Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunu bilemeyiz, insanlar karşılıklı olarak, birbirine hitap etmeyebilir. Demek ki, o güzel kız ona hitap etmiyor, tabii o da o kıza hitap etmiyor. Bu sadece erkeklere has bir durum değil. Mesela, güzel yüzlü yakışıklı ve kişilikli, kaliteli olan kişiyi değilde, aygır suratlı, yüzsüz, yalancı, şımarık ve kişiliksiz olan erkeğİ seçen kızlarda var. Ha şunada rastladım, birinin herşeyi, yerindedir, kişilik, tip, karekter ama, kendini ön plana çıkarmaz, diğerinin hiç bir artısı yoktur, ama kötü mal reklama ihtiyaç duyar misali hep kendini ön plana çıkarır, hatta ortak tanıdıklarını da devreye sokar, hele biraz da saftirik bir insanın üzerine oynuyorsa, istediğini alır.
03 Yorumla
Soran+1 yılvay ben dediğin gibi reklam yapamıyorum
Cevap sahibi+1 yılYa öyle çok ta olmayan şeyler değil. Dedim ya, insanların gıpta ile baktığı bir tipe ve kişiliğide sahip olabilirsin, ama o gider, tırnağın etmeyecek birini seçer, bu her iki cinste de var, küçük hanım, bunlarla kafa yormayın. Bir de herkesin, kendince kriterleri vardır, basit kişilerin kriterleri de farklıdır. Mesela bir kıza/erkeğe, "yahu karşına x gibi bir daha rastlama ihtimalinin zor olduğu birisi çıkmış, sen gidip palavracı ve tip olarak sıfır olan Y gibi birinde ne buldun" dendiğinde çoğu zaman, mantıklı yanıt alamamıştır. Ama tek nedenini söyleyim;yanlış kişi sevdiğine dair, tonlarca yalan söylemiştir, olumsuz yanıt alsa bile bırakmamış, peşinden koşmuştur, ortak tanıdıkları varsa, onları baskı aracı olarak kullanmıştır, her türlü hile ve fırıldaklığı yapıp, zorla da olsa kabul görmüştür, ha sonuç genelde hüsran olur, o başka mesele.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. güzel kız güzel olduğunu bilir ve konuştuğu erkek çok yakışıklı değilse mutlaka altındaki arabasına veya cebindeki paraya bakar, bundan ötürü erkek çok güzel bir taktik uygulayarak para yiyici kızı bırakıp diğer kızlara yönelebilir veya güzel kızda para yoktur çirkinde vardır erkeğinde para için birlikte olma ihtimali var
10 Yorumla
+1 yılGuzellir anlayisi o degildir. Belki de guzel kiz dedigin kisi disaridan cok yapmacik duruyordur ve bu da insanlari itiyordur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılerkekler taviz verecek kolay kandırılabilecek kızları sever. eh çirkinlerde ellerinde silah olmadığından taviz verirler. güzel kız cin gibidir kendini kullandırmaz ama adamı kölesi gibi kullanabilir. dolayısıyla adamcağızda napsındır çirkini sevsindir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. Hamam böcekleri bir yerden bir yere son sürat giderken önlerine hiçbir engel çıkmamasına rağmen aniden dururlar ve başka bir yöne doğru son sürat devam ederler. Hamam böceklerinin bunu neden yaptığını anladığınız zaman, erkekleri de anlamış olursun
06 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek
Soran+1 yılherhalde erkeklere rahat batıyor
Soran+1 yıl🙄🙄🙄
Çünkü senin kendini çok güzel bir kız sanmandan ileri gelir..
Ya da cevabına bakılacak olursa çok egolu biri olmandan ileri gelir..06 Yorumla
Soran+1 yılben çirkinim yani
Soran+1 yılgörmeden eleştiri yapma o zaman
Soran+1 yılkendini hakaret ederek savunabiliyorsun ancak sana ne desem boş kızmıyorum da komiksin
+1 yılbu hayatta kimse çirkin degildir güzellik bence göreceli bir kavramdir egosu yüksek birisi olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılbakımlı olduğu halde çirkin olan kızlar çok makyajlı havalı güzelde doğal haliyle güzel olan
- +1 yıl
şimdi her insanin güzellik kavrami farklidir bir insan makyaj yapmayan biri daha hoşuna gider makyaj yapan hoşuna gitmez yani herşey senin kafanin içindeki beyinde bittiyor sen birine aşkı olduğun zaman deli gibi sevdiğin zaman tip önemli degil sen onun duygusal beynine aşık olursun onun kalbini seversin yüzünü degil onun yaninda kendini güven dolu hissedersin yani ondan sana goreceli bir kavramdır dedim
Soran+1 yılo zaman neden tipe bakan bu kadar çok?
- +1 yıl
onlar beyinlerini yanliş kullaniyor sen yaşlaninca da tipe mi bakiyorsun bir insan yaşlaninca neden bir birini deli gibi sever çünku aralarında sağlam bir duygusal bağ vardır ve o bağ kopması zordur bir insan duygusal bağ kurarak bir kişiye bağlanir o kadar çok tipe var diye sende mi tipe bakacaksın önemli olan senin beynin bir kişiye bağlanması ve güvenmesi önemli
Soran+1 yılduygusal olarak bağlandığın kişinin seni sevmemesi de ayrı bir acı neyse teşekkür ederim
- +1 yıl
sen demek ki yanliş kişiyi bulmuşsun beynin kolay bulamaz dogru kişiyi ilk yanliş kişileri bulur ki bundan ders alsin ve hayatti ögrensin bizler hayatti zaten boyle ögreniyoruz yanlış ve hata yaparak
+1 yılgüvenmiyordur sana. Onunla dalga geçeceğini düşünmüş olabilir. Kaldı ki neye göre sen güzelsin neye göre o kızlar çirkin? Bu göreceli bir kavram. Onlarda farklı bulduğu şeyler vardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun çocukta da olabilir
Demek ki neymiş güzellik tek başına işe yaramıyormuş.
11 Yorumla
+1 yılGüzel kız çok iş😊cirkin kız çabuk iş Türk işi japon işi bunu yapan iki kişi tak fişi bitir işi
08 Yorumla- +1 yıl
Off fena
- +1 yıl
@mümkansızz komik demenı beklerdım :) ohh falan ne oluyoruz
- +1 yıl
Ohh değil off ama insanın aklını nerdeyse zikri de oradadır tabi
Soran+1 yılgençler sakin olun
- +1 yıl
@mümkansızz ayıp ettın şimdi ne demek istiyorsun şimdi bana fikirim nerdeymiş :)
- +1 yıl
ben her zaman rahatım soran :)
- +1 yıl
Soran sakiniz zaten kavga mı ettik
Soran+1 yılolsun erkenden önlem alıyorum 😆
+1 yılBelkide kendisini "güzel" olarak nitelendiren kız, güzelliğin göreceli olduğunu fark edemiyordur.
10 Yorumla
+1 yılgüzel kızı kaldıracağını düşünmüyordur. boşver. bırak gitsin.
00 Yorumla''Çok yakışıklı değil'' dediğine göre, eleman yakışıklı..
00 Yorumlamujtemelen o kızlar çirkin değildir ancak sen rakip gördüğünden beğenmemezlik ediyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bazısı çirkin sever. Böyle bir söz vardır duymadın mı hiç?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlay güzellikte değilki. Belkide güzel olan kızın zeka seviyesi düşük olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu anlamadınız güzel kız bir tane çirkin kızlara yavşıyor o kızlarda tek değil
Cevap sahibi+1 yılYazdığınız soruyu cevapladım ben yanlış anladığımı düşünmüyorum
Soran+1 yılonların yüksek zaten
Cevap sahibi+1 yılGüzel kızın espri anlama potansiyeli varsa zaten reddetmezdi değilmi
Soran+1 yılSorun çocukta da olabilir
Sende güzel değilsindir belki. Huyun hareketin karakterin çok çirkindir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Güzellik görecelidir, belki de ona göre dünyanın en güzel kızıdır, kalbini sevmiştir...
00 YorumlaKıskandırmak için vereceğin en güzel cevap tepkisiz kalıp takmamak olmalı.
00 Yorumla
+1 yılYavşayan bir erkekse hoşlandığı kızlar genelde fingirdektir. Güzelde bulamadığını çirkinde buluyor demektir 🙄
10 YorumlaGüzel diye illa sevilecek mi? Ne güzeller var mal gibi
00 Yorumla
+1 yılSoruda ki erkek kelimesini kız kelimesiyle değiştirerek aysinisini ben sana soruyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. guzellik gorecelidir. birde kisinin ne aradigina bagli 😉😉
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Guzel die sevmek hoslanmak mi zorunda ve guzelik cirkinlik göreceli bir kavram
00 YorumlaGuzel kizlar samimi degil ondandir.
01 Yorumla
Soran+1 yılhepsi öyle değil
kime göre çirkin ama. ne saçma bir bakış açısı
01 Yorumla
Soran+1 yıltek yüze göre değil
Olay güzellik değil bir ilişkide.
01 Yorumla
Soran+1 yılilişki değil ya normal olarak yavşadığı kızlar
Hormonel bozukluklar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılbence amacı başka şey
00 Yorumla
+1 yılÇünkü dengini arar dndhnd
00 YorumlaYerini bilmesi güzel bir şey bence.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. inan genelde oyle olur hayatın kanunu :D
00 Yorumlavardır bir bildigi😁😁😁
00 Yorumla
+1 yılTipe bakmıyordur belki?
