Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bence. Ama ben ben 22 yaşından küçük kadına soru ışaretıyle bakarım. 19-22 arasında bence hala çocuksu oluyorlar
150 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler. Ben öğretmenimden hoşlanıyordum da dershanedne sonra ayrıldı mesajlaştık duygularımı anladı çok sert kırıcı davrandı kötü sözler söyledi. En son takşpten çıktı daha konuşmayalım yazma dedi. Siz ne yapardınız?
- +1 yıl
bu ne zaman oldupekı
Soran+1 yılBu hafta başında oldu daha. Niye sordunuz? Başta gece bile yazışıyorduk sonra birden kızdı hoşlandığımı anladı. Sizce bu sert tavırlara rağmen hoşlanma şhtimali var mı engellememiş ama takşptwn çıkmış çıkarmış yazmıyor ben görüldü attım en son ona. Yazar mı sizce?
Soran+1 yılBir ara gece bana mesaj yazıp silmiş biri bence oydu benim gece konuştuğum tek kişi o ama göremedim mesajı ve kimin yazdığını silmiş sonra. Sizce yazar mı?
- +1 yıl
konuşurken ne konuşuyordunuz pekı
Soran+1 yılBaşta normal konuşuyorduk müdürle kavga etmişti müdür onu azarlamış falan onu haklı bulduğumu söyledim gitmesine üzüldüğümü özlediğimizi öğremciler olarak falan destek oldum. Sonradan arada yılbaşını kutladım nasılsınız dedim. O da her zaman yazabilirsin çok değerli yazdıkların dedi. Geç cevap veriyordu. Ama ben çok övğyorudm onu çok kibarsınız çok iyisiniz çok mahifsiniz gülmek size yakışıyor diye uzun uzun yazıyordum. O da teşekkür ediyordu. Bir ar ayine masılsınız dedim sonra bağlama çalıyormuş çok güzel insanın yüreğine dokunuyor dedim o da sevdiği birine yazdığını sonunun mutlu bitmediğini söyledi birden geceydi yazışıyroduk ben de reddedildim dedim o da hep reddedildim ben de dedi sonra bu konular çok hassas konular seni dinlerim her konuda ama bu konuda dinleyemem yaşıtlarınla konış dedi ben ısrar ettim o da karşılıksız bağlanma kimseye karşılık görmediğin yerde durma dedi duygusal olma falan dedi tavsiyem bı dedi. Gece konuştuk. En son yine nasılsınız yazdım o da iyiyim falan dedi iş bulabildiniz mi dedim işte arkadaşım şirket kurmuştu yazılım onu söyledim teşekkür etti sonra birden niye ilgileniyorsun
- +1 yıl
şu anda hala öğretmenınız mı pekı
Soran+1 yılduyguların var anlıyorum ben aptal değilim sende travma olmasın diye konuluyorum bu mesajları başkasına da gçsterdim yanlış anlıyorsam kusura bakma ama ne cüret bu hocayla böyle konuşmazdım ben dedi ben olgunum demiştim o da olgun falan değilsin dedi bbem 32 yaşındahım daha çok gemçsin yaşıtlarınla takıl geleveğine derslerine odaklan bana yazma dedi ona kitap hediye etmiştim geri vereyim mi dedi gerek yok dedim bir de ben hep öğrenci öğretmen ilişkisi gözüyle baktım iyi niyetimi kullandın rahatsız oluyorum zararlı işler bunlar güzel hassas yüreğin olduğunu biliyorum yetenekli kızsın dedi sonra gece yazmış içkiliydim kusura nakma kırdıysam diye sonea da
Soran+1 yılBen takipten çıkardınız kötü şeyler dediniz dedim o da yanlış anladıysam kusura bakma teşekkürler her şey için senin için en iyisni güzelini diliyorım ama konuşmamız doğru değil uygun değil mesajlaşmamız diyaloglarımız doğru değil bir daha yazma konuşmayalım senin de derdin var yeterince keşke elden bir şey gelse yazmış
Soran+1 yılGörüldü attım. Hesbaını kapamıştı sonra tekrar açtı beni takip etmiyor takipleşmiyoruz artık ama engellememiş geçen biri bana gece mesaj atmış silmiş ama görmedim mesajı ve kim olduğunu ama benve p gece konuştuğum tek kişi oydu.
