bizim okulda bir çocuk var sarışın mavi gözlü 1.95 ayrıca mankenlikte yapıyor okulda 1.65 boyunda bir kızı seviyor ama kız galba aptal okuldaki tüm çirkin tipsiz 1.65 keko karaktersiz erkekleri instagramdan takip ediyor sevgili oluyor bizim okuldaki 1.95 çocuk bu kıza istek atmış çocuk sarışın mavi gözlü uzun kıvançtan bile iyi çocugun istegini kabul etmemiş direk engellemiş sizce bu kız çocuga neden böyle davranıyor çocuk mesaj atmasın diye mesaj izninide kapatmış çocuga sizce neden böyle yapıyor? 1.95 yakışıklı çocugu engelleyip çirkin kısa erkeklee yüz vermesi sizce kızın normal mi?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bu bana bakmaz, bunun yanında çirkin kalırım diye düşünmüştür.
anladımda çocuk çok üzülmüş 1.95 sarışın mavi gözlü çocuk ayrıca çocuk aglayarak gelmiş okula bu kız tam aptal 1.65 esmr erkeklere yüz veriyor 1.95 sarışın mavi gözlü çocugun takip istegini kabul etmiyo
ilginç gerçekten
yani bencede
Her sarisin ve mavi gözlü erkekler yakisikli olmuyor mesela ben esmer severim çocuğun karakterinde bir sorun vardır ya da kiskandirmaya çalışıyorda olabilir bu arada çocuğun gözleri orijinal mavi mi kendi göz rengi mi
çocuk doguştan mavi gözlü sarışın ve manken bildigim kadarıyla ve baya yakışıklı
Kanka bak şimdi dediğim gibi kiskandirmaya çalışıyor kiz güzel değil mi peki
kızın burnu kemerli orta güzellikte pek güzel degil
anladımda çocuk çok üzülmüş 1.95 sarışın mavi gözlü çocuk ayrıca çocuk aglayarak gelmiş okula bu kız tam aptal 1.65 esmr erkeklere yüz veriyor 1.95 sarışın mavi gözlü çocugun takip istegini kabul etmiyo
Bende diyorum ki her kız sari saç mavi göz sevmez
kız saçını sarıya boyuyor ama gerçekte siyah saçlı sarı saçı sevmese niye saçını sarıya boyasın?
Ay harbiden çocuk ağlayarak mi geldi okula kizin boyu kaçtı
Karakterinde bir sorun vardır ya da biri onun hakkında kötü birsey demiştir
kızın boyu 1.65
çocugun karakteri çok iyi valla
Bak bu kiz sari saç mavi göz sevmiyor olabilir gerçekten kizin kendisine siyah saç gitmediği için yani kendine yakıştıramadığı için saçını siyaha boyatmış olabilir yani kısacası kızlara sarisin olmayı yakıştırıyordur erkeklere esmer
Sariya boyatmış olabilir*
anladımda valla çocuk okula aglayarak geldi çocuk zaten manken peşinde ne kızlar var kız ise çirkinin teki
Bir kiza çirkin demek kötü birsey olduğunu düşünüyorum ayrıca burnunun kemerli olmasıda kötü birsey değil bence bak Amine Gulse ye kadının burnuda kemerli ama çok hos kadın demek ki çocuk onu sevmiş saygı duy
saygı duymuyorum manken gibi çocugu mankeni aglattı bu aptal kız
Uni burası dimi hangi üni merak ettim ki o işler pek belli olmaz belki sevgili olurlar
yok lise son kızda çocukta
Hahha tatlım Adrina Limanın bile aldatildigi bu dünyada öyle düşüncelere girme bence
haklısınız
Herkesin çekiciliği farklıdır.. çoğunlukla kadınlar uzun boylu erkeği tercih etmiyor orta boy ya da onlardan bir tık uzun boyu tercih eder
Esmer, sarışın, beyaz vs.. bunlar önemsiz fakat insanların tercihi farklıdır.. çoğunlukla esmer erkekler her zaman ön planda oluyor daha erkeksi ve seksi geliyor kadınlara.
Sarışın erkekler ise, daha Bayb face olduğu için çoğu kadın sevmez onları ergenler seviyor.
alaksı yok bencede çocuk kıvançtan bile iyi ayrıca kıvançda sarışın bradd pittde sarışın? herkes seviyor
Herkes sevseydi o çocuğu da büyük ihtimalle severdi.
Korumaya ihtiyacı gibi duran birini kim sevmek istesin? Kıvanç Tatlıtuğ ilk haline bak bakalım ruhlara benziyor adeta sonradan sarışınlığı giderdi bir şekilde.:D bu boyu uzun yakışıklı olduğunu sanan ama aslında yakışıklı olmayan arkadaşların ağlama paylaşımı. 😂😂
kıvanç tatlıtugun ilk hali sapsarı olan hali biliyorum bence o hali şimdiki halinden daha iyi sapsarıydı saçları uzundu
çocuk ciddiyim kıvanç tatlıtugdanda yakışıklı 1.95 sapsarı mavi gözlü kızın takip istegini reddetmesi 1.65 tipsiz kekolarla takipleşmesi çocugun moralini bozdu okula aglayarak geldi
Ya o değilde darısı başıma ya
Ağlar o daha çok ağlar. Sabır dilerim.:D tipsiz keko dediğin adamların çekiciliği var emin ol o yakışıklı dediğin ama aslında yakışıklı olmayan adamlardan daha yakışıklı geliyor kızlara.. yakışıklı dediğin adamların yanına kız gidiyor mu? Ama benim yanıma tanışmak için çok kız geliyor yolda laf atıyorlar bak övmek istemiyorum.. susuyorum:D
sana göre kızlar esmer tipsiz 1.65 erkekmi seviyor 1.95 sarışın mavi gözlü yakışıklı erkek yerine
Yere yakın olandan her zaman korkacaksın boşuna dememişler.:D valla ben kimseyi kıskanmam isterse dünya birincisi olsun.
