Çok teşekkürler. Aynen öyle, evet babamla aram kötü ve şefkat arıyorum. Öğretmenimde de beni etkileyen kibarlığı babacanlığı şefkatiydi sanırım yanılgı yaşıyorum, duygularımı yanlış adlandırıyorum bu bir hoşlantı değil mi o zaman?
Evet bu hoşlantı değil. Bu bir travmanın dışavurumu. Kendinden büyük insanlardan etkilendiğini hissettiğinde bu yanılgıda olduğunun bilincinde olman gerekir. Bu tarz travmaları olan arkadaşlarım olmuştu. Lisede de üniversitede de. Hep abi kardeş gibi olduğumuz için bir yerden sonra atlatmışlardı. Sevgi ve şefkat gösterip buna bir ilişki isteği gibi yorumlamamalarına yardımcı olmuştum.
Teşekkürler. Ama öğretmenim bana çok aşırı tepki gösterdi, çok kızdı. Belki de soğumam içindir, yine de üzülüyorum. Rezil oldum bir de adama daha konuşmayalım dedi instada takşpten çıkmış çıkarmış en son yüzüne bakamam karşılaşırsak herhalde.
Kendini rezil etmek için uğraşmasaydın keşke. İnsanın en büyük problemi kendini tanımaması. Kendini tanımaya çalışmaması. Çevrede gördüğü doğru zannettiği şeyin peşinden koşması. Kendinizi tanıyın, eksiğinizi gediğinizi bilin. Sorunlarınızı ve kaynaklarınızı keşfedin.
kızlar istediğiniz kişiye gönlünüzü kaptırabılırsınız ama yeterkı aldatmadıgınız sürece yani kabul etseydı belkıde evlenecektınız kım bılır ben sımdı ne dıyım olmaz yaş farkı var desem sanane der biri ama olur neden olmasın desem bu sefer yaş farkı var diyip kötüleyenler olur insanlar böyledir işte
Yoo değil ama ne bileyim paylaşım az olur. Örnek olarak benden yaşça küçük bir hanımın hayat görüşünün biraz sığ gelmesi tuhaf değil. Aynı şekilde benden büyük bir hanım da belki beni beğenmez bu konuda
Başka plan derken? Aslında şöyle oldu müdürle kavga etti mahkemelik oldu haberlere verdi dershaneden ayrıldı başta mesajlaşıyorduk ben destek olmak için yazdım sonra yılbaşını falan kutladım nasılsınız falan dedim konuştuk o da”Yazdıkların çok değerli, her zaman yazabilirsin.” dedi. Gece konuşuyorduk.! Nasılsınız diye yazdım o geç cevap veriyor geceye sarktı konuşma, bağlama çalıyormuş çok güzel çalmışsınzı dedim sonra o da sevdiği kişi için çaldığını ama sonunun mutlu bitmediğini söyledi ben de aşk konularını açtım sonra her kondua seni dinlerim ama bu konuda konuşmayalım yaşıtlarınla konuş dedi sonra bana konuşurkenv ben ona Sonra ben ona arkadaşımın kurduğu yazılım şirketinde iş önerdim.
Sonra bana karşılıksız aşk yaşam bağlanma kimseye ben de senin gibiydim dedi herhalde ondan hoşlandığımı anladı. Ertesi gün o iş oayını söyledim beni küçük düşürüyorsun onurum gururum falan dedi sonra birden niye ilgileniyorsn bu kadar benimle git yaşıtlarınla takıl bu ne cüret zararlı işler bunlar çok rahasız oluyorum yazma artık hassas güzel yüreğin var yeteneklisin ama ben hep iyi niyetle öğretmen öğrenci gözüyle baktım sana sen kullanıyorsun iyi niyetimi çok yanlış yapıyorsun ben zaten kötü dönemdem geçiyorum falan kötü laflar etti. Hediye almıştım geri vereyim mi dddi gerek yok dedim. Sonra gece içkiliydim kusura bakma demiş. En son niye takipten çıkardnız falan dedim en son da Ben zor dönemden geçiyorum seni etkilemek istemem senin uzun duygusal mesajların beni bunlara itti yanlış anldaıydsm kusura bakma ama benden hoşlanmanı istemem kırılganlığın da beni yoruyor üzüyor konuşmamız doğru değil mesajlaşmamız bir daha yazma konuşmayalım lütfen. Senin de yeterince derdin varmış ZTen keşke elden bir şey gelse. (Annem kanserdi onu anlatmıştım acıdı herhalde:) en son böyle yazmış görüldü attım engellememiş ama takipten çıkarmış yazmıyor ben de yazmadım ama geçen biri instadan bana mesaj atıp sildi bence oydu çünkü gece konuştuğum o var sadece. Başta daha farklı davranıyordu anlamadım sizce ne? Bir de engellememiş.
