En yakın arkadaşım benden uzaklaştıkça uzaklaşıyor. Beni sevmediğini hissediyorum. Önceden her gün olmasa da 2 günde bir mutlaka arardı beni, o aramasa da ben arardım. Çünkü çalışıyor ve her zaman görüşemiyoruz. 2 hafta oldu hiç konuşmadık. Dün mesaj attı öylesine, müsait olunca beni ara dedim tamam ararım dedi. Etrafındaki herkese vakit bulabiliyor ama bana asla bulamıyor. Hala aramadı. Ben kötü biri miyim anlamıyorum beni neden sevmiyor bilmiyorum. Ona hiçbir yanlışım da olmadı. İlk başlarda sevgilim olduğu için yanlış anlamasın diye bana mesafeli davranıyor sanıyordum. Sevgilimin kıskanmadığını ve yakın arkadaş olduğumuzu bildiğini biliyor. Yine de bana mesafe koydu. O kadar canım yanıyor ki can acısından uyuyamadım. Kalbim çok kırık. Bu yıl hayatımdan o kadar fazla insan çıktı ki. Onun çıkmasına dayanamam. Onu çok seviyorum neden bana böyle davranıyor anlamıyorum. Aramalarıma ceval vermiyor ve sonra geri de dönmüyor. Whatsappdan mesaj attığımda görüldü atıyor. Ama instagramdan kendi mesaj atıyor bana anlamıyorum. Yan yanayken hiçbir problem yok çok gülüyoruz çok eğleniyoruz. En çok onunlayken eğleniyorum o yanımdayken her şey tamam oluyor. Hayatımdan yavaş yavaş çıkmaya başlaması beni çok üzüyor ağla ağla bittim şu haftalarda. Geceleri uyuyamıyorum yemin ederim içime dert oldu. Düşünüyorum acaba bir şey mi yaptım diye. Çok özledim ama o beni özlemiyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Konuştum onunla o da bu düşüncemi çok saçma buldu saçmalama öyle mi davranıyorum gerçekten falan dedi aramız yine de tam olarak düzelmedi hala eskisi gibi değiliz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer