Bu erkekler neden hep sapık düşüncelere sahip?

Bende hoşlandığını söyleyen çocuk. Kendisi benden 2 yaş küçük ama bilmediği sapıkça şey yok. Normal sohbet ediyorduk durduk yere +18 sohbete girmeye başladı. Hiç birileriyle yattın mı dedi direk hayır dedim. Ne yani ben sana şimdi teklif etsem redmi edeceksin dedi kim yatmayı teklif etse reddederim dedim. Valla beni reddeden kız şimdiye kadar görmedim benden çok zevk alan oldu dedi sonra döndü dolaştı adet sancısı nasl birşey diye sordu, birileriyle yatmak ister miydin dedi seslenmedim. Ben bu böyle şeyler sordukça hayır diyip kısa cevap verdim sonra sen cidden iyi birisin seninle birlikte olmak isterdim senden evlenmeden çocuğum olsun isterdim falan deyip daha +18 konuşmaya başlayınca kendine gel istersen dedim daha da birşey yazmadım, ben yazmayınca o da yazmadı sohbetten çıktı birşey demeden bende çıktım en son. Birde ben senden hoşlanmaya başladım demişti, arkadaşına ben onu daha çok tanımak istiyorum demiş, yalan. Demekki cinsellik konusunda tav olup olmayacağımı merak etmiş tek. Erkekler neden böyle?
Bu erkekler neden hep sapık düşüncelere sahip?