Ben sevgilimden önce birkaç kişiyle sanal olarak konuşup rahatlıyordum fotograflasarak. Sevdigim cocukla 2 haftadır cıkıyoruz ama ben hala bu konustuklarımla fotograflasıyorum bu aldatmak sayılır mı karsı tarafın yüzünü bile görmüyorum sadece vücudunu görüyorum
Cevabın nedir?
+1 yılHayir aldatmak deyil bu ama sadakatsizliktir. Soylede bir konu var ki sadakatsizligin arkasindan aldatma gelir. Yani bitirmelisin boyle seyleri aldatmak istemiyorsan. Hosuma gidiyor diyosanda ozelden mesaj at :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır sadakatsizlik degil onu cok seviyorum konustugum erkekle sadece vücudunu görmek için konuşuyorum
- +1 yıl
Sadakat ne aldatmak ne?
sadakat: bir iliskideki etik kurallari çiğnememek.
yani sen baska biriyle seks yapsan bile bu aldatmak olmuyor aslinda.
fakat bunlar tekrarlanirsa yalan soylemeler baslanir, saygi biter, sadakatsizlik olusur. Bunlarin toplamına da verilen ad: aldatma.
En İyi Cevaplar
+1 yılVücudunu görüyorsun? Fotoğraflaşıyorsunuz? Bunu sevgilin duyarsa olacakları düşün? ya da aynı şeyi onun yaptığını düşün?
03 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal hic birsey hissetmiyorum tanımıyorum zaten cok konusmuyoruz sadece görüntüden ibaret
- +1 yıl
Peki şöyle düşünelim; diyelim ki böyle birşey yapmıyorsun, böyle görüştüğün 2 kişide yok hayatında. Ama.. Erkek arkadaşın senden habersiz 2 kızla görüşüyor internet üzerinden ve görüntü paylaşıyor her ikisiylede. Düşüncen? Güven duygusu?
Soran+1 yılBöyle birşeyi zaten bilmem herhalde ama neden benle konusmadıgını merak ederdim ya da ayrılırdım
- Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalamacanım ne aldatması. Ahlak değerleri çerçevesinde 'yüzünü görmeden' fotoğraflaşıyorsun. Ne varki bunda. Devam.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıltövbe yaaa :/ bu nasıl tatminlik anlayışı :/ valla dudak uçuklatacak cinsten şeyler yapıyorsunuz !
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden ya duygusal birsey yokki
- +1 yıl
duygusal bir şey mi olması gerekiyor, helalin olmayan kişi senin vücudunu görüyor bu ne kadar kötü bir şey idrak edemiyor musun? ? sevmediğin biriyle nasıl miden kaldırıyor ki böyle şeyleri yaa :/ bu mübarek günde günaha girmek istemiyorum , lütfen uzatmayalım , ama yaptığının çok çirkin bir şey olduğunu anla lütfen ve tövbe et , yaptığın günah.. bir kişiye ait olabilmeyi öğren, ilerde helalin olacak insanlar ne konuşursan ne yaparsan yap ama elin itleriyle bunları yapma... iyi akşamlar.
Soran+1 yılTesekkur ederim yorumun icin iyi aksamlar
- +1 yıl
rica ederim sana da iyi akşamlar.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
27Cevap
+1 yılFotograflasarak? Kizim senin kafan mi guzel. hadi konusuyosun birakamamissin. tamam konusmak zaten basli basina yanlsida foto atmak nedir. Kusura bakmada bu aldatmayi gecmis artik serefsizlige dogru ilerliyo...
11 Yorumla
Soran+1 yılKonusmak degil Duygusal birsey yok sadece tatmin
+1 yıl:D :D :D Yok canım ne aldatması. Sevgiline söyle çok mutlu olur oda sizin aranıza katılır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirde soruyorsun öylemi. Ne İzansız bir insansın sen. İçin yüreğin nasıl buna izin veriyor. Bumu senin insanlığın. Bumu senin karşı tarafa vereceğin güven. Kendine gel bence.