Ya biz erkeklere bu tarz şeyler yanlış geliyor. Dışarıdan da ayıplarız. Kızı kullanıyor falan diye. Gerçekten ahlakı müsaade etmiyordur. Nezaketen de açıklamış sana söylemiş güzel güzel. Pek üstelemesen iyi olur
Bak bazı şeyleri herkes okuduğu için ya da benim takip ettiklerim beni takip edenler detay yazamıyorum bana ulaşma sansin olursa detayı anlatırım anlarsın neden normal dediğimi ve neden benzer şeyler oldu dedigimi
Kendi yaşıtlarınla takılmalısın. Ama bu bana kalmış bişi değil nabarsan yap tabi. Sadece sordugun için söylüyorum. Pedofili bir hastalıktır 32 yasında biri 19 yasında birine ilgi duymamalıdır. Ama genç kız ilgi duyabilir çünkü cahildir idol görür olgun görür. Baba figürü görür. Bunlar yanıltıcı bilinç altı olaylarıdır. Vsvs neyse adamıda ekmeğinden etmeyelim yaşa gör işte
Erkekler Ne Diyor
Değil. Psikolojik olarak başka bir sıkıntın var demektir. Özellikle baba figürünle ilgili.
Teşekkürler biliyor musunuz tam olarak ne sıkıntısı olduğunu?
Baba figürüyle bağ kuramayan onun eksikliğini çeken kadınlarda daha çok gelişen bir durum bu. Sevgi, şefkat, babacanlık, korunma güdüsü...
Çok teşekkürler. Aynen öyle, evet babamla aram kötü ve şefkat arıyorum. Öğretmenimde de beni etkileyen kibarlığı babacanlığı şefkatiydi sanırım yanılgı yaşıyorum, duygularımı yanlış adlandırıyorum bu bir hoşlantı değil mi o zaman?
Evet bu hoşlantı değil. Bu bir travmanın dışavurumu. Kendinden büyük insanlardan etkilendiğini hissettiğinde bu yanılgıda olduğunun bilincinde olman gerekir. Bu tarz travmaları olan arkadaşlarım olmuştu. Lisede de üniversitede de. Hep abi kardeş gibi olduğumuz için bir yerden sonra atlatmışlardı. Sevgi ve şefkat gösterip buna bir ilişki isteği gibi yorumlamamalarına yardımcı olmuştum.
Teşekkürler. Ama öğretmenim bana çok aşırı tepki gösterdi, çok kızdı. Belki de soğumam içindir, yine de üzülüyorum. Rezil oldum bir de adama daha konuşmayalım dedi instada takşpten çıkmış çıkarmış en son yüzüne bakamam karşılaşırsak herhalde.
Kendini rezil etmek için uğraşmasaydın keşke. İnsanın en büyük problemi kendini tanımaması. Kendini tanımaya çalışmaması. Çevrede gördüğü doğru zannettiği şeyin peşinden koşması. Kendinizi tanıyın, eksiğinizi gediğinizi bilin. Sorunlarınızı ve kaynaklarınızı keşfedin.
Çok haklısınız. Çok teşekkürler.
Peki bir yerde karşılaşırsak ne yapacağım ben? Yazmamalıyım daha ayrıca değil mi yazma demişti.
canım değilsen tek seferde söylenileni anlarsın.
sence normal mi? bende sana sormak istiyorum
Bence normal.
o zaman devam et öyle iyi yoldasın +1
Bilmiyorum
ben sana normal değil desem de beni dinlemezsın o yuzden boşuna konuşmayacagım burada
Teşekkürler ama fikrinizi söyleyebilirsiniz isterseniz.
sen 29 olacaksın 42 olacak ilerde
ama şu an için bir sorun olmaz ilerde çok sorunlu olacak
Anladım, haklısınız teşekkürler.
ha ben onu öylede severim diyorsan sen bılırsın
Öğretmenimdi dershaneden ayrıldı istemeden duygularımı belli ettim yazışırken o da zaten bana çok sert tepki gösterdi.
olması gerekeni yapmış eğer sapık bir insan olsa başka şekilde konuşurdu
Evet ama yine de üzüldüm fazla kızdı sanki kırıldım bu kadar tepkiye gerek yoktu ama belki tamamen soğumam, unutmam içindir. Teşekkürler.
kızlar istediğiniz kişiye gönlünüzü kaptırabılırsınız ama yeterkı aldatmadıgınız sürece
yani kabul etseydı belkıde evlenecektınız kım bılır
ben sımdı ne dıyım olmaz yaş farkı var desem sanane der biri
ama olur neden olmasın desem bu sefer yaş farkı var diyip kötüleyenler olur insanlar böyledir işte
Normal cinsel konuda ya da çekiciliğinden istiyordur
Cinsellik yoksa? Siz ne tepki verirdiniz?
