- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi şöyle bir şey var gülüm askerdeki adam ailesinden, hayatından koptuğu için piskolojik bir boşluğa ve yokluğa düşer o esnada ilgi sevgi onu heycanlandirır bunu sebebide yokluktur o o esnada senin ilgin sevgin sesin bir erkek olarak onu etkiler askerdeki adamın hiç bir zaman bu konudaki yaklaşımına inanma ve güvenme derim çünkü dediğim asker adam yoklukta olduğu için kendi de ne istediğini bilemez mantıklı düşünemez senin yaşadığın olayda budur gittiyse yapicak bir şey yok sen kendi yoluna bak kendinide üzme olur mu her şey insana bir tecrübedir
022 Yorumla- +1 yıl
bu nasıl bir yorum yani askere giden biri kız olmadan nefes alamaz gibi söylemişssin
yokluktaymıs mıs - +1 yıl
Yalsn mi peki biliyorum ki söylüyorum herkes sen gibi bakalım şehirlerde mi yaptı askerliği adam aylarca sınırda dağda taş da askerlik yapıyor insan yüzüne hasret kalıyor ben hepsi öyledir demedim zaten çoğu öyle oluyor sen bildiğin yanıldığına değmez konuşuyorsun ama boş konusuyorsun
- +1 yıl
Sen öyle olmadın diye başkalarınıda olnaz mı zannediyorsun asker adam piskolojik boşlukta olur sen nerde dersen de
- +1 yıl
kızları çok değerli yapmayın biz onlar olmadan da yaşarız
- +1 yıl
Beyefendi ben nefes alamaz siniz demedim olayı çarpıtma rica ederim asker adam piskolojik boşlukta olur ilgiye sevkate ihtiyaç duyar çünkü ailesinden sevdiklerinden bir anda kopar bilmediği bir ortama gider belki aylarca arayanı sorani olnaz oyuzden bir kızla tanışıp arkadaş olarak onun ilgisinden sevgisinden etkilenir mantıklı bir karar veremez çünkü onu o ruh haliyle istemiş olur askerlik bittiği an da mantıklı düşünmeye başlar.
- +1 yıl
evet ama 20 yaşında biri istemiyorsa demek ki kararını vermiştir bence
sonuçta çocuk değil - +1 yıl
Yavrum bunun çocuklukla alakası yok o anki ruh haliyle alakası var sana açıkladım bunu sadece piskolojik boşlukta olduğu için hangi kızla konuşsa etkilenir doğal olarak çünkü askerlik yaptığı yerde çarşı oazar olmayabiliyor izni olmaya biliyor insan yüzüne hasret kalabiliyor netice de erkek etkilenir bir bayanin sesinden anladın mı sen bak bütün uygulamalara gir %70 askerdir
- +1 yıl
evet var öyle kişiler
bırde benım merak ettıgın şey 50 kılodan 100 kıloya mı cıktı bu kız askere gıtmeden once en fazla 80 dir bence - +1 yıl
Sen bsyanin yazdığıni okumadı mi gülüm düzgün okusana bayan o askerdeyken tanışmış 5 ay konuşmuşlar onu ilk tanıyınca ve aralarında bir etkileşim olunca 104 kilo olduğumu söylemiştim ben ona diyor oda brnim için sorun değil demiş ve bilerek konusmus askerlik bitince de yan çizmiş çocuk
- +1 yıl
ah ah böyle insanların duygularını çöp gibi sağa sola dağıtanlar var ya
erkek değil böyleleri - +1 yıl
Bu bayan ilk başta açık açık söylemiş herşeyin çocukta benim için sıkıntı yok demiş ve 5 ay boyunca çok güzel bir iletişimleri ve konuşmaları ve hayelleri olmuş ikisininde adam askerlik bitince çekip gitmiş bu bayanda ona guvenmis sevmiş belliki konuşmalarından etkilenmiş. Hatta ona alışmış gibi duruyor ben onun ne hissettiğini okadar iyi anlıyorum ki şu an çok zor bir durumdur birisine alışmak şimdi burada bu kızın suçu ne adam o çocuk o piskolojik boşluğunu bu kızla doldurmuş anladınmı oyuzden bende diyirumki asker bir adamın sözüne güvenmek , inanmak yanlıştır çünkü mantıklı düşünecek bir ruh haline sahip değildir onun için o an vakit geçireceği zaman öldürecegi bir insan olmasi yeterli olacaktır bu Ayşe Fatma kim olursa olsun hiç değişmez burada olan bu kızcağaza olmuş ona kapılmış
- +1 yıl
aşk çok basitleşti eski aşklar nerdeee
- +1 yıl
üzülmeye değmez üzülmesin
- +1 yıl
Ya üzülme demesi kolay sana göre
- +1 yıl
Şimdi ne demek istediğimi anladinmi sen bana onu söyle neden bir askere güven olmaz niye böyle davranırlar bunu kavrayabildinmi. İlk başta laf söyleyip durdun
- +1 yıl
olana ölene çare yok
olan olmuş bir kez - +1 yıl
evet haklısın
- +1 yıl
Sen ne yap biliyirmusun diğer yorumları da bir oku fikir sahibi ol benim bir yanlışım ya da eksiğim varsa gel düzelt ben burdayım
- +1 yıl
Bir bak bakalım farklı düşünen yazan mavi bir üye var mı
- +1 yıl
yeni ayrılmış kızlara da güvenilmez onlar da boşlukta
- +1 yıl
Aynen öyle boşlukta olan bir insana güvenmek hata olur çünkü oda ne yaptığını ne istediğini bilemez
- +1 yıl
her ne yaşandıysa yaşanadı artık üzülmek sadece ona zulum verir
ne yani biri benımle oynadı diye ömür boyu hasta mı olacağım
elbette hayır
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakma ama sayıyı yanlış yazmadın dimi, tekrar tekrar baktım o sıfır doğruysa bu kiloda birini kimse kabul etmez çok büyük bir rakam bu yani asker aklı ile sanırım he deyip geçti. ya da rakamı yanlış anladı. Sen onu boş ver de bu kilodan ne yap et kendin için kurtul...