Soran+1 yılSizce hoşlanıyor mu? Yazar mı
Soran+1 yılHayır dershaneden yeni ayrıldı sayılır ama mahkemeye verdi kurumu müdürü falan kavga etti ciddi gazeteye de verdi ben ise hala dershanedeyim belki ondan tehlikeli görmüş olabilir.
Soran+1 yılAnnem kanserdi anlatmıştım belki bana acıdı.
- +1 yıl
çok geçmış olsun
Soran+1 yılTeşekkürler.
- +1 yıl
sız şu an o dershande öğrencı mısınız pekı
Soran+1 yılEvet.
- +1 yıl
anlattıklarınızdan 2 ıhtımal çıkıyor.
1) ya sızden hoşlanıyor ama kendıne yedıremıyor
2) ya da sadece öğrencısısınız - +1 yıl
ama bana kalırsa hoşlanıyor sıze yazıp sılmesı ve sıze uzun uzun her yaşadıgını anlatması falan
Soran+1 yılTeşekkürler bana şey demişti nezaketle yaklaşmaya çalıştım sana, seni anlamayan dinlemeye çok kibar düşünceli duygusal biri belki ondan uzun uzun yazdı ama gece de mesela hemen cevap veriyordu biri de bana hoşlanmasa uğraşmaz gece gece dedi. Sizce hoşlanıyor olabilir mi? Yazar mı? Eğer yazarsa hoşlanıyor mu diyeceğiz? Ya da yazmazsa hoşlanmıyor. Ben yazmayacağım ama.
Soran+1 yılNe diyorsunuz?
Soran+1 yılBir de bana şey diyordu kimse aramaz sormaz yazmaz bir sen varsın yazan soran ama buna rağmen niye yazma dedi çözemedim sürekli 32 yaşındayım nerem genç benim dedi yaşı mı kafasına taktı. Ne diyorsunuz?
- +1 yıl
bence ılgısı var hoşlanmamaya çalışıyor sonuçta etık görmüyor. Dershaneden tamamen ılışığı kesınce mesaj atın. Belkı unıvesteye geçınce yoklayın
Soran+1 yılTamam yoklarım. Evet rahatsız oluyroum demiş ama engellememiş mesela sadece takipten çıkmış. Hoşlanıyor olabilir mi yani? Çok teşekkürler, sizce yazar mı peki?
Soran+1 yılEvet bir de sürekli dersine sınavına odaklan üniversite çok önemli etkilenme benden etkilemek istemem demişti. Sizce hoşlanıyor mu? Yazar mı? Evet ben de yoklarım sınavı atlattıktan derhaane bittikten sonra.
- +1 yıl
şu an degıl ama ılerde şansınızı deneyın. 2 yıl sonra. O zaman ılgısı varsa anlaşılır
Soran+1 yılTeşekkürler. Şu an hoşlanma ve yazma olasılığı hiç yok mu yani?
- +1 yıl
rıca ederım. aranızda öğrencılık ılışkısının tamamen kesılmesı ıcın unı öğrencısı olman lazım. O zaman aranızda hocalık ılışkısı olmayacak.
Etık ve profesyonellık geregı yaklaşmıyor olabılır. Muhtemelen asıl sebep budur ve bunun ıcın unı öğrencısı olman lazım
Soran+1 yılHaklısınız sağ olun ama 2 yıl da çok değil mi? Tam olarak 2 yıl mı zaten Haziranda üniversite sınavını atlatmış olacağım, dershane bitecek üniversiteli sayılmaz mıyım? Yoksa biraz daha beklemeli miyim üniversiteye de girdikten sonra?
- +1 yıl
sorun şu adamın sızınle bağı kaldığınızı düşünmemesı lazım. Mesela dershane bıttı ama bır sonrakı sene gene hazırlanabılırsınız. Öğrencı olduğunuz sürece aranızda organık bır bağ olmayacak. Menfaate dayalı bır bag var. Ve o bır yetışkın öğrencısıle çıkıyor söözünü ben duymak ıstemezdım.
Eskıden öğrencısıydı normal. Ama öğrencıısyle çıkıyor çok doğru gelmıyor.
Soran+1 yılEvet, teşekkürler. Peki, bu sene kazanırsam üniversiteyi ve dershane de bitecek o zaman olur mu kazanamazsam beklemek zorunda kalacağım galiba.