Adamın özgüveni yoksa hiçtir 😂
çocuk kıza takip istegi atmış kız kabul etmemiş çocuk daha ne yapsın ya
aaa sende abartma hepimiz yakışıklı erkek seviyoruz kanka çocugun yakışıklılıgıda mankenler gibi çocuk zaten manken yabancılara benziyor sapsarı mavi gözlü 1.95 kıvanç tatlıtugdan bile daha yakışıklı bu çocuk varken gidip 1.65 tipsiz kekolarla takipleşiyor?
Aynen aynen seninle uğraşmam yazmaya değmez. Ben kadınları iyi tanıyorum merak etme %95 sarışın erkek sevmez itici bulur. Hadi byby
o yüzden kıvanç tatlıtugu bradd piti tüm kızlar seviyor dimi
Aynen aynen bütün kızlar kölesi onların. Sen bu kafayla devam edersen sırık daha çok ağlarsın bye.
kadınlar çirkini aldatılmamak için seçiyorlar ama aldatıp aldatmamak tipten çok maddi statüye bağlı
195 çocuğu daha çok isteyen olur daha çok rekabet ortamı olur kadın rekabet etmek istemiyo rahat etmek istiyor yani aldatılmamak için ama istisnalar da vardır
ya okulda uzun ama tipsiz erkeklerde var onlarıda takip ediyor bu hem 1.95 hem sarışın mavi gözlü hem yakışıklı bu kız aptalmı bu çocugun takip istegini kabul etmiyor
anlatıyorum anlamıyor musun
yakışıklı oldugu için kabul görmemek bu ne kadar dogru
kabul edersen aldatılman ve terk edilmen daha olası aynı şekilde maddi durumu iyi olan da aldatabilir ama zaten her kadın aldatılıyor çirkinler daha çok aldatıyo
tiple aldatılmanın cidden ne alakası var ya çok saçma
erkek seçeneği varsa aldatıyor tipi varsa ya da işi gücü statüsü varsa aldatıyo yani
iyide bu önyargı yanlış bu çocuk çok temiz kalpli birisi ama?
bu kız bana göre aptal 1.65 çirkin erkeklerle instagramdan takipleşiyor
ya offfffffff erkek 18-42 yaş arasında tek eşli değildir sadece 20li yaşlarında maddiyatı yok diye rol yapar mal ve saf olmayın peace
anlayamadım ne demek istedigini çocuk bu arada 18 yaşında
30 dan sonra işi gücü oturur para statü gelir bi sürü kadına ulaşmaya başlar
şimdide peşinde zaten bissürü kız var bunun zatende bu sevdigi kızın takip istegini kabul etmemesine üzülmüş
eeeee bundan sanane ki
sadece sordum meraktan burası soru sorma sitesi zaten
seninki soru değil ki çocuk çok üzüldü nasıl yapar falan diyip o çocukmış gibi davranıyoesun
hayır çocugun yakın arkadaşıyım çocuk bana anlattı o yüzden bende bu siteye sordum
Çünkü akşam haberlerine çıkmak istiyor
kıskandırmak için
Çirkin seviyodur djwhhd
Alfa seviyordur
her şey tipte bitmiyor hemcinsi olarak bunu anlaman lazım. Duygusal olarak zayıf bir karakterse reddetmiş olabilir
çocugun karakteride bence çok iyi bu arada
karakteri iyi olduğu için sevilmiyordur ya zaten biz iyi erkek sevmiyoruz sorun orada
ya sende abartma hepimiz yakışıklı erkek seviyoruz kanka çocugun yakışıklılıgıda mankenler gibi çocuk zaten manken yabancılara benziyor sapsarı mavi gözlü 1.95 kıvanç tatlıtugdan bile daha yakışıklı bu çocuk varken gidip 1.65 tipsiz kekolarla takipleşiyor?
tamam işte çocuk fazla iyidir fazla duygusaldırda ondan. O güzel kızlar aptalmı ki o çocuğa bakmayıp 1.65 lik kekolara bakıyorlar? Keko dediğin adamlar Erkek imaji çiziyor bir kadının gözündede ondan. İstediği boya sahip olsun, istediği kadar yakışıklı olsun bir kadın için o insan erkek profili çizememişse bitmiştir.
çocuk bu arada kendini kimseye ezdirmez güç olarakta güçlü yani bu arada kız güzel degil tipsizin teki çocuk manken çocugun real hayatta peşinde baya kız vardır