Ben kendimi bildim bileli hep olgun erkeklerden hoşlanmışımdır. Şimdi de aklen değil ruhen gerçekten olgun bir erkekten hoşlanıyorum. O da bana karşı boş değil... Bu durum normal midir, bir genç kız olarak?
20 Yaşındaki kızın 40 yaşındaki adamdan hoşlanması normal midir?
sugar daddy ya da paralı zengin erkek olsun diyorsan normal. onun dışında 10 yaştan fazlası bence hiç normal değil. çünkü çocuğunuz olsa muhtemelen çocuğun üniversiteye giderken babası dedesi yaşında olur
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sugardaddy falan değil, normal karizmatik ve kibar erkek... Ayyy bebek fikrine çok sevindim❤
Normal ama dikkat etmen gereken erkegin bu yas farkini seni ezmek icin kullanmasi durumu.. Sen kücüKSün anlamazsin sen gencsin bilmezsin gibi erkek egosunu tatmin yollarina gidebilir buna dikkat et. Diger bir husus seni kendine baglamak icin hamile birakip ona muhtac olmani saglayabilir. Her yas grubuyla teoride insan birliktelik yasayabilir önemli olan ne istedigini bilmek ve saygi, güveni olusturmaktir. Ek olarak cevreden gelecek tepkilere de hazir ol
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
O hiç de öyle değil, aksine bana karşı çok kibar ve bana değer veriyor...
Buradaki ergenlere bakıp hayatını yönlendirme. Hayat senin hayat ve dilediğin gibi yaşarsın. Sevgisine inanıyorsan da ilişkine devam edersin. Bırak buradaki ergenler konuşa dursun.
Unutma bu ülkede kimse kimsenin mutluluğunu düşünmez. Aksine hep kötü olsun ister.
Yani 20 yaşında genç bir kızın kendinden 10-20 yaş büyük erkeklerden etkilenmesi hoş değil başlarda hoş gelebilir sana ama ileride öyle birini hayatına alırsan çok zorluk çekersin
işte sorunda tam olarak bu biraz özeli olması lağzım insanların bazı şeylerin bir değeri olmalı bu yobazlık gericilik değildir ahlaki gururi değerler önemlidir empati yapmak lağzım evlenmeden özel şeyleri kendinden yaşca büyük bir erkekle paylaşmak ve daha sonrasında başkasıyla evlenmek? cidden bana çirkince geliyor siz kızlar anlık şeyler yaşıyorsunuz ve ileride çok pişman oluyorsunuz işte bunu diyorum yol yakınken bu huyundan vazgeçmelisin
sevgililikten kastın ne olgun bir erkekte 40 yaşındaki adamla 20 yaşındaki bir kız? 40 yaşındaki adamın seni elinden tutup lüne parka götüreceğinimi düşünüyorusn pamuk şekermi yiyeceksiniz xD