053 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlığımla ne ilgisi var onu çok seviyorum ama diğerini sevmiyorumki
Cevap sahibi+1 yılNeyi çok seviyosun. Yaptığın işin neyini savunuyorsun bana. Senin kadar utanmaz kişiliksiz bir insan görmedim. Sevgilin aynı şeyi yapsa sen ne düşünürsün. Bumu senin sevgin. Tek kelime KARAKTERSİZSİN.
Soran+1 yılBumu senin sevgin ne demek ya sevgilimi seviyorum ama daha erken onunla birseyler olmaz sevgi ikinci planda kalır ben de bu sekilde görüntülü konuşuyorum karşımdakinin yüzünü bile bilmiyorum tanımıyorum sadece görüntü başka birşey yok
Cevap sahibi+1 yılAferin kızım devam et böyle
Tescilli o* olma yolunda hızla ilerliyosun.
Soran+1 yılAbartma
Cevap sahibi+1 yılAbartma öyle mi. Allahını Seviyorsan sen kendi yaptığın şeyi şu anda ne olarak tanımlıyorsun.
Soran+1 yılsadece kendimi mutlu ediyorum kimseye bir zararım yok konustugum kisiyi tanımıyorum o yuzden herhangi bir baglantım da yok
Cevap sahibi+1 yılİyi ag oranı buranı aç önüne gelene ver görmedin yara kalmasın ondan sonra da ben haklıyım sokuyum senin haklılığına
Soran+1 yılcanlı mı görüyorum sanki dokunuyormuyum ne sacma bir mantık ona bakarsan video izleyenlere de izleme de sonucta onun bunun organını görüyorlar?
Cevap sahibi+1 yılKızım sende harbiden utanma yok ya. Erkek arkadaşın senin yaptığın aynı şeyleri yapsa ne düşünürsün.
Soran+1 yılbenim sorumu yanıtlamadın.
Cevap sahibi+1 yılKızım git o zaman p*rno film çevir sen bunlara layıksın o zaman. Onunla senin dediğin bir mi?
Soran+1 yılonunla benim dediğim aynı olmasa da çok farklı sayılmaz. benim gördüğüm de vücut ordakiler de vücut
Cevap sahibi+1 yılOnlar bu işi yapıyor. Sende bu işi yapmak istiyorsan git orada çalış
Soran+1 yılçalışmak demiyorum dikkatli okursan 5 dakikalık birşey sadece kendimi mutlu ediyorum hiçbirşey aklıma gelmiyor onunla ilgili
Cevap sahibi+1 yılKızım git o zaman sevgilinle mutlu ol. Niye mutluluğu saçma sapan şeylerde arıyorsun. Senin gördüğünü sünnetçiler görmemiştir.
Soran+1 yılsevgilimle olmaz işte en azından şimdilik
Cevap sahibi+1 yılNiye olmasın ama. Başka erkeklerle oluyorda sevgilinle niye olmasın.
Soran+1 yıl3 hafta olmadı daha başlayalı erken daha yapmak istiyorum ama yapmam sevgim ikinci planda kalıcak bunun için birlikteyim sanıcak
Cevap sahibi+1 yılDiğerlerini kaç gün tanıyorsun sanki.
Soran+1 yıltanımıyorum işte anlamıyorsun ismini de bilmiyorum konuşmuyoruz sadece görüntü olarak vücuda bakıyorum yüzüne bile bakmıyorum
Cevap sahibi+1 yılOda senin vucuduna bakıyor mu bari.
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılher yere bakıyor ama değil mi? Yani kastettiğim şeyi anladın sen.
Soran+1 yılönceden evet ama şuanda o kadar değil tatmin olunca bırakıyorum konuşmayı
Cevap sahibi+1 yılher gün mü yapıyosun peki.
Soran+1 yılhergün ya da 2 günde bir bunları niye soruyorsun
Cevap sahibi+1 yılHer gün bunları yaparken için sızlamıyor mu?
