+1 yılSen insan mısın? İnsanlıktan nasibini almamışsın. 4 yılın hatırına bari delikanlı ol. Çocuktan ayrıl ne yapıyorsan yap. Sevgilin bunu öğrendiği zaman onda açtığın yara ömür boyu kapanmayacak. senden sonraki her ilişkisinde aklına gelecek. Kimseye güveni kalmayacak suçu günahı olmayan insanlara paranoya yapacak. Karakterin yok. Nerden biliyorum çünkü benimde yok. Bende yıllarca senin gibiydim. Sonra karşıma biri çıktı birbirimizi sevdik ama hep yalanlar söyledi. Şimdi hayatıma kim girerse girsin güvenemiyorum açtığı yaralar kapanmıyor. Yaptıklarımın bedelini ödüyorum kısaca. Sende ödeyeceksin asla unutma. Çalma kapıyı çalarlar kapını.
12 Yorumla
Soran+1 yıltokat bile attı bana sırf ayrılmak istiyorum diye böyle adamdan ne hayır gelir ki tabi ki başka arayışlara girer insan doğal olarak ee peşimi de bırakmıyor
- +1 yıl
O zaman sen haklısın kusuruma bakma. Zorla güzellik olmaz (dinde bile) yani kendi kendine etmiş bir yerde. Senin kafanda ilişki bitmişse bunuda ona söylemişsen konu senden çıkmıştır
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Zaten kararını vermişsin aldattığını göre onla bitmiş demekki daha da adamın yüzüne bakıp seni seviyorum demenin lüzumu var mı azcik yüzün varsa seni aldatıyorum der bitirirsin öteki de sevgilin varken yapıyorsa zaten seni kandırıyorsun b. ihtimal eski eşim de öyle bir salağa kanıp gittin adamın gerçekte işsiz güçsüz serseri olduğunu görünce dönmeye kalktı kovaladim iki güzel söze ne olduğunu bilmediklerini de hemen gitmek kadınların huyu zaten azıcık ilgi azaltmaya gelmez
111 Yorumla
Soran+1 yılçocuk anlamıyor istemiyorum artık bu ilişkiye dair ümidim bile kalmadı diyorum yok yapıştı bana ya gurursuzun teki hiçbir şekilde ayrılmıyor sevgi başka toksiklik başka insan bıkıyor bir yerden sonra
Soran+1 yıltokat bile attı bana sırf ayrılmak istiyorum diye böyle adamdan ne hayır gelir ki tabi ki başka arayışlara girer insan doğal olarak ee peşimi de bırakmıyor
Soran+1 yılpolise gittim uzaklaştırma aldı yine aynı
Soran+1 yılaileme söylersem abim çok fena şeyler yapar başı belaya girer sonra
Soran+1 yılbaşka biri iyi gelsin bana artık istiyorum
Soran+1 yılyakamı bırakmıyor kafayı yicem
Soran+1 yılnasıl kendimden soğutabilirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten değişik yaratıklarsınız bunu bir erkek yapsa yerden yere vurursunuz sizin için karşıda ki insanların duygularının hiç mi önemi yok misal 4 yıllık sevgilini seçtin ya konuştuğun çocuk ne olacak ya da onu seçtin 4 yıllık sevgilin ne olacak
Bir erkek düşün içinde sende varsın 2 tane kızı idare ediyor sonra o diğerini seçiyor sana yol veriyor güzel bir duygumu gururuna yedirebilir misin böyle birşeyi ya zamanın sevgin duygun ne olacak emeğin ne olacak yazık cidden
10 Yorumla
İlişki varken karşı cins yeni insanla tanışma ihtiyacı duyulmaz. Buna ihtiyaç duyan aldatmaya meyilli, konuşan görüşen de aldatandır.
