Çok aptalım nasıl inanıyorum bu erkeklere?

ben şöyle bi şey yaşadım arkadaşlar adamdan saatlerce mesaj bekledim ortada bi ilişki bile yoktu ama duygusal olarak bi şeyler var sandım ve çok bağlandım takıntı haline geldi o ise beni önemsemedi mesaj atmadı benim yazdıklarıma cevap vermedi günde 3 4 kelime yazdı ben sürekli kendimi açıklamaya çalıştım onu güzel bi yere koymuştum en son da mesajıma görüldü attı engelledim instagramdan bi kaç gün sonra da o beni engellemiş ben vazgeçtim engellemeye bile değmez kaldırdım engellerin sonra arkadaşıma bi reelsini beğen dedim hemen kıza takip isteği attı benle bi bağlantısı yok hesabın sonra da mesaj attı selam diye şaşırdım ve üzüldüm bu kadar mıydı yani. şimdi de benim saatlerce mesaj beklediğim meşgul olduğuna inandığım o adam arkadaşımla konuşmak için can atıyor dksında cevap veriyor herkese böyle miydi yani ve benim duygularımla neden oynadın onu düşünmekten bana iki cümle yazsın diye aylarım geçti halbuki böyle biriymiş bana hiç değer vermemiş ben anlayamadım şimdi de çok koydu bana bu arkadaşımı tavlayabilir resmen diye düşünüyorum konuşmaları beni kıskandırıyor. ama kızın ne yapacağını biliyorum karşılık vermez zaten bi amacımız var ben şu an konuşma desem biter biliyorum ama yine de bi tık garip hissediyorum o adamı kıza öyle şeyler yazarken görünce ne yapmalıyım sizce kabaca bu şekilde biz hiç görüşmedik bu arada mesafe çoktu sonra yakınlaştık ama görüşme teklif etmedi ilk zamanlarda istiyordu.

Çok aptalım nasıl inanıyorum bu erkeklere?