bu hareket ilişkinin doğru olup olmamasınin testi için iyi bir durumdu, böyle durumdada yanlış kişi olduğunu gösterdi insan sevdiği kadına asla küfür etmez, aklına bile getiremez
Bana dedi ki bütün erkekleri sil tanımadıgın ınstagramdan sildim kimseylede konuşma dedi ben yazanlara cevap vermediğimi söyledi bana de diyo zaten sadece dedim ki hesabıma girdiğini çıktığın zamanki gün ben arkadaşıma yazdım kusura bakma sevgilim girmiş hesabıma sildi falan oda dedi yok ben sildim zaten öyle bir konuşma oldu bunuda sildim dedim ekran görüntüsü istedi aşırı kızdı sinirlendi öyle yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bu hareket ilişkinin doğru olup olmamasınin testi için iyi bir durumdu, böyle durumdada yanlış kişi olduğunu gösterdi
insan sevdiği kadına asla küfür etmez, aklına bile getiremez
kavga esnasında olabılır ısemeden söylemıştır belkı o da pşmandır
Ama çok ağır tehtitte etti
Pişmanda olmuyoo
Olmam dedi
yav o an demıştır. Soğuyunca ozleyınce mesaj atar yenıden
Atmaz eminim atsada artık zor zaten
kavga sebebı neden sen mı başlattın sana mı kızıd
Bana kızdı o başlattı
nıye kızıd
Bana dedi ki bütün erkekleri sil tanımadıgın ınstagramdan sildim kimseylede konuşma dedi ben yazanlara cevap vermediğimi söyledi bana de diyo zaten sadece dedim ki hesabıma girdiğini çıktığın zamanki gün ben arkadaşıma yazdım kusura bakma sevgilim girmiş hesabıma sildi falan oda dedi yok ben sildim zaten öyle bir konuşma oldu bunuda sildim dedim ekran görüntüsü istedi aşırı kızdı sinirlendi öyle yani
aevgılın oldugunu belırtmenı ıstıyor bunda sorun yok. Hassas konu haklı bence
Sevgilim olduğunu biliyo ki
Sen niye konuştun ben kimseyle konuşma dedikten sonra diye kızdı o
olsun sankı sevgılıısı olan kıza yuruyen erkek yok mu? Bız kıskancızdır
Fazla kıskancç ama
Nolucak ki yazdıysam
Sonra konuşmıcaktım
ablam hata sende o zaman çocuk haklı bak yazdım dıyorsun yazma çok fazla başkalarına kıskanır hakldıır
Küfür etmesimi gerekirdi ağır
Or. ospu dedi birsürrü şey
bır anlık sıırle yazmıştır. Eğer sen özud deıleyı bır daha kımseyle yazışmıcam sadece ış ve odev anlamında yazışıcam dersen yumuşar
Onunda dilemesi gerekk gurursuz gibi yazıyım mı
Anneme bile etti
Neler dedi bi bilsen
ya tamam onda da hata var. Ilerı gıtmış de başka erkekle yazışınca gözü dönmuş ışte
Hım
Birdaha küfür edersen yüzümü göremezsin diyimiki görüldü attım en son haketti onuu
tamam ama ben de mesajlaşmıcam ıstemedıklerınle degıl yoluunu yap
Yazarsam gurursuz olurum :( der buna küfür edincedr yazıyo
sevgı gurur tanımaz başlatan sensın. Gurur yaparsan yarın başka bırıyle opüşürken ızlersın
Sil beni dedim silmemiş
En son
Ozamanda herşeyi der yapar amaa
yav ıkı taraf da sevıyo ama gururlu. Adım at kaybetme daha fazla hatalı olan sensın
O asıl hatalı ama
sen bılırsın ıstedıgını yap
Belki de olması gereken böyledir bitmesi gerekiyordu bitti.
Bir insanı hem alkollüyken hem de kavgalıyken tanırsın💁🏽
Sana o kadar küfür etmiş bu kadar değersizsin yani onun gözünde
🧠🧠kullanman dileği ile saçmalama
Bekle biraz
Çöpe at gitsin bacım
Unut onu gitsin