Sevgilisinin mini etek giyinmesine izin vermeyen erkek özgüvensiz midir?

Sevgilisinin mini etek giyinmesine izin vermeyen erkek özgüvensiz midir?

Bunun özgüven ile bir ilgisi yok ki yani şimdi benim hayatımda olan kadın elbette tesettürlü olmak zorunda değil başı açık olabilir yani istediği beğendiği kıyafetleri giyebilir ama bunu yaparken de aşırı derecede açık giyiniyorsa, yani örnek veriyorum memeleri belli oluyorsa kalçaları belli oluyorsa kısacası karşı tarafta bir cinsel uyanım izlenimi veriyorsa, yani ben de tutup da yanımda insanların sevgilime ağzının suyu akarak bakmasına müsaade etmem bu imkanı tanıyan sevgilime de müsaade etmem.
Güvenmiyordur ve kıskançtır. benim sevgilim istediğini giyebilir zaten ben bunları bilerek sevgili olmuş ve onu sevmişimdir. bu yüzden umursamıyorum. her hangi bir şekilde kısıtlamam sevgilimi. Bazıları aşırı kıskanç olduğu için izin vermeyebiliyor. bunun dışında zaten mini etek giymeyen birine bile erkeklerde baktığı için yani bu karşıda ki kişinin karaktersizliği ile ilgilidir. bakan her türlü bakar. bunun fantezi malzemesi olması ile ilgisi yok.
Öyle olduğunu sanmıyorum. Kimse kusura bakmasında coğrafya kaderdir. Açık giyinmek var, açık giyinmek var. Benim sevgilim karım bu kadar açık giyinemez. Şimdi diyebilirsiniz ki vay efendim sen bakmıyor musun. Evet bakmıyorum kimseyi de inandırmak zorunda değilim. Kimsenin organında bacağında memesinde gözüm yok. Bakanların da ne niyetle baktığını biliyorum. O yüzden kimin gözünde ne olduğumunda önemi yok. Bu kadar açık giyilmesini hoş karşılamam.
Kadın istediğini giyer, erkek de işine gelmiyorsa kısıtlamak yerine ayrılır. Kadının da "benim giyimime karışamazsın" deme hakkı vardır. Bazı kadınlar giyimine karışılmasını sevgi ve değer vermek zanneder, bu kadınlar da varoştur, kezbandır. Akıllı kadın, giyimine, tarzına saygı gösterip müdahale etmeyen erkeğin değerini bilen kadındır.
Cevap
34Cevap
Özgüvenle alâkası yok, kıskançlık ve sahiplenmeyle alakalıdır...
Şimdi başıma gelen olayı anlatayım sana sen oradan pay biçersin
Bir gün ablamla pazara gidecektik ablam kot pantolon giydi dar bir pantolon du çıkar başka bişey giy dedim olmaz dedi neyse gittik…
yolda beni tanıyan birisi Kürtçe konuşarak ağzının tadını biliyorsun dedi 🤦♂️
O benim ablam dedim küfür ettim evine kaçtı
Kimse benim aileme sevdiklerime bakıp türlü fanteziler kuramaz izin vermem kimse kusura bakmasın.
Abaza olsun ya da olmasın çıplak bacak gören illa bakar kafasında kurar bunları bile bile sevdiğim kadına mini etek giy demem ben
Bunun özgüvenle alakası yok Net.
neden illa onla alakalı olsun. maalesef bizim toplumumuzda öyle rahatça mini etek giyilemez her zaman. genç erkekler bakmasa yaşlıları bakar. onlar bakmasa yaşlı teyzeler bakar. hiçbiri bakmasa genç kızlar bakar, illa ki birileri bakar yani.
mini etek giyecek şahsımızın sevgilisi bakılmasını istemiyor olabilir, korkuyor olabilir bir şey olur diye. direkt özgüvensizlik bu herkes istediğini giyer diye düşünmemeliyiz yani bence. ha umarım bir gün o rahatlığa ulaşırız, o rahatlıkta zaten ne giyenin ne de sevgilisinin bunu takacağını zannetmem.