- +1 yıl
bence unı kazandıgınız an şansınızı deneyın. O zaman şansınız olabılır. Rıca ederım
Soran+1 yılTamamdır, çok teşekkürler çok ilgilendiniz gerçekten çok sağ olun. Ama şu an ilgisi var sadece hoşlanmıyor yani, o yazmaz değil mi? Yazmasını beklemesem daha iyi, ben de yazmayacağım.
Soran+1 yılGeçen biri bana mesaj yazıp silmiş gece gece instagramdan ben o olduğunu düşünüyorum gece konuştuğum biri yok zaten onun dışında, belki içki içip yazdı sonra sildi. Ben yazmayı düşünmüyorum üniversite kazanana kadar. Sizce o yazar mı? Hoşlanıyor mu birazcık? Yoksa hiç umut yok mu yani?
- +1 yıl
teşekkür ederım eıg ıçın
Soran+1 yılRica ederim bu arada biri şey demiş belki boşluğuna denk geldi yokluktan yazdı sonra yanlış olduğunu düşünüp yol verdi demiş sizce öyle olabilir mi? Bir de geçen biri instadan mesaj atıp silmiş gece gece konuştuğum bir tek o vardı bence o olabilir sizce hoşlanıyor olabilir mi, ben yazmayı düşünmüyorum ama o yazar mı sizce?
- +1 yıl
ya sızın durumunuzu anlattım bence sız unıyı kazandıktan sonra adım atın. Ama unıyı kazanmadan şans vermez. Bağlantı kesılsın adım atın sonra
Soran+1 yılTamamdır, teşekkürler peki o bahsettiğim yoruma katılmıyor musunuz?
- +1 yıl
o başka bırı mı ınsatdan adım atan
Soran+1 yılYok, şey diyorum ks’ye bu soruyu sormuştum yine bu durumu anlatmıştım biri şey dedi “Öğretmen belki yokluktan cevap vermiştir boşluğuna denk gelmiştir o yüzden seninle konuşmuştur sonra yanlış olduğunu düşünüp sana yol vermiştir” dedi. Böyle olabilir mi sizce? Bir de geçen gün instragdamn biri bana gece geç saatte mesaj atıp silmiş bildirim geldi ama görnmğyor kim olduğu, ben bir tek öğretmenle gece konuşuyordum. O olabilir mi diye düşündüm. İçki içip yazmış sonradan silmiş de olabilir son zamanlarda çok alkol tüketiyordu, bir de beni engellememiş instada sadece takşpten çıkmış bence yazmamı istiyor ama yazmayacağım.
- +1 yıl
olabılır dedıgınız gıbı. Zten bence hoşlanmış veya ılgınız hoşuna gıtmış. Ama öğrencısısınız ve etık degıl. O yüzden belkı alkol etkısındeyken atmıştır
Soran+1 yılTeşekkürler, o öylesine boşluktan yokluktan yazmıştır sonra pişman olmuştur diyen kişinin yorumuna katılmıyor musunuz yani? Çok sordum pardon ama.
- +1 yıl
yok est. bence de öyle olmuş. Boşluktan degıl de alkolden. Alkol etkısınde hıslerını kontrool edemeyen bırıdır.
Belkı de sızden hoşlanan ama söyleyeemyen başka bırı daha vardır. Öğretmenınız dışında olabılır yanı
Soran+1 yılTeşekkürler. Benden hoşlanan biri olduğunu sanmıyorum ama olabilir. Ben şey diyorum ama beni doğru anladınız mı hani bu öğretmen başta ilgili davranıyordu ya hoşlanıyor gibiydi sonra birden kötü davrandı. Siz ilgisi var dediniz ama yediremiyordur üniyi kazanmayı bekle dediniz başka biri de yokluktan boşluktan öyle davrandı sonra yanlış olduğunu düşünüp tamamen yazma dedi sana diyor. Siz hangisini düşünüyorsunuz? Hangisi daha olası? Hala üniversiteye kadar bekle ilgisi hoşlantısı olabilir mi diyorsunuz? Ama yazmaz bence de.
