaz bu işler
Saol abi
Eyvallah kardeşim
simdi bi sey derdim de neyse
Söyle acik acik
Açılman mantıksız olur kızın sevgilisi var
Siz kadın olduğunuz için size farklı geliyor işin doğası bu erkekler kadın için savaş verir hangisi iyiyse kadını o alır
Belki o ilişkide mutsuz nerden biliyosun belki ben daha iyi bir eş olucam
Durduk yere kıza bunu soylemeyi dusunmuyorum tanistigimizdan beri cok iyi anlasiyoruz flört ediyoruz ben kizin sevgilizi oldugunu sonradan ogrendim yoksa hic konusmazdim
Açılsan nolucak
Bilmiyorum hayatımda hiç red yemedim en kotu red yerim bisey olmaz
Kim bu kız okuldan falan mı
Hayır calistigim yerden
Karaktersiz
Ne alaka
sacmalama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Belli ki için içini yemiş, onu anlıyorum 😔 Ama sevgilisi varken açılmak hem kıza hem sevgilisine hem de kendine haksızlık olur bence. Hislerini yaşa ama sınırını koru. Giderken “hakkını helal et” kafasında, sessizce uzaklaşmak bazen daha gururlu ve huzurlu hissettiriyor 💔 Böyle düşününce sence hangisi daha iyi: gurur mu, risk mi? 🧐