29 yasina geldim hala o dogru kisi beni bulamadi - artik bulsa ne olur onu da bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : İnsanız severek güzelleşir sevilerek güç buluruz ama günümüz itibariyle temiz niyetli insan bulmak oldukça, zor bu demek değil ki umudumuzu yitirelim öyle değil nefes aldığımız sürece umut var demektir sadece sabrımızı koruyarak esas bir duruşla dik durarak yaşamaya devam edeceğiz sonuçta beş parmağın beşi bir değil üstelik yanlış insanlar doğru olanı bulmak, için birer öğretmendir ümitsizliğe kapılmayın şu hayatın içerisin de sevinç acı üzüntü mutluluk ne varsa biz insanlar için var düşe kalka büyüyoruz yaşayarak görüyoruz anlıyoruz bir çok durumu karamsar olmayın aksine geçmişe bir sünger çekerek, sil baştan yapıp yeniden başlayın olumsuz düşünceler ile ise enerjinizi tüketmeyin böylece yaşama sevincinizi öldürmemiş olursunuz.
Diğer sorunuza cevaben : Her birimiz bir insanız insanın içinde istek olduktan sonra üstesinden gelinmeyecek bir durum yok, hayatın her alanın da mücadele var evde işte sokakta aklınıza neresi geliyor ise orada insanın olduğu yerde bu olur ekmeği de ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz an midemize gidiyor, bakın bu bile bir çaba gerektiriyor nihayetin de şimdi şu an ne yaşandıysa silerek unutarak yepyeni bir başlangıca merhaba demelisiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/WA2gbUZ2hG8Demek ki gelince sorarız KS ailesi olarak. 😃
02 Yorumla
Soran+1 yılterbiyesiz.
Cevap sahibi+1 yılErkekler terbitesiz olmaz sadece belki beceriksiz olabilir. Kulağına küpe olsun bacım.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
68Cevap
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. he yani erkekler beceriksiz bu durumda :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 150,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence yetenekleri olmadığı içindir
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle çevrende uygun birisi yok mu acaba? Sana tavsiyem önceliğin para olmasın. Senin kıymetini bilen ve uzun bir yola çıkarken güveneceğin bir insan mı? Buna çok dikkat etmen lazım. Peki kendinden biraz bahset ve karşı cinste aradığın özellikler nelerdir.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet, cevabım 😊
+1 yılKilitli kulede kurtarılmayı bekleyen prenses triplerine kim soktu seni? 29 yaşına gelene kadar çevrende doğru insanlar biriktiremediysen bu senin sorunun. 😀
318 Yorumla
Soran+1 yılsen de haklisin
- +1 yıl
Biliyorum
- +1 yıl
Ya sen çok konuşmazmısın Soran gayet haklı 🤣🤣🤣 29 yaşına kadar bulamadıysa erkeğin suçu jdjsj
- +1 yıl
@tortitotilla mikropluk yapma ne demek soran haklı 😂
- +1 yıl
Kilitli kulede kurtarılmayı bekleyen prenses tribi çok güzeldi bu arada 🤣🤣🤣 ama 29 yaşına kadar doğru insanı bulsa evlenirdi zaten bulamadığı için bu isyan. Ve bu onun değil herkesin sorunu herkes aynı durumda. Her doğru insan da evlenilcek insan olmuyor maalesef.
- +1 yıl
@tortitotilla boş ver şimdi
Çay koy da içelim hadi 😂 - +1 yıl
Çay ısmarlayayım demiyor da çay koy diyor yurdum erkeği işte yaa 🤣🤣🤣
- +1 yıl
@tortitotilla bizimde bi ayı tarafımız olmasın mı
- +1 yıl
🙄🙄olabilir🤐
- +1 yıl
@tortitotilla tamam tamam hadi sana pastane limonatası ısmarlayayım
- +1 yıl
jsajsja eleştireceğimi düşünerek yazdın ama ben çok severim 🤣🤣🤣
- +1 yıl
@tortitotilla yoo yüzün ekşisin diye sırf skfkskfkks
- +1 yıl
gülmemi çekemeyenler varmış🤣🥳
- +1 yıl
@tortitotilla hayaletler kıskanç olur bilmezsin sen
- +1 yıl
O zaman inadına sırıtıyoruz djsjd 🤪😂
- +1 yıl
Soran abla kusura bakma ya seni de rahatsız ettik, biz @tortitotilla ile karşılaştığımız her soruda böyle kavga ediyoruz sonunda da hep o kazanıyor ben anlamadım bu işi.
- +1 yıl
Bugünlük sporumuzuda yaptığımıza göre ben didiyom. 😂🥳🖐🏻🏃🏻♀️
- +1 yıl
@tortitotilla tamam dikkatli git bakıyorum arkandan hadi görüşürüz 👋🏼
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler, beceriksiz değil ; senin egon çok yüksek. Zira Senin beceriksiz dediğin erkekler, Rusya 'ya gitse ; havada, karada ve denizde kaparlar.. Ama sizin Egonuz yüksek olduğu için de ortalık 30 lu yaşlardaki bekar bayanlarla dolu. Kimisi açıkla üzüldüğünü beyan ediyor. Kimisi de çaktırmıyor..
Bana göre sonuna kadar, evde kalmayı hale diyorsunuz. Zira Rus kızı güzelliğinin, %10 na bile sahip değilsiniz ama egonuz tavan. Tabi bizim abazanlarda da suç var.. Nitekim Size değer vere vere egonuzu artırdılar. Keşke Ukrayna lı kadın mülteciler, Avrupa yerine bize gelseydi. Ama uzakta olunca, olmuyor. Bir de Avrupa, bunlara sahipleniyor. Bize ise, ancak Orta Doğulu kültürsüz seviyesizler geliyor.. Hepsini, geldikleri gibi ; göndereceğiz..00 YorumlaSenin bir erkek icin dogru kişi olmadigin icin olabilir mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılsen de vur
+1 yılOnlarda sıraya dizilmiş seni bekliyorlardı zaten. Kendin adım atmak yerine oturduğun yerden birilerinin senin ayağına gelmesini bekliyorsan çok beklersin. Kendi beceriksizliğini başkalarına yükleme canım istersen...
118 Yorumla- +1 yıl
Görüşümü beğendiğine göre sanırım hatanı kabulleniyorsun, umarım hatanı kabullenmekle kalmayıp doğru kişinin oturduğun yerden ayağına gelmesini bekledikten sonra gelmeyince kendine acıyıp suçu başkasına atmak yerine bu konuda harekete geçer ve birşeyler yaparsın.
Soran+1 yılkabulleniyorum ama siz de guven verseydiniz biraz yillarim boyle ziyan olmazdi.
- +1 yıl
Ben kime güven vermemişim ben naptım noluyo mdjxhdhsxjs
- +1 yıl
Benim suçum ne ben evde minecraft oynuyorum
Soran+1 yılerkekler icin diyorum siz diye
- +1 yıl
Genelleme yapıyorsun hani madem ki tüm erkekler öyle o zaman neden halen beklemeye devam ediyorsun bir sonraki yine güven vermicek zaten?
Soran+1 yılcogu vermiyor iste, beklemeyip ne yapayim aile kurmak istemeyeyim mi?
Soran+1 yılaslinda bi zaman sonra beklemeyi de birakirim zaten.
- +1 yıl
Çoğu diye belirtebilirdin her neyse geçelim bu detayları sen nasıl bir erkek bekliyorsun tam olarak tarif etsene?
Soran+1 yılbilmiyorum kalbimin kapisini calacak duzgun efendi biri iste
- +1 yıl
He işte kabinin kapısını çalacak düzgün bir beyfendi oturduğun yerden sana mı gelecek?
- +1 yıl
Kalbinin kapısını çalacak diyorsun hala yeni hala oturduğun yerden bir başkasının sana gelmesini bekliyorsun sanırsam, yanlış anlamazsan oturduğun yerden insanların sana geleceği ne özelliğin var milyarder bir aileden falan mı geliyorsun?
