Evet başlıkta da gördüğünüz gibi ben bi tamam bana çok ilgili davranıyor bu güne kadar görmediğim ilgiyi sevgiyi gösteriyor değer veriyor inanılmaz derecede onun gelecekteki sevgililerini hayal edince şartellerim oynuyor böyle hissedecegimi düşünmezdim aklıma gelmez di ama elimde değil kalp bu ne onun ne de benim hayatım da kimse yok zaten artık ondan başkasını gözlerim de görmüyor ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin benden gitmesini istemiyorum oooffff o bana ilgili ama ama bana bir şeyler hissettiğini düşünmüyorum 😣😣😣
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aşkını söyle bence
Ya giderse 😣😣
Bu tarz ilişkiler arkadaşlığın sonu oluyor.
Ayrıldığınızda en iyi arkadaşınızı da kaybediyorsunuz. Yani iki ucu b*klu değnek.
QMSLSLALLS
Klavye mi bozuldu ne oldu?
Sen aşık olmuşun hayırlı olsun aldın başına belayı, bence hislerini dile getir hayat kısa ne olacağı belli olmaz belki o da aynı histedir
Evet evettt dün ona açıldım aslında anlatamadım bir video attım orada kız beste frendine açılıyor du ve sarılıyorlardi videoyu izledi ve ne demek istediğimi anladı ona direkt dedimki SANA BİR VİDEO ATACAĞIM O VİDEO NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLATIYOR AT DEDİ MERAK ETTİ VE ŞAŞIRDI BEN DİREKT DEDİMKİ BU VİDEO İZLEDİKTEN SONRA YA BENİ ENGELLERSİN YA DA KONUSMAYA DEVAM EDERİZ DEDİM oda engellemedi aslında o da benden hoşlanıyormuş 🥺🥺👉👈🫶 ve dedi ben gece uyudugumda bana hem Instagram dan hem de wpden her saat başı yazmış yiaa kalbim durucak şimdi uyandım baktım resmen kalbim durucakkkk hislerimiz karışılıklıymış ben beni engeller diye düşünmüştüm şu anda o kadar çok mutluyum ki anlatamam
Kadın beyninin çalışma şekliyle alakalı bir durum
Profildeki sen misin
Evet
Çok.