- +1 yıl
o kötü davranması uzak durmanız ıçın sızden soğutmak ıcın. Bu bana yakışmıyor kız benım öğrencım ve yaşı kucuk dusuncesı. Haklı bence. bence ılgısı var. Ama gelmez.
Soran+1 yılEvet zaten o kötü, kırıcı lafları alkollüyken söyledim kusura bakma aklım yeni yerine geldi demişti bu ara çok içiyorum sağlıklı biri değil göründüğüm gibi demişti en son kibarca yazmış yanlış anladıysam kusuda bakma ama duygulu uzun mesajlar atıyorsun bu da beni bunlara itti demiş (takipten çıktığını yazma dediğini söylemiştim) teşekkürler bir daha yazma artık konuşmayalım senin de yeterince derdin var keşke elden bir şey gelse demiş ben görüldü attım. Görüldü atmam kötü mü oldu? İnsan alkollüyken gerçek düşüncelerini söylemez mi
Ki? Evet ben de sizin gibi düşünüyorum aslında, çok sordum pardon.
Soran+1 yılÇok dert ediyorum böyle şeyleri sende travma oluşturmak yara açmak istemem alkollüydüm demiş sonra da çok kibar biri kimseyi kırmak istmeiyor en son da işte bir yazma daha konuşmayalım benim de dertlerim var uğraşmak istemiyorum yanlış anladıysam kusura bakma, kötü etkilerim seni senin kırılganlığın da beni yoruyor üzüyor ama senin de dertlerin yeterince var zaten keşke elden bir şey gelse dedi ben görüdlü attım. Böyle.
- +1 yıl
yok est. söylemez. Alkol kullanan bırı degılım ama alkolun fren mekanızmasını yok ettıgını bılıyorum. Sonradan alkol etkısı geçınce sılmıştır muhtemelen. Bence ılgııs var dedıgım gıbı ama başka hususlar mevcut. Istersenız özelden yazabılırsınız bana soru sorabılırsınız sorun yok benım ıçın
Soran+1 yılTamamdır ama ben mwsaj atamaıyorum galiba. Siz atar mısınız
Soran+1 yılTeşekkürler
Erkekler Ne Diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılAile sevgisi görmedikleri için.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılErgenlik , beynin jöle kıvamında olmasından kaynaklı
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılGayet normal ama gelecek beklemesin
19 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Ciddi ilişkileri olmaz mı niye?
- +1 yıl
Ciddi ilişki olabilir ama 10-12 sene sonra sosyal çatışmalar olur yatak tatminsizligi olabilir erkeğin fith kalması ve sosyal olmasına göre değişebilir
Soran+1 yılAnladım. Ben öğretmenimden hoşlanıyordum, anladı duygularımı dershaneden ayrıldı o instadan mesajlaştık takipleştik sonra anlayınca tkaşpten çıktı çıkardı sert kötü kırıcı sözler söyledi en son daha konuşma yazmayalım dedi.
Soran+1 yılDaha çok gençsin sen yaşıtlarınla takıl dedi ama bence yaş farkı değil beni beğenmedi.
- +1 yıl
Sana yetememe korkusu da olabilir
Soran+1 yılYa aslında başlarda konuşuyorduk gece bile o da yazıyordu hatta kendi birini sevdiğinden bile bahsetti. Ben onu hep övüyordum bir şey demiyordu. Sonra birden kızdı anladım dedi duyguların var yanlış anladıysam özür dilerim dedi öğrenci iyi niyetle baktım hep öğretmenlik hayatım boyunva olmadı bu ne cüret falan dedi ben genç değilim nereye gencim dedi.! Hım öyle olabilir mi ki acaba bence beğenmedi beni yaş değil tek sorun ama eğer hoşlansa bu kadar kötü sert tepki göstermesi yazma demesi mümkün mü sizce?
Soran+1 yılYa önceden konuşuyorduk gece bile ben ona iş buldum arkadaşım şirkette çalışıyordu kurdu onu söyledim birden kızdı anladı duygularımı tekpi gçsterdi. patladı. Önceden nezaketle yaklaşmaya çalıştım ama aynı yerde değiliz mesajları başkasına da gösterdim çok uzun duygusal yazıyorsun yanlış anladıysam kusura bakam dedi. Kötü şeyler söyledi. Instagramda takipten çıkarmış ama engellememiş. Doğru uygun değil mesajlaşmamız. Bana yazma bir daha konuşmayalım dedi. Sizce o yazar mı hoşlanma olasılığı var mı?