Onu merak ediyorum gerçekten.
Soran+1 yıldogru olmadıgını biliyorum ama aldatmak oldugunu dusunmuyorum icimin sızlaması icin aldatmıs olmam gerek ben karsı taraf icin iyi hicbirsey dusunmuyorum
Cevap sahibi+1 yılSkype üzerinden mi konuşuyorsun peki.
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılNerden peki?
Soran+1 yılsnapchat
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun başka bir şey demiyorum gerçekten.
Snapchat de belli bir süre izleyebiliyorsun videoları ama o nasıl oluyor.
Soran+1 yılniye takıldın buna bu kadar
Cevap sahibi+1 yılBence kendinle çelişiyorsun.
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılPeki sürekli aynı kişiler ile mi yapıyosun yoksa sürekli yeni kişiler mi buluyorsun.
Çok tuhaf bir şey ya
Kusura bakma soruyorum ama meraktan dolayı.
Soran+1 yılbir ben mi yapıyorum bunları yapanlar tuhaf degil mi?
Cevap sahibi+1 yılMeseleyi kişiselleştirme
Seninle konuştuğum için seni kast ederek söylüyorum.
Soran+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılSorumun cevabını alıyım.
Soran+1 yılaynı kişilerle oluyor 3 4 kişi var zaten
Cevap sahibi+1 yılVideodan başka sohbet felan oluyor mu peki.
Soran+1 yılvideo ve fotograf o kadar arada o birseyler yazıyor ama pek cevap vermiyorum
Cevap sahibi+1 yılAslında bunların böyle açık ortamda konuşulması hoş değil. Sonuçta herkez görebilir yorumlarımızı.
Soran+1 yılgörmesinde sakınca yok açık açık sordum zaten sorumu neyse
Cevap sahibi+1 yılSenin hayatında gerçekten çok ama çok sevdiğin birisi bile olsa bu yaptığına hala devam eder misin?
Soran+1 yılSeviyorum zaten ama kendimi alıştırdığım için yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki hiç vazgeçmeyi bırakmayı düşündün mü bu alışkanlığını?
Soran+1 yılYa kendi kendime yapmam zor oluyor videolara bakınca insanın beklentisi yükseliyor gerçekte öyle değil çünkü bu şekilde yapmak kimseye zarar vermez zaten bunu yaptığım kişiye hiçbirşey hissetmiyorum. İki gün yapmadım ama aklıma geliyor yine açıyorum konuşmayı yapmamam daha iyi ama yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılSende bu olay bağımlılık yaratmış o zaman.
Yapmadığın zaman eksik hissediyorsun.
Soran+1 yılBiraz öyle
+1 yılYok canım ne aldatması sen devam et adını yazmayacağım buraya!
00 Yorumlahayır eğlenmek bu. sizin gibi kaşarlar bizi çok eğlendiriyor devam *,*
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi sorun yoksa
+1 yılOgrenirse cok mutlu olur ve kicina tekmeyi basar. Zararin neresinden donse kar diye dusunur
018 Yorumla
Soran+1 yılNiye ögrensin
- +1 yıl
Boyle nereye kadar gidecek sence
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Yanlis yaptiginin farkinda misin
Soran+1 yılYapmamam daha dogru ama yapmak istiyorum sevgilimle yapmam sevgim ikinci planda kalıcak bunun için birlikteyim sanıcak
- +1 yıl
Dusuncelisin hicte ergene benzemiyorsun ama boyle yaparalta kendine olan saygini yutiriyosun
Soran+1 yılNe yapıcamki baska türlü
- +1 yıl
Butun yalnizlarin yaptigi gibi
Soran+1 yılNe yapiyorlar
- +1 yıl
İngiltere kralicesinin ismini biliyor musun
Soran+1 yılDalga gecmiyorum masturbasyonsa bu da masturbasyon
- +1 yıl
ikisi aynı şey değil. birisi dolaylı yoldan
Soran+1 yılDolayli ama yine canli biriyle yanyana degilsin ha video izlemisim ha bu
- +1 yıl
video izlerken kendine saygısız yapmış olmuyorsun. gururun zedelenmiyor. ama diğeri öyle değil. tabi bana göre
Soran+1 yılGururun neden zedelensin ki iste yapmak istedigimi yaptiktan sonra aklima gelmiyor bile anlik birsey kafami kurcalayan birsey yok duygusal anlamda
- +1 yıl
zaten anlık bir olay. seni sen değil hormonların yönetiyor. önemli olan en başından sonuna kadar kendi kendini yönetmek.
Soran+1 yılO istek geldiginde kontrol etmek biraz zor oluyor masturbasyon illaki oluyor ya birsey izleyerek ya da bu sekilde ama ikisinin arasinda bir fark gormuyorum karsimdaki kisiyle ilgili videodakilere dusundugumden farkli birsey dusunmuyorum
- +1 yıl
saygı duyarım :)
Başkalarınla konuşacaksan ne diye sevgili oluruyorsun ki biriyle?
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha iki hafta oldu
peki sevgilin sana bunu yapsa ne düşünür ne tepki verirdin öyle düşün öyle hareket et.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama ben duygusal birsey hissetmiyorum sadece görüntü
+1 yılaldatmak sayılır ve bunu neden yapıyorsun sevgılınle yapsana bunları
011 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimle 2 hafta oldu daha beni yanlış tanısın istemiyorum sanki bunun için böıkuyor gibi ya da dünden razı gibi
- +1 yıl
yapma sende :D
Soran+1 yılNe yapıcam peki
- +1 yıl
masturbasyon yapma sende
Soran+1 yılNasil yapmiyim ya yapmasam ne olucak sinir krizi geciririm
- +1 yıl
Tek basina bosal sende
- +1 yıl
Odami olmaz
Soran+1 yılTek basina dedigin yine birseyler izleyip oyle oluyor o kotuyse bu da kotu sonucta baskasina yine bakiyorsun
- +1 yıl
Ama baskasina gostermiyorsun vajinani dimi
Soran+1 yılGosterince nolurki sadece vucutlar var yuz falan yok hatta ses bile yok goruntuyle sadece
- +1 yıl
Hmm peki yap yap en begendikleri yerin neresi
Açıkça diyorum Bunun adı ORUSBUlukdur
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ne ilgisi var gidip canlı birşeyler yaomıyorum
Soran+1 yılGerek yok.
+1 yılYok bu aldatmak değil bildiğin kaşarlık falan.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var kötü birşey yapmıyorum
Ohoo ağır karaktersizsin haberin bile yok
11 Yorumla
Soran+1 yılNe ilgisi var ikisine karsı aynı seyi hissetmiyorum birinin yüzünü bile bilmiyorum sadece vücut digerini seviyorum gercekten
Kasar da var mi sohbet konularinin arasinda.
00 YorumlaBence aldatmak sayılır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden sevdigin cocukla yapmiyorsun ki?
010 Yorumla
Soran+1 yıl2 hafta oldu daha bunun için çıkıyor gibi zannedecek sevgim ikinci planda gibi olacak simdilik gerek yok
Cevap sahibi+1 yılO zaman birazcik sabret sende yapmayiver, kimseyle konusmadan idare et, sonra cocukla o asamaya gelince yaparsin bence.. Cunku cocuk icin haberi olmasa bile berbat bisey, kendini onun yerine koy
Soran+1 yılİşte haberi olmadığı için sorun olmaz aslında sabret derken yapmazsam nasıl olucak hayal ederek yapsam uzun sürüyor video izlemek istemiyorum ordakileri görünce beklentisi yükseliyo insanın
Cevap sahibi+1 yılAnliyorum aslinda seni, ayni probleme bende sahibim ama genelde kiz arkadasima soyluyorum sanal da yapacaksak onunla yapiyoruz. Kendi kendine yapmak biraz zor oluyor ama en azindan hayal etmeye calissan falan belki biraz daha iyi gelir
Soran+1 yılKız arkadasınla ne kadardır birliktesiniz özel değilse bise seviyor musunuz birbirinizi
Cevap sahibi+1 yılTabi ki seviyoruz. Senin bunu soylemen tabi biraz zor zaten cocugun adim atmasi gerekecek bide iyice tanimadan onla bile yapma derim ben
Cevap sahibi+1 yılItiraf etmek gerekirse bende ilk baslarda yapiyordum bunu ama yanlis bisey:-/
Soran+1 yılBizde seviyoruz ama erkekn baslanırsa sevgi daha cabuk azalır bu sefer her görüştüğümüzde bu tarz şeyler yapmak isteriz aslında iyi birsey ama ilk amacımızın bu olmasını istemiyorum beni sadece bu tarz şeyleri düşünen biri olarak tanısın istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle haklisin onu iyice tanimadan boyle seylere girisme.. Diger anonim mesajlasmalarinin da en azindan sayisini azalt bence, isin icine duygusallik girmesin ve asla yuzunu yollama hatta hic fotograf atma
Soran+1 yılYok duygusallik giremez sevdigim kisi belli zaten yuzumu atmiyorum ama fotograf oluyor bazen yuzumu yollamadan sevgilimle yap demisler ama bu sefer karsi taraf daha en bastan sapik zannedecek tesekkur ederim anlayisin icin
+1 yılKanın bozuk, ne gelir elden?
11 Yorumla
Soran+1 yılNe ilgisi var?
+1 yılFotoğraflaşmak kulağa hoş geldi :) fotoğraşalım mı
02 Yorumla
Soran+1 yılVar zaten
- +1 yıl
Aklında olsun canım :))
Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. sevgilim var ama p*rno izliyorum gibi birşey...
03 Yorumla
Soran+1 yılO ayrı onu herkes yapar
Soran+1 yılDogrudur
+1 yılyok sevap sayılır kurtarır seni tabi l*n
00 Yorumla
+1 yılYuh diyorum başka bişey demiyorum
00 Yorumla
+1 yılHayır sayılmaz helâlin değil çünkü sevgilin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilin varken baskasıyla konuşmak iğrençsin ya
01 Yorumla
Soran+1 yılKonusmak degil
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanal olarak ne konuşuyorsun?
017 Yorumla
Soran+1 yılTatmin olmak için
Cevap sahibi+1 yılHadi ya Alışkanlık olur evlenince de yaparsın yapma
Cevap sahibi+1 yılGöğüs resmini filan mı atıyorsun
Cevap sahibi+1 yılGöğüs resmi Filan mı atıyorsun
Cevap sahibi+1 yılBiraz biz de konuşsak mı canım çekti 😊
Cevap sahibi+1 yılResme gerek yok
Soran+1 yılKonuştuklarım var zaten
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim
Cevap sahibi+1 yıltamam bana da mesaj atarmısın
Cevap sahibi+1 yılGerçekten bu Konuşa iyiyim
Cevap sahibi+1 yılDaha önce konuştuklarım oldu yanlı diye düşündüm ama şimdi tutamadım kendimi 😊
Cevap sahibi+1 yılYanlış diye düşündüm ama şimdi tutamadım kendimi 😊
Cevap sahibi+1 yılGeç olcak yoksa 😏
Cevap sahibi+1 yılBir iki defa ne olcak
Cevap sahibi+1 yılNeyse boşver
Cevap sahibi+1 yılUygun görürsen beklerim ben atıcam resim
Cevap sahibi+1 yılDeneyelim istersen
+1 yılSayılır
00 YorumlaSıkıntı yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVayy be neymişin sen bişey sayılmaz bu
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi
Cevap sahibi+1 yılEhh yani;))
Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Sayılır
07 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal birsey yokki
Soran+1 yılHayir o farkli
Soran+1 yılHayir tanimiyorum yuzlerini bile gormedim sadece vucut
Soran+1 yılYok
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsanal o* kötümü sence?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdamliga sığmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılAdam değilim zaten
E yani
02 Yorumla
Soran+1 yılTanımıyorum ama yüzünü bile bilmiyorum
Evet sayılır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok o corbadan :)))
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sayılır
05 Yorumla
Soran+1 yılKiskanirim ama benimki aldatmak gibi degil karsi tarafla ilgili hicbirsey bilmiyorum adini yasini hicbirsey sadece vucut yuzler bile yok
Soran+1 yılTanimadigin insanlarla daha mi sinir bozucu? Mesele yetmemek degil daha yeni basladigim bir iliskide bunu onla on planda tutmak istemiyorum sadece
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılIğrenç hem de
012 Yorumla
Soran+1 yılNasıl iğrenç
- +1 yıl
Benim sevgilim başkasıyla fotoğraflaşacak?
Soran+1 yılya da sen?
- +1 yıl
Ben sevgilimle bile yapmam bunu
Soran+1 yılNeden ben de sevgilimle yapmıyorum zaten
- +1 yıl
Ben kimseyle yapmam bunu
Kaldı ki sevgilim varken yapacağım bir de
Soran+1 yılNasıl tatmin ediyorsun kendini
- +1 yıl
Ana konudan koymayalım...
- +1 yıl
Kopmayalım olacak...
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Boşver be güzelim :D
Soran+1 yılIyi
sayilir
010 Yorumla- +1 yıl
Bazen şu sevgililik kavramına fazla anlam yüklediğinizi ve abarttığınızı düşünüyorum
- +1 yıl
özgürlük iki taraflı olmalıdır tek taraflı değil adaletsizliğe karşıyım. haa evli oluruz o zaman sonuna kadar haklısın ama sevgililik kavramına inanmıyorum ben
- +1 yıl
Iki taraf ta karşı cinsle istediği muhabbete girerse bu mu sevgililik veya ciddiyet özgürlük kavramını yanlış algılıyorsunuz @redhotline07
Soran+1 yılDuygusal biraey yok ama
- +1 yıl
@CemKaradag benim için insanlar 2ye ayrılır evliler ve bekarlar evliler için kurallar bellidir ama bekarlar istediğini yapmakta özgürdür sevgililik kavramı içi boş bir kavram benim gözümde çünkü eğer sizin hayal ettiğiniz gibi olsaydı her sevgilinin evlenmesi ya da ömür boyu birlikte olması lazımdı. çıkarken canım hayatım aşkım diyenlerin bir süre sonra ayrılınca birbirleri hakkında neler neler dediklerini görüyorum esas ahlaksızlık bu bence yaşananlara saygı duymalı insan. onun için ben de hep açık ilişki yaşıyorum partnerlerimin de benim de birden fazla kişiyle ilişki yaşaması gayet normal. evli değilsem kimseyi kısıtlayamam da kısıtlattırmam da.
- +1 yıl
Bekarken her istediğini yapıp evlenince düzgün birini beklemicen o zaman herkesle istediğini yapıyorsan senin gibi biriyle istediğiyle yiyişen. Biriyle evlencen
+1 yılSence:))
02 Yorumla
Soran+1 yılBence degil cünkü duygusal birsey hissetmiyorum
- +1 yıl
Kendini kandiriyorsun
iğrençsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Sayılır evet
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılelbettee
00 YorumlaSayılır evet.
00 YorumlaSayılır
010 Yorumla
Soran+1 yılDaha iki hafta oldu ya bunun için çıkıyorum sanıcak sevgim ikinci planda kalıcak
Soran+1 yılÖğrenmezki
Soran+1 yılSeks sayilmaz bu
Soran+1 yılEvet
evet
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim 2 haftadır var zaten erken ondan böyle birşey istemem
+1 yılEwet
02 Yorumla
- +1 yıl
Olabilir