Zaten arkadaşların vardır, sevgilin de var. Sosyal medyadan yeni erkek eklemek konuşmak nedir? Buna kılıf örülemez, düpedüz aldatmadır. Ha yok aldatmıyorum diyorsan o zaman sevgiline sor bak o nasıl karşılıyor bu durumu.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYok canım, ne aldatması (!)
Yahu sevgilin varken birini fikren düşünmek bile benim için bir aldatmadır. Madem uyumlu olmadığını düşünüyorsan neden ayrılmıyorsun da aynı anda başkalarıyla konuşuyorsun? Bence çocuğa yazık etme, ayrıl.47 Yorumla
Soran+1 yılçocuk anlamıyor istemiyorum artık bu ilişkiye dair ümidim bile kalmadı diyorum yok yapıştı bana ya gurursuzun teki hiçbir şekilde ayrılmıyor sevgi başka toksiklik başka insan bıkıyor bir yerden sonra
Soran+1 yılbana tokat bile attı ayrılmak istiyorum diye
Soran+1 yılama yarın bir gün ya yine vurursa
Soran+1 yılAllah korusun ya
+1 yılBazen bu soruların troll olduğunu ya da site yönetiminin işsizlikten soru uydurduğunu düşünüyorum. Böyle bir mantık ve soru akıllıca değil çünkü. "Sevgilim var ama başka biriyle konuşuyorum" Yok canım ne aldatması, bir date falan çıkın görüşün hatta öpüşün falan o zaman belki aldatma sayılır.
16 Yorumla
Soran+1 yılçocuktan soğudum bana tokat bile attı nasıl yürütülür ki böyle biriyle ilişki
- +1 yıl
Hahahahahahahha içimdekini dökmüş
- +1 yıl
Of @ptal mısın Tokat attıysa o an ayrılacaktın nasıl bir erkek meraklısıysan ayrılmamışsın şimdi cepte biri olunca ayrılmak istiyosun
Soran+1 yılmal ben ne diyorum ayrılmak istiyordum yakamı bırakmıyor evime kadar geldi her gün arkadaşlarını ailesi yolluyordu gidin konuşun yerime diye okula gidiyorum arkama bir bakıyorum takip etmiş beni, polise gitsem ne fayda ztn adalet yok
Soran+1 yıltokat attığı ztn uzaklaştım ztn aylarca yazmadım aramadım engelledim ama zehir etti bana her gün kapıma kadar geliyordu ya benimsin ya da sana bu hayatı zindan ederim kızım diyordu
- +1 yıl
Büyük bir tanıdığın yok mu? Ne biliyim abin kuzenin vs onları devreye soksan
+1 yılNasıl konuştuğuna bağlı. Konuşurken arana tuğla duvar örüyorsan ve kalbini sevgilinde bırakıp mantığınla konuşuyorsan sıkıntı yok. Bu aldatma sayılmaz
15 Yorumla
Soran+1 yılhayır örmüyorum.. çocuk beni arkadaş olarak görmediğini söyledi
- +1 yıl
Sevgilin olduğunu biliyor mu?
Soran+1 yılbiliyor söyledim ona ama yakın zamanda ayrılcam dedim onu istemiyorum artık dedim
- +1 yıl
Ya afedersin ama evliyken başkasıyla görüşüp ‘boşanıcam’ diyen insanlar gibi demişsin 😄 ona söylemene gerek yoktu. İçinde bir şeyler bittiyse ilişkini sonlandır öyle bir başkasına git
Ya çocuğa yazık günah değil mi cidden ne vicdansız insanlarsınız bir de aldatma sayılır mı diyor aldatmak sadece bedenle mi yapılır zannediyosunuz ayrıl da kurtar çocuğu kendinden bi de böyle herkese açık bir alanda aşağılayor sevgilisini bi de utanmadan dört yıllık diyo Allah Yarabbi ya
00 Yorumlagüzelsin işte abi bitir ilişkini, sonra onuda bitirirsin devam et böyle , sonra niye güvenmiyoruz dalga geçiyoruz kızlarla sizin gibiler yüzünden empati yap bakalım
03 Yorumla
Soran+1 yılof sen de olayı bilip bilmeden yargılama be çocuk peşimi bırakmıyor gurursuzun teki biriyle yattığımı görsün yine vazgeçmez benden öyle bir mal
Soran+1 yıltokat bile attı bana
- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılBenim eski kız arkadaşım yedeklemeyi severdi düşün benim yedeğimin bile yedeği vardı sende onun gibisin sizden güzel tost oluyor☺
03 Yorumla
Soran+1 yıldüzgün konuş
Soran+1 yıltokat bile attı bana sırf ayrılmak istiyorum diye böyle adamdan ne hayır gelir ki tabi ki başka arayışlara girer insan doğal olarak ee peşimi de bırakmıyortokat bile attı bana sırf ayrılmak istiyorum diye böyle adamdan ne hayır gelir ki tabi ki başka arayışlara girer insan doğal olarak ee peşimi de bırakmıyor
Soran+1 yılhepinize aynı şeyi kopyalamaktan sıkıldım ya erkek aldatss oo aslanım hızlıysın dersiniz ama
+1 yılÖncelikle kimse yaşattığını yaşamadan ölmez demek istiyorum.. Aldatma konuşmadan önce zihinde başlar zaten. Sevgiler.
02 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılevet zaten aldatıyorsun. kafanda onu bitirmişsin, gözün başkalarını görüp zihnin düşünebiliyor, bitmiş ve şu an aldatıyorsun. ayrıl.
017 Yorumla
Soran+1 yılahı kalır di mi
Soran+1 yılof ya ilerde ben de aynı şeyi yaşarsam
Soran+1 yılçocuk bırakmıyor beni ya ben yeni aşklar istiyorum
- +1 yıl
bacı çocuğa yazık. ona dürüstçe söyle ben yapamıyorum böyle bir insan değilim bana yeni birileri lazım de.
Soran+1 yılyks bitsin söylicem
- +1 yıl
yksye çok var, ona kadar aldatacaksın yani çocuğu?
Soran+1 yıl5 ay ne çoku
Soran+1 yılaldatmıyorum ki sadece öylesine sohbet ediyoz
Soran+1 yılçocuk bana sana arkadaş gözüyle bakmıyorum dedi ama..
- +1 yıl
aldatmak illa gezmek tozmak, bir şeyler yapmak değil ki. şu an onunlasın ama aklın başkasında. işte aldatmak.
Soran+1 yılvicdan azabı çekiyorum şu an ya
- +1 yıl
e evet çekmen lazım zaten. bir an önce de çocuğa bildirmen ayrılman lazım.
yani erdemli bir insan bunu yapar, seni bilemem.
Soran+1 yılaldattım desem beni de çocuğu da öldürür
- +1 yıl
zaLımsınıZz
- +1 yıl
Ayrılacağını söyle demek istiyor arkadaş bence. Aldattığını neden söylüyorsun ki zaten 😄
- +1 yıl
beLe vaZiyetin içiNe soXam
- +1 yıl
zaLımLaRR haYınLaRR
eRkek aDam aLdattırLır mı
Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı. 😂😂😂Yok canım ne alakası var birkaç kişi daha ekle listeye
14 Yorumla
Soran+1 yılaslında eski sevgilim de geri döndü
Soran+1 yılkararsız kaldım
+1 yılAboov Allah düşman başına vermesin sen şeytannn sen yılaann
01 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var ya
+1 yılFazla uzatmışsın 4 yıl nedir ya bırak geç bile kalmışın
02 Yorumla
Soran+1 yıltokat attığı ztn uzaklaştım ztn aylarca yazmadım aramadım engelledim ama zehir etti bana her gün kapıma kadar geliyordu ya benimsin ya da sana bu hayatı zindan ederim kızım diyordu
- +1 yıl
O okadar değil işte nereye zehir ediyor , kaç okka ciğeri varmış
- Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı.
+1 yılYok canım ne aldatması. Eve falan davet et üşümemek için beraber sarılarak falan yatın
04 Yorumla
Soran+1 yılsadece sohbet ettik
Soran+1 yılçocuk bana sana arkadaş gözüyle bakmıyorum dedi ama..
- +1 yıl
Yani sarmıyorsa ayrıl. Deli gibi aşık olmadığın bir ilişkiyi yürütmen anlamsız. Sonuç değişmez
Soran+1 yılyani ne bilim artık onu cinsel manada bile istemiyorum benden soğusun istiyorum
Ayrılmak çokmu zor ayrıl ne yapıyorsan yap aldatma direkt bu
02 Yorumla
Soran+1 yılayrılmıyor bırakmıyor beni
+1 yılSayılır tabi ki kafanda bitirmişsin zaten ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılbitirmiş miyim emin değilim
bitir geç. 83 milyon nüfusu olan bir ülkede yaşıyoruz neden birisiyle ömrünü geçiresin ki
09 Yorumla
Soran+1 yılyapıştı bana ya istemeye gelicem aşkım inşallah falan diyor ( okul bitince)
- +1 yıl
o değil de şu an bir şey fark ettim. Ben bir çocukla takılırken flört diyelim başka bir çocukla arkadaş olmuştum ama sadece arkadaş. Sonra bu flört ettiğim çocuktan ayrılıp diğer çocukla sevgili olmuştum diğer çocuk beni 6 yıllık ilişkimizin son 3 yılında başka kızla aldatmıştı. Yaniii benimkinin aldatmaya girdiğini sanmıyorum. Ama karma var yani bir yerlerde
Soran+1 yılevet sevglm
Soran+1 yılsenin olay da karışıkmş
Soran+1 yılçocuk fotomu ss almış arkadaşlıktan çıkardım kendisi yine yazdı konuşmaya çalışıyor
Soran+1 yılsevgilim iyi biri aslında beni çok güzel seviyor ama ne bilim sıkıldım
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok canım ne aldatması bu sayılmaz duymamış olayım. Bir kaç kişiyi daha bul öyle aldatma sayılır. Sizin gibi hemcinslerimizin yüzünden bizlere de basit gözüyle bakıyorlar. Yazık.!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Sorumluluk sahibi degikse e3t sana bisey veremez ayril
00 Yorumla
+1 yılYok canim neden alfatma olsun birini kullan birini yedekte tut 🤣🤣🤣🤣🤣
00 YorumlaErkekler kızlara bir günde küsmemiş belli ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bitir tabi ki, adamı kendinden kurtar ve acele et!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSayılmaz kanka. Üçüncüyü de bul hatta. Üçlü olsun güçlü olsun
00 Yorumla Sayılmaz canım imza yatana kadar kimseye ait değilsin istediğini yap
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSoru troll eminim lütfen beni gece gece bunun doğru olduğunu inandırıp küfür ettirtmeyin bee değmezz
09 Yorumla
Soran+1 yıltroll değil yemin ederim
Cevap sahibi+1 yıle zaten troll olsa da olmasa da öyle derdin
Soran+1 yılbu çocuk bana tokat bile attı ondan sonra ümidimi kestim ilişkiden
Cevap sahibi+1 yılTamam ayrıl o zaman yani daha ney madem
Soran+1 yılayrılmıyor bırakmıyor yakamı
Cevap sahibi+1 yılŞikayet edersin gerekirse polise
Soran+1 yıladalet var ya Türkiye de
Cevap sahibi+1 yılOff bir şekilde kurtul yani açıklayacaksın dibine kadar yani ailene de falan bir şey et
Cevap sahibi+1 yılYoksa ileride kendinden iğrenirsin sadece
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet aldatma diyebiliriz eğer sevseydin zaten 4 yıllık sevgilinden sıkılmazdın başkalarıyla onu kıyaslamazdın ayrılmani tavsiye ederimmmm :)
06 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Soran+1 yılbırakmıyor beni seni okul bitince istemeye gelicem vs diyor
Cevap sahibi+1 yılAçıklama yaptın mı peki yani dedin mi işte seni bu yüzden istemiyorum vs diye
Soran+1 yılbana tokat atmıştı büyük bir kavga sonrası. onu hep yüzüne vurdum bu yüzden istemiyorum dedim hayır asla bir daha yapmicam aklım başıma geldi o zmn cahildim diyip yine kendini bana bir şekilde affetirdi
Cevap sahibi+1 yılPeki gerçekten pişman olduğunu gördün mü gerçi görsen de çok kırıcı empati yaptım da sanırım bende devam etmezdimm.
Soran+1 yılgördüm ama çok canımı yaktı o tokat, her ne kdr ben de tepkisiz kalmasam da..
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. evet aldatma budur işte... başka nasıl olacakki... kararsız isen önce ayrıl ondan...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni nesil gümbür gümbür geliyor🤣Ya ne yiyip ne içiyorsunuz da böylesiniz anlam veremiyorum bazen
00 Yorumla
+1 yılbence bitirmeden once onunla konus sonucta 4 yillik bir iliskiniz varmis kendini duzene sokmasini bu sekilde devam ederse onun sana bir gelecek vaad etmedigini soyle ve ona biraz zaman tani eger duzelmiyorsa ayril gitsin kendini de dusunmen gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOndan sonra kadınlar neden az yaşar ya da neden kafasını kestikleri yetmiyor yakıyorlar diyorlar..
022 Yorumla- +1 yıl
senin ananın @mna geri sokarım
Cevap sahibi+1 yılOndan sonra melektim kanadımı kırıp me melerin den elektrik neden verdiler dersin
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılAlsana kadınların neden az yaşadığının kanıtı... bunun gibi haberlerin sebebi soru sahibi olanların yaptığın şekilde olduğu için
Cevap sahibi+1 yıl@zİstilacıTürİnsan o küfürü gel yüzümü et burada klavye de taşlarla atar gider yapma.. soru sahibinin yaptığı doğru davranışın cinayetlerin sebebi olduğunu söyledim.. Senin bozuk ağzınla seninde sonun bu haberlerden olmasın dikkat edin annen sana biraz daha terbiye versin
- +1 yıl
asıl siz erkekleri öldürmek lazım 12 yıllık karısının evine 4 yıllık sevgilisini getiren erkek
- +1 yıl
onun yerini bulup her türlü işkenceyi yapıcam erkekler bunu hak ediyor sadece köle yapıcam hepinizi
Cevap sahibi+1 yılHepimizi derken senide harcarlar dikkat et.. benim sana veya sorana kastım yok cinayetlerin sebebi bunlar dedim sadece
Soran+1 yılyargılamadan dinleyin bi çocuk bela oldu başıma
- +1 yıl
ona bakarsak erkeklerinde yarısı öldürülmeli
- +1 yıl
ayrıca orada aldattı falanda yazmıyor
Cevap sahibi+1 yılSize şiddet varsa ayrılın gidin kimle sevgili olursanız olun.. ama sevgiliyken sizi döven böyle bir durumda sizin canınızı daha çok yakar..
Cevap sahibi+1 yılZistilacıtürinsan sana diyecek sözüm yok. Soran beni anladı sen bana gelip anan bacın ağzı bozuk laflarla geliyorsan sana cevabım şu bana kalsa aldatmayı kim yapıyorsa kadın erkek fark etmiyor onların hepsinin asmak lazım.. al sana sabah attığım haber linki adam Hamile karsini öldürüyor.. o öldüren en az 100 kere karısını aldatmıştir
Cevap sahibi+1 yılOlan kadınların canına oluyor.. Sen gelmiş bütün erkeklere cezasını verecem bela olacam diyorsun. Ol bakalım bela ol
- +1 yıl
kadınlarda sałak olmasın Tekn teknoloji gelişti elektro şok alsın zarar mı verecek bassın elektriği görsün
Soran+1 yılhaklısın kız
Soran+1 yılbundan sonra öyle yapcam
- +1 yıl
onlarda az mal değil yani bi bıçağı alıp bacağına saplamak ne kadar zor olabilir yan
- +1 yıl
anca ölünce akılları başına geliyor öldüresiye dayak yiyor yaptığı bişi yok
Cevap sahibi+1 yılNe yaparsanız yapın sessiz kalmayın. Susup korkup içine atar şiddete sessiz kalırsanız durum daha kötü olur.. erkeklerin canının yakmak istiyorsanız sadece hayatınıza doğru insanı bulun ailenizi kurun eskilerin canını yakın sizi kaybettiğini neler kaybettiğini anlasin
Cevap sahibi+1 yılGünümüzde adalet yok.. kızlar evlenecem diye çoğu ailesi ile kötü oluyor bu yüzden arkalarında destekte yok. Durum bu canınızı yaka kadar siz onun canını yakın.. hergun ama hergun bir cinayet haberi çıkıyor sonuç ölen ölüyor adalet öldükten sonra mi işliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok canım ne aldatması sen Allah rızası için yaptın
09 Yorumla
Soran+1 yıldalga geçmeyin lütfen ya bu o cocuk bana tokat attığı için soğudum ve ilişkiye dair ümidim kalmadı
Cevap sahibi+1 yılÖzel değilse neden tokat attı
Soran+1 yılailem bizi öğrendi ben de bundan bir süre uzak kalmak için konuşmadım okuluma kdr geldi konuşmak istedi ısrarla, ben de ittim gelme dedim kafam karışık ztn tokat attı ztn o an beynim sarsıldı sank, bir de iri yarı ben de tepkisiz kalmadım.. 2 yıl geçecek üstünden ama unutamıyorum
Cevap sahibi+1 yılanladım
Soran+1 yılbu kdr uzun yoruma sadece anladım demek de ne bilim sdjjd
Cevap sahibi+1 yılSana tokat atmaya hakkı yok kendini ne zannediyor acaba
Soran+1 yılyok işte
Cevap sahibi+1 yılAyrıl bence
Soran+1 yılbırakmıyor peşimi bela oldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılbitir bence aldatmak ama diğerine de çok güvenme sonuçta snap😀
013 Yorumla
Soran+1 yıldi mi ya snaptekinden ne hayır gelir
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle snap kullanan erkekten olmaz 😂
Soran+1 yılama big boyyy😂
Soran+1 yılolmaz mı diyorsun knk ya
Soran+1 yılçocuk fotomu ss almış arkadaşlıktan çıkardım kendisi yine yazdı konuşmaya çalışıyor
Cevap sahibi+1 yılolmazzzz 😂 big boylar daha fenadır
Cevap sahibi+1 yıltersle yüz verme
Soran+1 yılyüz vermiyim di mi
Soran+1 yılkafam çok karışık üstelik yks senem
Soran+1 yılen iyisi snape nadir gireyim
Cevap sahibi+1 yılaynen bence tek derdin yks olmalı şu dönemde
Soran+1 yılevet.. teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim canım erkekler geçicidir
Yok canım ne aldatması duymamış olayım 😄
11 Yorumla- +1 yıl
zaLımsın
Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Gündüzleri biriyle gece biriyle, sonra vardiya değiştirirsin, idare eder gidersin
10 Yorumla
+1 yıl4 yıldır aklın nerde. Bir iliskide sıkıldıysan direk git söyle ayrıl. Daha ayrılmadan başka biriyle konuşman ne kadar doğru
05 Yorumla
Soran+1 yılbayılıyorsunuz bir şeyi bilip bilmeden yorum yapmaya, yargılamaya di mi
Soran+1 yılbana tokat bile attı sırf konuşmak istemediğim için
- +1 yıl
Soru sormuşsun yorum yapalım diye. Yargılamakla alakası yok. Yorum kaldıramıyorsan sormıycaksın.
Yok sayılmaz tövbe estağfurullah bir süre sonra akıl sağlığımı yitirmem bu sitede umarım
14 Yorumla
Sıkıldığını söylüyorsun zaten ayrıl gitsin boşu boşuna oyalama karşındakini de, başka biriyle konuşuyorsan zaten o ilişki çoktan bitmiştir
10 YorumlaBen nişanlımı aldatıyorum. Bazen oluyor öyle şeyler. Ufak kaçamaklar yapabilirsinnn
17 Yorumla- +1 yıl
zaLımsın
- +1 yıl
niŞanLınısını aldaTan zaLımdıRR
biZ babaDan beLe göRdükK - +1 yıl
Zalimsin Maricane 😔
- +1 yıl
Yazık değil mi?
İnsan sevdiğini nasıl aldatabilir?
Soran+1 yılçocuk yakamı bırakmıyor ayrılmak istiyorum diyorum uzak dur benden diyorum polisle dahi tehdit ettim anlamıyor
Sayılır empati yap o konuşsa nasıl hissederdim diye ama başkasıyla konuşma isteği duyuyosan zaten bırak ayrıl yazık olur
00 YorumlaAldatma sayılır. Sevgilinden de ayrıl pek gak etmiyorsun onu
04 Yorumla
Soran+1 yılbu çocuk bana tokat bile attı ondan sonra ümidimi kestim ilişkiden
Soran+1 yıltokat attığı zaman uzaklaştım ztn, aylarca yazmadım aramadım engelledim ama zehir etti bana her gün kapıma kadar geliyordu ya benimsin ya da sana bu hayatı zindan ederim kızım diyordu
Soran+1 yılpolise gittim uzaklaştırma aldı şu an yine aynı yapıştı bana aileme söylesem abim falan bir şey yapsa ben üzülürüm yine vicdan azabı çekerim
sevgilinden ayrilma, digeriyle de biraz takil, sonra hangisiyle istersen onla devam et. hayat senin karar senin ama sakin kimseye caktirma
00 Yorumlaayrıl o zaman ne uzatıyorsun burada demene bile gerek yoktu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılHeyecanlı oluyor di mi 😈
22 Yorumla
Soran+1 yılheyecandan çok ben bu çocuktan bıktım ya tokat bile attı bana ama heyecanlı biraz doğru orası
- +1 yıl
Yaşasın kötülük 😈😈😜😜😜
+1 yılsıkıldıysan insan gibi yol verirsin, şeyliğe gerek yok
00 YorumlaSayılır. Aldatma için illa yatak olmasına gerek yok. Yalan söyleme bile bir aldatmadır.
00 Yorumla
+1 yıldayilir tabi de ama neyse onu burdna soramamm merak ettim ama
00 YorumlaHayat senin “yarin da yok zaten”. iliskin ciddi degil sanirm, yasa katana göre…
00 YorumlaAldatmışsın zaten çocuğa yazık acıdım he
15 Yorumla
Soran+1 yılyok ki kimse ailem var onları da belaya sokmak istemiyorum kendim soğusun istiyorum
Adama boynuzları geçirmişsin
124 Yorumla
Soran+1 yılyok ya daha numaramı vermedim
Soran+1 yıldsdhdhd
- +1 yıl
hayınLaRR 😠
- +1 yıl
eRkek aDam aLdattırLır mı
- +1 yıl
zaLımsınıZz
- +1 yıl
Erkekler aldatabilir lakin 'adam' kimliği kazanmış hiçbir erkeğin 'seviyorum' dediğini aldatabileceğine ihtimal vermiyorum. Kaldı ki bu itemin temelsiz bir dayanağı olduğunu, işlerliğin günümüzde tersi yönde bir akredite sergilediğini hatırtlatmak isterim.