- +1 yıl
Seni görmedim etmedim bilemem beğenip beğenmeme olayini
Soran+1 yılEvet ama sizce bunları söylediyse hoşlanma ihtimali var mı?
- Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış bir şey ama olursa da yapacak bir şey yok
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye yanlış? Siz olsanız ne yapardınız?
normal
12 Yorumla
Soran+1 yılSiz olsanız ne yapardınız? Ben öğretmenimden hoşlanıyordum mesajlaşıyorduk bir süre sonra anladı çok sert tepki verdi kırıcı sözler söyledi takipten çıktı instagramdan daha yazma konuşmayalım falan dedi.
Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Saçmalık
18 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılBabam var ama sorunlu bir ilişkimiz var hem annemle sorun var aralarında hem de biz pek iyi anlaşamıyoruz, belki ondandır teşekkürler.
Soran+1 yılEvet, elimden geleni yapacağım. Teşekkür ederim.
Evet banada çok denk geldı
08 Yorumla
Soran+1 yılKötü mü yani? Siz ne yaptınız? Anormal mi?
Soran+1 yılBen istemiyordum cinsellik sadece hoşlanıyordum öğretmenimden dershaneden ayrıldı mesajlaşaıyorduk duygularımı anladı takipten çıktı instadan, yazma konuşmayalım dedi kötü kırıcı konuştu çok sert tepki aldım.
Soran+1 yılNiye?
Soran+1 yılÇocuksu mu geliyor
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Ne meraklısınız yaşlı adamların altına yatmaya ya
05 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik değildi amacım sadece hoşlanıyordum.
Soran+1 yılHım o yüzden olmaz diyorsunuz
Soran+1 yılTeşekkürler.
+1 yılkizlar kendini aştı bu konuda
07 Yorumla
Soran+1 yılNiye yargılıyorsunuz? Duygular yaşa mı bağlı?
- +1 yıl
bunun duyguyla falan alakasi yok aşık oldugunu zannediyor ama degil.. akıllı olmak lazim
Soran+1 yılNiye aşık değil? Anlamadım
- +1 yıl
aşık oldugunu zannediyor sadece.. ilerde anlar
Soran+1 yılNe duygusu peki bu tam olarak psikolojik sorun mu
- +1 yıl
ya simdi kalkıp askın ne oldugunu duygunun ne oldugunu pskolojik mi neymi diye yazacam.. git ne halin varsa görrr 😤😤😤😤
Soran+1 yılTeşekkürler.
+1 yılAptalca bir davranış
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Yakında anlarsınız efendim
Soran+1 yılZaten öğretmenimdi dershaneden ayrıldı mesjalaştık anladı duygularımıçok sert tepki gösterdi kırıcı sözler söyledi konuşmayalım artık daha yazma dedi anladım bile.
- +1 yıl
Bu şekilde anladığın için mutlu olmalısın. Başka sonuçları da olabiliyor
Soran+1 yılEvet, teşekkürler. Üzgünüm, sağ olun.
+1 yılPara ne mi yapabilir işte cevabı..
01 Yorumla
Soran+1 yılParası yok gerçekten, ben hoşlanıyorum ondan dershaneden öğretmenimdi ayrıldı ona mesaj attım bir süre sonra hoşlandığımı anladı bana çok kızdı ser kırıcı şeyler söyledi çok gençsin git yaşıtlarınla takıl ne cüret falan daha bir sürü kırıcı söz söyledi ben ona iş bulmaya çalıştım en son instagramda takipten çıktı konuşmayalım artık uygun doğru değil yazma dedi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcıyorum ben o kadar
110 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılGerçek duygular değil bunlar
Soran+1 yılNereden biliyorsunuz? Ne peki?
Cevap sahibi+1 yıl1. si evlensen bile kısa surer ikincisi seni yuzde bin beşyuz aldatıyordur
Soran+1 yılNiye kısa sürer? Kim aldatır?
Cevap sahibi+1 yılSen aldatırsın ve oda aldatır
Soran+1 yılBelki öyle olmayabilir. Genelleme yapmamak lazım bence.
Cevap sahibi+1 yılKullanacak seni
Soran+1 yılTeşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler