AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Adamı bırak da 25 yaşındaki fıstık 46 yaşındaki amcadan niye hoşlaşıyor
Parası vardır büyük ihtimalle
Hayır hoşlanmaz cinsellik olarak görür sadece
Elbette hoşlanır da senin aşk olarak algıladığın o etkileşimin karşı taraf için tensel etkileşimden ibaret olması bir hayli muhtemel!
Kanka bu zamanda herkes her şeyden hoşlanır ama neyinden o önemli ?
Aşık olduk
Tatlım o konuda dikkatli ol adamlar genelde cinsellik yaşamak için önce güvenini kazanmaya çalışıyor olabilir, ilk ikna aşaması yani ;)
Kanka ayrıldı ya
Şu an birlikte değil misiniz?
Yapmadık ama ayrıldı bağlattırdı kendine kopamıom engeldir bastı bi hataydı bizimki ddi
Hiç bulasma bence yasıtların ve yakını bul
Açık konuşalım böyle birisi sadece cinsellik için bir ilişki ister. 19 yaş nedir yahu hadi 10-12 yaş neyse diyeceğim de 19 çok fazla.
kızın kendisinden değil dış görünüşünden hoşlanır sadece
Hoşlanır ama kız hoşlanmasın mümkünse, o kadar midesiz olmayın
46 yaşındaki bir kadın kolay kolay 25 yaşlarında gençten hoslanmazda bir adam havada kapar
46 Yaşında adam son enerjisini genç bir kadın üzerinde kullanmayı ister tabi
Onu çok seviyorum çok iyisi enerjisi ama ayrıldı benden hata dedi ne yapmam lazım
Neden ayrıldığını bilmemize imkan yok.
Sen açıkça duygularını anlatıysan ve o kararından dönmediyse yapacak bir şey kalmıyor
Çok yaş farkı var bir hata yaptık dedi sen haklıydın dedi ama hiç geri dönmüyor engelledi beni her yerden çok ısrar edince hiç geri dönmez mi?
Doğrusu çok fark var.
Seni çevresi ile tanıştırsa muhtemelen ayıplanır. Ben olsam dönmem, hatta hiç başlamam
Baban beni vurur dedi bana saçmalama dedimbende onla yaşadıklarımı kimseyle yaşamadım ama o beni hiçe saydı ne yapcamben şimdi?
Neden öyleayrıldı birden kaç defa yazdım ben sana göre değilim diyip duruyor bende neden görüştün ozaman dedim ona cevap vermiyor
Keşke sorunlarının yanıtı bende olsa da, sana yardım edebilsem. Seni de , onu da tanımıyorum.
Ne yaşadınız, ilişkiniz nasıl gelişti bilmiyorum.
O yaştaki bir adam az önce de dediğim gibi erkeksi enerjisinin sonlarında olduğunu bilir, ona yaklaşan genç bir kadına çabucak kapılır.
Mantığını, yaşantısını, sosyal konumunu umursamadan bu heyecana kapılabilir. Bir süre sonra da çevrede bu ilişkinin nasıl görüleceğini düşünüp korkuya kapılır.
Çok sıradan, çok sık rastlanan bir hikaye bu yaşadığınız.
Kaç defa yazdım sordum çok yaş farkı var bizim ki olmaz diyip durdu bir de sen sarıldıktan sonra gerildim dedi öldü zannettim meğersem terlemiş kalk kalk dedim iyimşsin dedim nerdeyse ağlıcaktım bişey oldu diye.
Pişman olmuş gibi
Kendimden bir örnek verebilirim. Çalıştığım şirkette 21 yaşında bir asistan var. Güzelliği ve yaşam enerjisi gerçekten başımı döndürüyordu. Ama onunla birlikte olmaya başlasam arkadaş çevrem ve ailem beni yerden yere vururdu kendinden 11 yaş küçük kızla ne işin var diye.
Kendimi geri çektim
İlk başta kimseyi ilgilendirmez ikimizin dedi sonra çocuklar görürse kabul etmez benden soğurlar dedi. Onu da kabul ettim ayrı kendisi … küçüksün der bir de evet bende öyle düşünüyorum pişman oldu ama bunu yaşanan şey yalan olamaz o duygular gerçek olmalı yalan olamaz hiç biri
En sonra yeter beni sürekli sorgulamandan bıktım vs diyip engelledi. Biz sevgili değiliz sevgili gibi davranmaktan vazgeç artık eskide kaldı dedi engelledi çok kötüyüm ben istiyorsan ayaklarına kapanayım dedim sen iyimisin neden böyle şeyler yapıyorsun sen zeki kızsın yapma dedi
Güzel kardeşim duygulardan kastın gerçek bir aşksa, onun yaşadığının aşk olduğunu sanmıyorum :)
Ona çok değer veren, her dediğini kabul eden, muhtemelen bir daha o yaşlarda hiç bir kadının yaklaşmayacağı şekilde yaklaşan birinin varlığının keyfini çıkarıyordu.
