Sevgilimin kavga esnasında söylediği ağır söz?

Merhaba arkadaşlar sevgilim eski iliṣkilerime kafayı takmış durumda onun benden önce iliṣkisi olmadı neredeyse herseyde ilkiyim benim önceden bir kaç iliṣkim oldu ben ondan bi kaç yaṣ büyüğüm bana eski sevgililerimle ilgili sürekli sorular soruyor konuşmak istemiyorum bu konuları önceki iliskilerimde cinsel anlamda ufak tefek ṣeyler yasadim opusme gibi ileri hal şeyler degil ama bunlara kafayi takmış durumda suanki sevgilimle zaten ilk birlikteligimi yasadim iliskimiz iki yil olucak ve zaten başından beri bunları bilip benimle oldu ve tartisma esnasinda bana soyle bir laf soyledi bana gelene kadar çok elden gectin dedi ve ben bunu kaldiramiyorum aradan bir kaç hafta gecti bir daha bu tarz şey soylerse affetmiycegimi dile getirdim çok kirildim sonrasinda pişman oldu dedigine ama is isten gecti bi kaç hafta gecti aradan ama hala bu söz kafamdan cikmiyor ne yapmam gerektigini bilmiyorum onu sevmesem dusunmez ayrilirdim ama onuda yapamiyorum ne yapabilirim bu durum icin içimden atamiyorum bunu😔
Sevgilimin kavga esnasında söylediği ağır söz?