Soran+1 yılhaklisin be ne diyim - ben korkagim bu konuda hep karsidan bekledim
- +1 yıl
Korkak değilsin özgüvensizsin bir karşındakini bir kendini aşağılıyorsun napmaya çalışıyorsun anlamadım ki
- +1 yıl
Bir erkeğin seni istemesini istiyorsan önce kuyruk sallaman lazım şahsen ben bir erkek olarak bana kuyruk sallamayan bir kız ne kadar güzel ne kadar nitelikli olursa olsun umursamam bana başka kız mı yok der yoluma bakarım
Soran+1 yılben de anlamıyorum, sonuc olarak yıllar gecti gitti
- +1 yıl
Hatta öyle bir şeyde demem aklıma gelmez görmem yani direkt, yok gibi bir şey olur benim gözümde
- +1 yıl
Bence şu an ne çok geç nede çok erken tam zamanındasın ancak geç olmadan özgüvenini geliştirip bu konu da birşeyler yapmak yerine oturup kendine acımayı seçersen sen bilirsin seçim senin
+1 yılbende 29 yaşındayım bekarım olaya bakış açın şöyle olmalı Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor belki bugüne kadar evlensen boşanıcaktın öyle düşün vardır bir hayır, bakalım bundan sonra mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
15 Yorumla
Soran+1 yılbazen boyle dusundugum oluyor evet
- +1 yıl
Çok zor biliyorum tahmin edebiliyorum ama boşuna değil bu beklemelerin emin ol karşılıksızda değil.
- +1 yıl
Aynn @Baltazar93 ne guzel yorumlamissin agzina saglik kardesim geciken sey güzellesir gercektende aynn yazan kardesimizde kanaatkar olsa acele ise seytan karisir vardir onunda bi kismeti biyerde... illaki..
- +1 yıl
@pirpirella000 sonunda aynı fikirde olan birilerini görmek güzel Allah sizden razı olsun. Rabbim sizin gibi düşünen müminlerin sayısını arttırsın amin.
- +1 yıl
Amin kardesim cansin Bahtin acik olsun.. iyi insanlara ciksin gittigin butun yollar insallah @Baltazar93
+1 yılMilyonlarca insan içinden kendine göre birini bulamadıysan bu da senin beceriksizliğinin göstergesidir.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin beceriksizliğinden çok düşüncenden dolayıdır o. Kendi frekansın düşük olduğu için düşük frekanstaki erkekleri çekiyorsun hayatına. Nerden mi anladım düşük frekansta olduğunu? Çünkü aşağılayıcı yargılarda bulunuyorsun
10 YorumlaSen kimsin de erkek seni bulacak? Sen onu bulacaksın, ayağına beklemekle eli sîkinde adamlardan fazlası gelmez
31 Yorumla
Soran+1 yılhaha bu nasıl yorum be- öldürseydin bari
- Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılSana erkeklerin böyle bir çabası olduğunu kim söyledi hayatım?
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen beklersen daha çooookkk beklersin. Bi yetiştirilmişsiniz biz premsesiz, bulunmaz hint kumaşıyız, erkekler bizi haketmeli, peşimizde koşacak köpekler diye. Sonucu bu işte. Hâlâ doğru yolun bu olduğu konusunda da ısrar ediyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılSen sürekli böyle kendini gizlersen.. nasıl olacak!
10 Yorumla
+1 yılO birazda senin beceriksizliğin kanka. Seni beğenen doğru insanı sevmen tercihtir. Tercih olmayan nedir biliyor musun? Aşktır. Gönül kime aşık olacağını seçemez ama kimi seveceğini seçer.
10 Yorumla
+1 yıl30 yaşına kadar sen neden erkeklerle iletişime girmedin sadece erkekler mi sana gelip sohbet başlatacak?
Ki güzel bir kadın değilsen o iş baya zor zaten.
10 Yorumla
+1 yılBecerikli olmak seni bulmaktan mı geçiyor
Sende iş olmayabilir mi20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYolunu mu şaşırdı acaba yoksa trafik mi var noluyoo neyse gelince sorarız djjsdjj
23 Yorumla- +1 yıl
öyle demesene ayıp yaa :D
- +1 yıl
ne dedim ki🙄 bir kadını bu kadar bekletmek ayıp, gelince sorarız hesabını jsjdjsjd 🤣🤣
- +1 yıl
Bu erkekler ne çekti sizden bee :D ya hesap sorarsınız beceriksiz dersiniz :D :D biz bu dünyaya fazlayız sanki aya gönderin bizi :D
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seni begenmemislerdir belki ya da çok güzelsindir bunun kesin bir belalısı vardır boş bırakmazlar demişlerdir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok seçici olursan öyle olur. Abartmayin kriterleri.
10 Yorumla
+1 yıl29 yaşına gelmene rağmen birsini bulamadıysan o erkeklerin değil senin çirkinliğin ve beciriksizliğin
10 Yorumla
+1 yılDoğru insan ve doğru zamanı beklemelisiniz hanımefendi
02 Yorumla
Soran+1 yılben beklerim de biyolojik saatimiz beklemez - her sey zamaninda guzel
- +1 yıl
Gel al ozaman beni ne diyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha soruyu ben yazdım sandım, 1 yanına beni de ekle bacım 🤣
1.80 üstü maddi durumu iyi tahsilli muhafazakâr erkek varsa yorum bırakın ben dönerim 😈10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılİyi geceler.
Yine bir genelleme yine bir isyan.
Yine ne yapmadı erkekler.00 Yorumla
+1 yılGizliden çık bir baksınlar giderin var mı diye bakarsın kısmetin çıkar 😄
00 Yorumla
+1 yılBizi böyle yaratmışlar hocam 😏
00 Yorumla
+1 yılAcele etmeye Daha önünde uzun yıllar var hem evlenenlere sor Mutlular mı
00 Yorumla:D:D tam bulmak ıcın geldım su laftan sonra giderr bennn
00 Yorumla
+1 yılsen armutmu topluyorsun :D yoksa pamuk prenses gibi ayakkabıyla senimi bulacaklar :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir de iyi acidan bakin, verilmis sadakaniz vardir belki. O kadar bos oldu ki cogu erkek, olmamasi bile daha iyi olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sen beceriksizsin kaç yaşına gelmişsin hâlâ dert yanıyosun
30 Yorumla
+1 yılAdam işinde gücünde çalışıyordur senin bulmanı bekliyodur belki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVaktin gelmemis demekki 35 de kismeti acilanlar var dua et sukret tatlimerkekde suc arama ok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasipler çıkıyor. ciddi biri olursa iki laflayın. bu sitede evlenenler var kaç kişi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninle evlenmediğimiz için becerkisiz olan niye biziz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOrtalıkta dolanmıyorsun fazla demekki
10 Yorumla
+1 yılsen bul madem.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de beceriksiz olan kişi sensindir.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba beceriksiz senmisin erkeklermi?
10 Yorumla
+1 yılBelki sen onlar için doğru kişi değilsindir
10 Yorumlaİlişkiler artık seks üzerine ya da artık kısa süreli
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de sen beceriksiz
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. doğru kişiden kastınız nedir
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi yurekli durust
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKısmet bu işler. Allah hayırlısını versin.
10 Yorumla
+1 yılBelkide sen onu bulacaksın.
00 Yorumla
+1 yılFıtrat gereği olabilir😂
00 YorumlaSen ne kadar beceriklisin bacım hahgdjd
00 Yorumla
+1 yılAryaan belasını da bulur mevlasini da
00 Yorumla
+1 yılSen ara o zaman
00 Yorumla
+1 yılBecerikli erkek seni napsin
10 YorumlaDemek ki yanlış yerde bakıyorsun
00 YorumlaKızlar çok becerikli sanki 😒
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişi kimdir sana göre nasıl biridir?
00 YorumlaBulur bulur az daha sabır et
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe alaka beceriksizlik
10 Yorumla
+1 yılSuç sen de olmasın..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence beceriksiz olan sensin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen onu bul
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki sende var bir beceriksizlik
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılOtobüs bekler gibi beklersen kim bulur ki seni
00 Yorumla - Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı