Sevgilisi var ama başkasıyla konusuyo belki arkadaş olarak belki hisleri olarak ve karşısındaki de sevgilisi olduğunu biliyor peki bu durum neye giriyor?
Kimse kimsenin tapulu malı değil. Kalbinde aklında ve ruhun da boşluklar bıraktığınız biri elbette o boşlukları da doldurabilecek kadar daha gerçek ve samimi seven birini aramaya devam edecektir. O nedenle sakın beni seviyor ben de onu deyip monotonlaştırmayın. Her an ve her gün yeni tanışıyormuşçasına yeniden yeni baştan aşık olun ve ilgilenin.
Bu durum aldatmadır. Yapılmaması gerekir, sıkıldıysanız, eskisi kadar sevmiyorsanız, başka biri ile konusmak istiyorsa canınız direk ayrılın, insanların vaktini çalmayın. Duygularıyla oynamayın. Kendinizi de böyle alçak bir duruma düşürmeyin. Genel söylüyorum, yapmadıysanız öyle bir davranış üzerinize alınmayın.
Peki hocam sevgilim var gerçekten seviyorum lakin karşı taraf da bana çok aşırı vurulmuş diyelim ve bende sadece onu kırmamak inciltmemek psikoloji ve depresyona girmesin diye onunlada sevgili oldum lakin benim sevdiğim kız la yaptıklarımı yapmassamda aldatmış olurmuyum
Aldatmaktır tabiki, sevgilimi bırak sevdiğim varken bile başka erkeklerle konuşmam ona ihanet etmiş gibi kendimi kötü hissediyorum. Onun için konuşmam konuşanı da aldatmış sayarım
Konusabilirsin sikinti yok tensel temas oldugu zaman fiziki aldatmaya girer he konustugun kisi ile aranda Mesafe olursa şayet yani ilişki duygusala dönüşmüyor. Sa o zaman aldatmaya girmez ama konuşmada Herhangi bir engel yok tabii.
En hafif tabiriyle izansızlıktır, şerefsizliktir, karaktersizliktir.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Küfür etmemi ister misin bunun bir ayrımını var sevgilin varsa neden başkasıyla konuşma ihtiyacın var o zaman sen sadece seks için ilişki kuruyorsundur olay bu kadar basit