Yanağından sevebiliyordu, saçını okşayabiliyordu, belli belirsiz gülücüklerle gözlerinin içine bakabiliyordu, tatlı öpücükler verebiliyordu. Sen onun için muhtemelen bir daha yaşayamayacağı heyecanı yaşattın ona. Duyguları tabi ki gerçek ama bu duygular aşk değil, sevilme ihtiyacı onun için
Hoşlandım ama sevmedim dedi sence beni unutmuşmudur? Engelimde açmıyor
Burada her soruyu cinselliğe getiren tiplerden görünmek istemiyorum ama arada cinsellik varsa eninde sonunda döner. Dönmeden önce de sana koşullar sıralar. Kimse bilmeyecek, dışarıda görünmeyeceğiz, yaşadıklarımız aramızda kalacak, beni sürekli aramayacaksın vs gizlilik koşulları ile sana döner.
Sevişir sevişir evlerinize dönersiniz.
Bir süre sonra sana bu yetmemeye başlar doğal olarak. Daha kişisel, daha duygusal yaşantı istersin.
Bunu söylediğin veya hissettirdiğin ana ben sana en başta söylemiştim, her şey bitti arama artık beni deyip gider.
Anladım dönmez ozaman
Deniz kavukcuoglunun romanındaki , onu ben öldürdüm leonardo kitabını okursan cevabını alabilirsin belki :)
Çok yaş farkı var cinsellik için hoşlanıyor olabilir
Sen çok mu tiplisin
@Rimba soruyu soran kişinin dış görünüşünü görmeden bu yorum yapılmaz ki görende yapılamaz hu güzellik algısı farklıdır. Kalıplar dışında
Sen onu boş ver ne dicek sin karşındakine
Aşkın yaşı olmaz sadece reşit olursa ve abartılı yaş farkı yoksa
Hoşlanır tabiki ama hiç normal değil herkes yaşıtıyla takılsın
Ayrıca kıza yetemez
Normalse hoşlanmaz
Neden hoşlanmaz yetiştik
Sadece cinsellik için hoşlanır o kadar
Dede torunu təcavuz ediyor düşün 😒
Abartma
Valla herkes ihtiyacı için herkesi harcar
Abartmıyorum
Parası varsa dede toruna tecavüz ediyor diye algılanmaz. Sugar daddy little girl seviyor olur
Boş yapma git işine bak
Hoşlantıda kalır
Neden? Ben kendisine aşık oldm yiyiştikten sonra ama yanlış yaptık biz dedi onu çok seviyorum
Yiyişmek güzeldir iyidir de, o an her zaman olmaz. Silahı iyi çalışıyor mu sence?
Yapmadık çünkü ben hiç yapmadın dedim oda dokunmadı oraya sarıldıktan sonra terledi ben çok gerildim dedi
Eliyle bile olsa dokunurdu insan.. Acemi değil ya bu adam.
Elinle dokundu dayanamadı ilk defa oral yaptım oda hiç yapmamış ağIma geldi birden
Kime geldi bu ağlama, sana mı?
Zevk, utanç ve istek birleşince olur.. Normaldir
Yok ağzıma akıttı dayanamadı ilk defa yapmış oral olarak
İlk kez mi yapmış? Şaşırtıcı..
Tabi senin için de ilkti, zevkliydi de.
O da sana yapsaydı ya.
Onu bunu geçmek lazım izin vermedim ben..
Büyük fırsatı kaçırmışın. Adam üstelik pişman olmuş ve gitmiş. Şimdiki aklın olsaydı devamını getirirdin belki de.
Adama şaşırdım ya
Neydenpişman olmuş
Neden pişman olsun anlamadım
E hata ettik demiş, seni engellemiş ya
Yapamadığı için dimi
Evet.. Bu çok inandırıcı gelmedi. Yani bak sen bile ilkkez onunla yakınlaşırken bile ağzına alıp katta ağzına boşaltmışsın. Erkekler kadar kadınlar da sever bunu.
Utandım ondan
Utanman gayet normal. Senin oral yapman da normal, anormal olan onun ilkkez yaşıyor olması. Doğru olmayan şeyler var burada
Hayır, çıtır bedenini sever sadece.
Yani olabilir de nasıl işte
hoslanırmı bayılırrrr
Biraz sıkıntılı bazı kötü fikirler de olabilir
asla olmaz böyle bir şey?
Evet hoşlanır tabiki
O yaşta bir herif her karşı cinsten hoşlanıyor ya.
Hemde neler neler olur neler neler
Hoşlanmasinimi istiyorsun
Hoşlanır nenokacak ki
Akli basindaysa hayir
Sanmıyorum
evet
ben hoşlanıyorum çok heyacanlı ama karşılığı yok
İhtimal dahilinde
Çok kötüsün
Hoşlanır
Hayır
Neden hoşlanmasın