00 Yorumla
+1 yılBazen önemli olan çekicilik oluyor
011 Yorumla
Soran+1 yılbence bakışlarım çekici 🤔 sanki o çok yakışıklı gözleri küçücük 😆
- +1 yıl
Bilemiyorum bakışlarını şimdi ama kendine çekmen gerekiyor demekki :)
Soran+1 yılçok yakından yüz yüze gelmedik zaten bakınca da gözlerini kaçırıyor 🙄😃
- +1 yıl
Ateş ediyorsan vurulcam diye korkuyo demekki hahahhaha :D
Soran+1 yılbenimki su tabancası 😂😉
- +1 yıl
Kıyamam ya :) sen bana bir bak ben etkilenirim senin için bir süreliğine hahahha :D
- +1 yıl
Kiyamam
Soran+1 yılsağol teselli buldum 😆😂
- +1 yıl
Özele gel o zaman :D
Soran+1 yılmaalesef bu ikinci ama daha demin arkadaşı da reddettim xperim yetmiyor 😂
- +1 yıl
Benimde yetmiyo doğru başka bir yerden konuşurduk diye düşündüm :D
Demekki kız güzel degilmiş
20 YorumlaBen de güzel sevgili istemem
00 YorumlaElinde tutamamaktan korkuyo olabilir
00 Yorumladavul bile dengi dengine diye.
00 YorumlaYa bazen her şey görünüş olmuyor ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. sevmek bazen güzel çirkin olmaz 😉
00 Yorumlakaldırmayın g. tünü sizde :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılCunke hersey guzsllik degildir
00 Yorumla
+1 yılKolay kızları seviyordur
00 Yorumla
+1 yılBelki o çirkindir diğeri guzeldir
00 Yorumla
+1 yılUzak dur.
02 Yorumla
Soran+1 yılkimden
- +1 yıl
Kimden olabilir?
Nebilim ya
00 Yorumlaherşey tip mi la
0111 Yorumla
Soran+1 yılkarakter de var oda çirkin 😂
Soran+1 yılbenimkinin tipini görsen konuşmazsın bana söylediklerine haya edersin benden bir kaç santim uzun hatta 😅
Soran+1 yılhayır ya o yüzden değil 😬
Soran+1 yılbenim 168 boyum o yüzden
Soran+1 yılseviyorum da o beni sevmiyor
Soran+1 yılben kısa seviyorum genelde koreli 😂😃😃
Soran+1 yılulan dediğimin neresini anlamıyorsun çocuk beni sevmiyor
Soran+1 yılne kadar kötüsün
Soran+1 yılhangi kız direk açılır seni seviyorum diye? naz yapmaz trip atmaz
Soran+1 yılcanını yakan kişiyi git bul ona söyle
Soran+1 yılbelli
Soran+1 yılöyle tabi
Soran+1 yılvar demek ki
Soran+1 yılsiz çok iyisiniz
Soran+1 yılulan ne kıyaslama yapıyorsun senin de sevdiğin en yakınınla olsun ondan sonra buraya gel konuş
Soran+1 yılben yaşadım yasada gör
Soran+1 yılsenden nefret ediyorum
Soran+1 yıldünyanın en kötü insanısın
Soran+1 yılsen benden de kötüsün bunu unutma kalbin çoook kötü
Soran+1 yılkötü kötü kötü
Soran+1 yılen kötüsü
Soran+1 yıldursun
Soran+1 yılterket burayı
Soran+1 yılevet, defol.
Soran+1 yılgit diyorum
Soran+1 yılçirkin bodur
Soran+1 yılben çok tatlıyım bir kere
Soran+1 yılkes
Soran+1 yıl😡😡
Soran+1 yılçocuk gibisin
Soran+1 yılistediğin olacak illa
Soran+1 yılönyargıdan öleceksin
Soran+1 yılöylesin
Soran+1 yılsinir etme insanı git
Soran+1 yılevet şu an sinirlendim dediklerini kafama takmamak için başka şeyler düşüneceğim şimdi git 😡
Soran+1 yıliçin rahat etti mi, oldu mu, bitti sahne kapandı. Şimdi defol.
Soran+1 yılhayır, sana kızgın değilim. senin aksine benim gönlüm şefkat dolu. özür dilerim. iyi geceler, şimdi gider misin?
Soran+1 yılevet. özür diledim. kızgın değilim.
Soran+1 yıliste.
Soran+1 yılhayır 🙄 o kadar şeyden sonra
Soran+1 yılneden? dengesiz misin?
Soran+1 yıliyi peki
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. tam tersi olmasn?
01 Yorumla
Soran+1 yılbende durum bu.
aşk işte aşk aşk
01 Yorumla
Soran+1 yılo kadar kızla nasıl aşk yasayacak
+1 yılkolay seviyordur..
00 Yorumla
+1 yılZevk meselesi.
00 Yorumladeğişik
00 Yorumla
+1 yılÖyle seviyor demekki
00 Yorumla