Bilmiyorum şaçma geldi ama aşkta olabilir her şey yaş değil sonuçta parada olabilir...
Yok, dershaneden öğretmenimdi ayrıldı dershaneden duygularımı belli ettim de bayağı sert tepki aldım. Siz olsanız ne yapardınız?
Hahah hocan iyi yapmış delimisin kızım baban yaşındaki adama aşık oluyorsun senı kızı olarak görüyordur :)
Çok yaş farkı değil mi ya
Fazla evet olanaksız mı sizce? Teşekkürler.
Yoo değil ama ne bileyim paylaşım az olur. Örnek olarak benden yaşça küçük bir hanımın hayat görüşünün biraz sığ gelmesi tuhaf değil. Aynı şekilde benden büyük bir hanım da belki beni beğenmez bu konuda
Teşekkürler peki siz olsanız ne yaparsınız sizden yaşça küçük bir kız sizden hoşlansa ama bu kız eski öğrenciniz olsa ve size duygularını belli etse?
Ya eğer başka bir planı yoksa reddetmesi de zor ama dediğim gibi objektif bir gözlem yapınca durum bu şekilde.
Başka plan derken? Aslında şöyle oldu müdürle kavga etti mahkemelik oldu haberlere verdi dershaneden ayrıldı başta mesajlaşıyorduk ben destek olmak için yazdım sonra yılbaşını falan kutladım nasılsınız falan dedim konuştuk o da”Yazdıkların çok değerli, her zaman yazabilirsin.” dedi. Gece konuşuyorduk.! Nasılsınız diye yazdım o geç cevap veriyor geceye sarktı konuşma, bağlama çalıyormuş çok güzel çalmışsınzı dedim sonra o da sevdiği kişi için çaldığını ama sonunun mutlu bitmediğini söyledi ben de aşk konularını açtım sonra her kondua seni dinlerim ama bu konuda konuşmayalım yaşıtlarınla konuş dedi sonra bana konuşurkenv ben ona Sonra ben ona arkadaşımın kurduğu yazılım şirketinde iş önerdim.
Vermesi gereken tepkiyi vermiş. Daha küçüksün. Onu çoğu erkek kabul etmez bu aşamada.
Sonra bana karşılıksız aşk yaşam bağlanma kimseye ben de senin gibiydim dedi herhalde ondan hoşlandığımı anladı. Ertesi gün o iş oayını söyledim beni küçük düşürüyorsun onurum gururum falan dedi sonra birden niye ilgileniyorsn bu kadar benimle git yaşıtlarınla takıl bu ne cüret zararlı işler bunlar çok rahasız oluyorum yazma artık hassas güzel yüreğin var yeteneklisin ama ben hep iyi niyetle öğretmen öğrenci gözüyle baktım sana sen kullanıyorsun iyi niyetimi çok yanlış yapıyorsun ben zaten kötü dönemdem geçiyorum falan kötü laflar etti. Hediye almıştım geri vereyim mi dddi gerek yok dedim. Sonra gece içkiliydim kusura bakma demiş. En son niye takipten çıkardnız falan dedim en son da Ben zor dönemden geçiyorum seni etkilemek istemem senin uzun duygusal mesajların beni bunlara itti yanlış anldaıydsm kusura bakma ama benden hoşlanmanı istemem kırılganlığın da beni yoruyor üzüyor konuşmamız doğru değil mesajlaşmamız bir daha yazma konuşmayalım lütfen. Senin de yeterince derdin varmış ZTen keşke elden bir şey gelse. (Annem kanserdi onu anlatmıştım acıdı herhalde:) en son böyle yazmış görüldü attım engellememiş ama takipten çıkarmış yazmıyor ben de yazmadım ama geçen biri instadan bana mesaj atıp sildi bence oydu çünkü gece konuştuğum o var sadece. Başta daha farklı davranıyordu anlamadım sizce ne? Bir de engellememiş.
Niye?
Yaş farkından dolayı mı kabul etmedi sizce? Yoksa öğretmen olduğu için mi? Belki ikisi de
Ya biz erkeklere bu tarz şeyler yanlış geliyor. Dışarıdan da ayıplarız. Kızı kullanıyor falan diye. Gerçekten ahlakı müsaade etmiyordur. Nezaketen de açıklamış sana söylemiş güzel güzel. Pek üstelemesen iyi olur
Evet, kibar biri ve güzel konuştu ama yine de üzüldüm. Teşekkürler.
Rica ederim.
Değil kizin akli havada 🤣
Niye?
Ogretmeni yakin davranmistir oda bu ilgiyi farkli yorumlamkstir
Teşekkürler.
Çok normal neden olmasin
Siz olsanız ne tepki verirsiniz?
Benzer durumu yaşadım hatta hemen hemen aynısını
Ne oldu peki?
Ama siz öğretmensiniz dershanede sonra ayrıldınız diyelim 19 yaşında kız size duygularını belli etse?
Bak bazı şeyleri herkes okuduğu için ya da benim takip ettiklerim beni takip edenler detay yazamıyorum bana ulaşma sansin olursa detayı anlatırım anlarsın neden normal dediğimi ve neden benzer şeyler oldu dedigimi
Tamam
Siz mesaj atar mısınız ben atamıyorum? Takip ettim ama
Senle konuşmuş muyduk?
Branşı neydi?
Matematik. Niye sordunuz?
Konuşmuş muyduk derken?
Konuşmuştuk senle ikna etmiştim acilmaman için 😂
Yaz bana
Hatırlamıyorum hiç. Hesabınız gizli sanki.
Bir ay kadar oldu sormuştun yine ilerde konuş şimdi boş ver demiştim
Çıktım gizliden
Nereye kayboldunuz? Konuşuyorduk.
Yazdım diğer kutusuna bak
Silmişsiniz galiba bulamadım niye
Mesajlara gir. Diğer kutusuna bak. orada
Buldun mu
Yazmayacaksan çıkacam
Uyudun mu?
Mesaja bak
Mesaja bakar mısın
Hoşlanması normal ama görüşmesi anormal.
Niye?
Pedofili canım benim pedofili.
Kızın hoşlanması pedofili mi? Bence değil.
Kızın hoşlanması normal. Piskolojide alt metni var budurumunda neyse.
Nedir alt metni? Erkeğin hoşlanması anormal mi? Ne yapmalıyım ben şimdib
Kendi yaşıtlarınla takılmalısın. Ama bu bana kalmış bişi değil nabarsan yap tabi. Sadece sordugun için söylüyorum. Pedofili bir hastalıktır 32 yasında biri 19 yasında birine ilgi duymamalıdır. Ama genç kız ilgi duyabilir çünkü cahildir idol görür olgun görür. Baba figürü görür. Bunlar yanıltıcı bilinç altı olaylarıdır. Vsvs neyse adamıda ekmeğinden etmeyelim yaşa gör işte
Evet zaten adam fena kızdı bana anladı konuşmuyoruz artık. Teşekkürler.
Normal kişiden kişiye değişir
Siz olsanız ne tepki veriridiniz? Ayrıca kız eski öğrenxiniz olsa size açılsa
Normal.
Siz dershanede öğretmen olsanız ayrılsanız sonra 19 yaşındaki bir öğrenciniz olsa size açılsa ne tepki verirsiniz
hic normal degil ya nerden ciktttin
Niye
Aşırı normal
Peki siz ne tepki verirdiniz kız size açılsa? Yaştan dolayı reddeder miydiniz?
Bilemiyorum knk sevgi varsa başka ama diğer türlü ilk konuşmada mantıksız görüş ayrılığı olarak
Bir de öğretmen olsanız dershanede ama ayrılsanız sonra eski öğrenciniz olsa bu kız yani?
Çok mantıksız eğer birde ogtrtmense millet ne der sonra
Ama artık öğretmenim değil.
Sonuçta mesleği knk duyulsa millet çocuğunu güvenmez
Üzücü ama öyle. Teşekkürler.
Yani normal demek lazim
Siz ne tepki verirdiniz?
Sasirilacak bir şey degil
Benden de 18 yaşındaki kızlar hoşlanır
Olgun sevenler var
Ama bu sizin eski öğrenciniz olsa mesela duygularını belli etse naparsınız?
Burdan konusmasak
Değil
Niye?
Daha bebe
Teşekkürler
Normal
Siz ne tepki verirdiniz kız sizce açılsa?
Ogrencim olsa cikmazdim ama baska yerde tanssaydm olurdu
Ama eski öğrenciniz artık ayrıldınız diyelim dershaneden yine de olmaz mıydı?
Özelden sorsan
Niye
Cünkü özel bir konu. Neyse
normal
Siz ne tepki verirdiniz?
herhangi bir tepki vermek gerekiyor mu ki
Kız size açılsa yani yaştan dolay red mi ederdiniz?
etmezdim tabi
Ama kız öğrenciniz olsa eskiden dershaneden? Bir de sadece cinsellik için mi yoksa ciddi düşünür müydünüz?
öğretmen öğrenci ilişkisi sakat ya öyle düşününce kabul etmem
Ama artık öğrenciniz değil diyelim ayrıldınız siz dershaneden? Yine de mi kabul etmezsiniz?