- +1 yıl
Kadınlar, diyorum.
Verici ( ki bunu kesinlikle belaltı algılamayın, mecâzi nükteli) ve affedicidir.
Erkeklerse alır ve unuturlar.
Zamanı SMÖ ve SMS öncesi olmak üzere ikiye ayırıyorum.
SMÖ Fi' de erkekler yanıltır, kadınlar yanılırdı.
SMS'de ise yanıltılan bizzat erkektir.
Ama kadın da olsa erkek de olsa, yanıltan her daim 'adam' değildir.
SMÖ'yü sosyal medya öncesi, SMS'yi de tahmin edebileceğiniz üzere alabilir; adamlık müessesiniyse cinsiyetten bağımsız olarak düşünebilirsiniz.
- +1 yıl
Biraz uzun olacak lakin, eklemek istiyorum :
Aldatmak, vicdan azabı bir kalbin, delik deşik olan uykusunun gizine saklanmış riyakar ve acınası bir tavırdır.
Aldatanın delik deşik uykusu, aldatılanın ağır uykusunun ona malum olmasındandır.
Her ne kadar aldatan kalp boşvermiş bir bünyeyle vicdanını oyalasa da, bu ihanetin kara duygusu, geceleri onu yatağının başındaki 13 melekle bekler.
Aldanan, kalbindeki bu hain kurşunu çıkarıp yoluna daha emin adımlarla yürüyebilir; fakat aldatan kendinden asla kurtulamayacaktır.
Kimseyi aldatmadım.
Aldandımsa şayet, aldandığımı şeytana havale ediyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl hemen ondan. Sana vurmuş bir de ayrıca. Bir daha görüşmemek üzere ayrıl.
03 Yorumla
Soran+1 yılYakamı bırakmıyor şeref*szz
Cevap sahibi+1 yılBilemedim nasıl yapılır ki
Soran+1 yılhayırlısı ya of dua edicem
+1 yılSana tokat atan birinden lütfen ayrıl.
02 Yorumla
- +1 yıl
Valla haklısın. Yani bitmiş bir ilişki bu aslında. Sen ayrılmak istediğini söylemişsin. Sorunu eksik sormuşsun insanlar yanlış anlamışlar. Mümkünse eğer onun sana ulaşabileceği bütün her şeyi kes hatta peşini bırakmazsa tedbir kararı cikartacagini söyle. Ciddi olduğunu anlasın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİğrenç ya sizin gibiler geberse keşke. Ayrılsana tatlım
04 Yorumla- +1 yıl
caNımsın
Soran+1 yılyargılamadan bi dinlemeyi öğrenseniz keşke nefret kusmaktansa
Sıkıldıysan bırak niye bu atraksiyon
02 Yorumla
Soran+1 yılyakamı bırakmıyor mal
OOOO alarm alarmmm :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:. ((
+1 yılSayılmaz direkt aldatma
03 Yorumla
Soran+1 yılnumaramı bile vermedim kaç kez istedi
- +1 yıl
@justimagineit HanımefeLdi preNsestiRR
seN zaLımsın o caNdıRR - +1 yıl
feyeZ aL feyeZ
o yapsa aldatmak olur muydu bak bi dışarıdan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Sana güvenilip de hayat kurulmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. sayılmaz boş ver parasız kariyersiz adamı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Aldatmaya girer tabi ki. Yazık sevgilin olan adama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka ne sayılacaktı?
00 Yorumla
+1 yılHer tatlı olana koşarsan atletizmci ol bence...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı. Sayılmaz tabi 6 ya kadar yolu var. d
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat