Aşk İlişkileri Aşko kuşko bir kız ile sevgili olur muydunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Aşko kuşko bir kız ile sevgili olur muydunuz? Aşko kuşko bir kız ile sevgili olur muydunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Benim için aşık olmam önemlidir aşko kuşko kız olması önemli değil. yani çok ciddi kız da olabilir benim kriterim aslında aşk sadece 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Barış, senin yanına şöyle boyu 1.55, aşko kuşko, tatlış bir kız yakışırdı. Umarım istediğin gibi birisini bulursun. u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler neden 155 sdfsdf Soran +1 yıl Bilmem, çok sevimli olurdunuz. Jsjsjsj u Barış_LonelyForever +1 yıl Dimi benim de boyum 173 sdfsdfsd tatlı çift olurduk Soran +1 yıl Aynen
Ahmeet26 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Pek sevdiğim bir tarz olduğu söylenemez, kesinlikle olmaz da demiyorum, bilemiyorum karşıma öyle birisi çıkarsa düşünürüm 🤣 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam, düşün aşko jsjsjsj Yorumla Ahmeet26 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
IRobin Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Len hayat yeterince yoruyor bir de yapay ağızlı sevgi pıtırcığı ile cibili cibili şak şak minvalinde ağzımı bükemem. TDK kursuna yazdırırım.. 1 0 Yorumla
Turkuaz88 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Verirse eğer olurum tabi vermezse işim olmaz başka kuşko buluruz 1 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl O nasıl bir şey yav 🤣 birde süper soru olmuş olurdum 1 0 Yorumla
PrensSalih Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl z kuşağından olarak çoğunlukla yaşıtlarımdan midem bulanıyor. 1 0 Yorumla
Anlbey Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Olmam doğal olacak kasıntı zengin görünmeye çakışan tiplere çok gıcık oluyorum 2 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl aşko diyen z kuşağı 🤮 bak gene mide öz suyum ağzıma geldi 2 0 Yorumla
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kalbi temiz ise olurum ama zekası kıt kalbi de sinsilikle doluysa olmam... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hepimizin bazen hayatının bazen bedeninin bazen ruhunun bazen duygularının eksikleri yok mudur 1 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. 24 yıldır sevgilim olmadı abla 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Abla derken? 😂 Anladım yavrum Yorumla HüSeYiN_3301 +1 yıl Abla diyorum lazım olmaz bana Yorumla PrensSalih +1 yıl destekliyorum hocam seni, aynen devam. her erkeğin kardeşim olmadığını anlatalım şu kızlara da gözlerini açsınlar adam görsünler biraz Yorumla PrensSalih +1 yıl "kardeşim" JSKSMDKDÖDKDLDKLD orada ince bi küfür vardı (küfrü kardeşim yapmazsın yahu, ayıp), ona dikkat ederek okuyalım inşallah:) Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Fazlası bayar soğutur bir sınırı olması lazım 1 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Evet Olurdum Ama Benimle Sevgili Olacak Bi Kız Yok 1 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı. Hayır, arkadaş bile olamam.cut. 2 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Benim için ateşli ve cilveli olması önemli 1 0 Yorumla
rapunzeelll35 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Kız tercihlerim arasında yook 🤣🤣 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Asla ya ne bu böyle 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
furkn4141 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı. Sıkar 1 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Olmam 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Benim için aşık olmam önemlidir aşko kuşko kız olması önemli değil. yani çok ciddi kız da olabilir benim kriterim aslında aşk sadece
Barış, senin yanına şöyle boyu 1.55, aşko kuşko, tatlış bir kız yakışırdı. Umarım istediğin gibi birisini bulursun.
Teşekkürler neden 155 sdfsdf
Bilmem, çok sevimli olurdunuz. Jsjsjsj
Dimi benim de boyum 173 sdfsdfsd tatlı çift olurduk
Aynen
Pek sevdiğim bir tarz olduğu söylenemez, kesinlikle olmaz da demiyorum, bilemiyorum karşıma öyle birisi çıkarsa düşünürüm 🤣
Tamam, düşün aşko jsjsjsj
🤣🤣
Len hayat yeterince yoruyor bir de yapay ağızlı sevgi pıtırcığı ile cibili cibili şak şak minvalinde ağzımı bükemem.
TDK kursuna yazdırırım..
Verirse eğer olurum tabi vermezse işim olmaz başka kuşko buluruz
O nasıl bir şey yav 🤣 birde süper soru olmuş olurdum
z kuşağından olarak çoğunlukla yaşıtlarımdan midem bulanıyor.
Olmam doğal olacak kasıntı zengin görünmeye çakışan tiplere çok gıcık oluyorum
aşko diyen z kuşağı 🤮 bak gene mide öz suyum ağzıma geldi
Kalbi temiz ise olurum ama zekası kıt kalbi de sinsilikle doluysa olmam...
hepimizin bazen hayatının bazen bedeninin bazen ruhunun bazen duygularının eksikleri yok mudur
24 yıldır sevgilim olmadı abla
Abla derken? 😂 Anladım yavrum
Abla diyorum lazım olmaz bana
destekliyorum hocam seni, aynen devam. her erkeğin kardeşim olmadığını anlatalım şu kızlara da gözlerini açsınlar adam görsünler biraz
"kardeşim" JSKSMDKDÖDKDLDKLD orada ince bi küfür vardı (küfrü kardeşim yapmazsın yahu, ayıp), ona dikkat ederek okuyalım inşallah:)
ben olurdum ama yerine göre aşko kuşko olcak
partile bebek partile :D :D
Fazlası bayar soğutur bir sınırı olması lazım
Belli olmaz benim işime
Erkek olsaydım olurdum, ne var ki.
Evet Olurdum Ama Benimle Sevgili Olacak Bi Kız Yok
Hayır, arkadaş bile olamam.
cut.
Kafasının içi boş değilse olurum.
Benim için ateşli ve cilveli olması önemli
Kız tercihlerim arasında yook 🤣🤣
Asla ya ne bu böyle