Bunun özgüvensiz olması ile alakası yok ortalık sapık abaza kaynıyor sevgilimi korumak için haliyle onun için izin vermem eğer ki hiç sapık olmasa bütün erkekler adam olsa o zaman bir şey demem elbette ben kadınların açık olmasına sapıklarin yüzünden karşıyım yoksa onların asla hayatını kisitlamaya hakkım yok kimsenin yok
Bunun ozguvenle bir alakası yok. Neden sevgilimin bacaklarını baldirlarini hatta oturup kalktikca iç çamaşırını başkası görsün ki.. eğer bir insan diğerini kiskanmiyorsa bunun medeniyetle yenilikle aydın olmakla alakası yoktur. Sevdiğini kıskanmayan gevşek tır.. ne öz güveni ya.
Kıskançlık iç güdüseldir. Özgüvensizlikle alakası yoktur. Siz kızlar şunu anlamıyorsunuz, biz erkeklerin düşüncelerini biliyoruz, duyuyoruz. Siz nasıl kızları biliyorsaniz. Şimdi benim yanımda sevgilim mini giyse, biri ona laf atsa ben kendimi tutamam. O laf atanın içinden geçer, uçururum. Ceza evine don getimeyeceginize göre kıskançlığa katlanacaksiniz.
Hiçbir erkek sevgilisinin ya da eşinin fantezi malzemesi olmasını istemez. Bakan kişilerin az çok ne niyetle baktığını hepimiz biliyoruz. Bunun öz güvensizlik ile alakası yok.
Tarzının bu olduğunu bildiği kadınla sevgili olup sonra bunu giymesini istememesi şuursuzluğun nirvanası. Sevgili olurken gözü nereye bakıyordu? 😜🤣
Mini etek dediğin binde bir düğün, mezuniyet vs şeylerde giyilir belki giyilirse. Bunun özgüvensizlikle alakası yok ortam kötü Avrupa'da yaşamıyoruz.
Ya kadın nerede nasıl giyineceğini bilmeyecek kadar aile terbiyesinden uzaktır ya da adam özgüvensiz hödüğün tekidir.
Alakasız. Kıskanç insan sevdiğini kaybetmekten korkuyor diye bir algı olması saçma. Amaç, hayvan gibi bakan kişiler var, bu bakışların önüne geçmek.
Bu işin özgüven ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Tamamen inanç, ahlak ve etik bakış açısına göre değişir.
Alakası yok erkeklerin nasıl olduğunu genelde bilirler o yüzden izin vermezler cünkü kendileri de kızlara başka gözle bakıyor
özgüvensiz değil erkek kafasının nasıl bişey olduğunu bilen ve o düşüncelerde sevgilisinin olmamasını isteyen erkektir
Öz güvenle alakası olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca nasıl bir ülkede yaşadığımız da belli..
Kıskanmak özgüvenle yer değiştirir mi? diye soracaktın sanırım :D
Ülkenin gözleriyle yiyen diğer erkeklerinin farkındadır.
Ozguven ile alakası yok erkek milletini tanıyor o yüzden istemiyor
Mini etek giyen biriyle baştan beraber olmam, sorun çözülür.
Katılıyorum. Kız arkadaşım, snnem, kardşeim açık ve mini etek giyerler. Çünki yakışıyor ve güzel görünüyorlar. Bunu neden engelleyeyim
Hayır sadece aşıktır ve aşık adam sahiplenir, lütfen artık sahiplenici koruyucu erkeğin iyi bir şey olduğunu anlayın...
Fazlası abartıya kaçıyor resimlerdeki gibi oda özgüvensizlik değil kıskançlığa giriyor
Değer veren ve sevdiğini benimsemiş birisidir.
Kıskanıyordur ya olmaz öyle açık seçik
Evet kesinlikle ozguvensizdir
Kıskançlık sadece o kadar
Hayır kıskançtır. Olmalı da.
Daha çok g*vattır
Ozguvenle Ne Alakası Var Ya
Yok özgüvensiz değildirde namus sevdalısıdır
Benim olan bana özeldir
Sevgilisini çok sevdiğinden kiskaniyordur
mini etekle öz güven ne alaka
güveni de olmaz öz güveni de
Eşim giyer kıskanırım ama yakışıyor beğeniyorum da