00 Yorumla
+1 yılAskerdeyken sorun olmaz dediğinde bile aslında onun için sorunmuş fakat erkeklerin askerde canı sıkıldığı ve yalnız hissettikleri için orada seninle oyalanmak istemiş diye yorumladım.. Kısacası karaktersizmiş, defolup gitmesi senin yararına olmuş bebişim
00 Yorumla
Erkeklerin bazıları, kişilikleri ve değerleri nedeniyle, kişinin fiziksel görünümüne çok önem verirler. Bu nedenle, bir kişinin kilolu olduğunu düşünmeleri onların ilişkiyi sonlandırmak için bir bahane olabilir. Ancak, bu kişinin sizi terk etmesi sizin değerinizi yansıtmaz ve sizin değerinizi kilonuzda değil, kişiliğinizde ve karakterinizde aramalısınız.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılKilo problem değil de Allah insanın gönlüne merhamet versin. Madem kiloyu bu kadar önemsiyor neden senin kilolu olduğunu bile bile devam ettirdi? Bu kul hakkıdır Allah görür , sen unutursun ama Allah sıraya, doğru zamana koymuştur. Sana bişey diyim mi kendini asla kötü hissetme. Kim ne derse desin sen busun. Eğer zayıflamak istersen yapabilirsin inan bana ama önemli olan zoru başarmak değil midir zaten ama bunu kendin yap, başkaları seni beğensin diye değil. İstemiyorsan da bedenin nasıl rahat ediyorsa o şekilde devam et. Bu hayat senin istediğin gibi yaşa. İnan kimse için değmiyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. arkadaşım başkalarına kızma.
kilo önce senin sağlığına zararlı. ayrıca genel olarak kilolu insanı kimse sevmez.
o askerde yokluktan gözünde canlandıramamış saaalak sana evet demiş. sonra ayıkmış.
sen önce sağlığını ve estetiğini kazan kilo ver. bu sorunu sürekli yaşarsın. önce sağlık03 Yorumla
Soran+1 yılinşallah abi sağ ol
- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe olacak ki? Askerde duygusal ve cinsel yalnızlığın içindeyken sana bodoslama büyük vaadlerde bulunmuş. E sözünün ağırlığı altında kalmış.
Soruna gelirsek, duyguları, aklının kontrolünde olmayan erkek, böylesine büyük sözler verip, sözlerinin altında ezilebiliyor. Size, olması gerekenden fazlasını en baştan verince, doğal olarak sonrasında tükenip mal gibi kalıyor, çünkü anlık hislerle bodoslama hareket ediyor.
Ne usül, ne yol, ne yordam deyip, düşünmüyor.
cut.07 Yorumla
Soran+1 yılaskerdeyken gerçekten çok doğal ve ilgiliydi benimle. neden sonrasını düşünmüyorsunuz ben anlamıyorum. tek kişi üzerinden herkesi suçlamıyorum ama bize de yazık değil mi
- +1 yıl
Böyleleri insanlığa zarar, kadını da, erkeği de zarar : )
Benzer şeyleri de bir çok kez geçmişte kadınlardan yana yaşadım.
Açık gözlerle bakarsan artık rahatlıkla fark edersin samimiyeti olanı veya olmayanı.
Soran+1 yılben o meseledeyim zaten. niyet kolayca anlarım. bana hiç cinsellikle yaklaşmadı, gerçekten samimiydi. iyice güvenimi sıfırladı insanlara karşı
- +1 yıl
Mesele sadece cinsellik de olmuyor, erkeklerinde manevi duyguları var.
Güvenini sıfırlamasın, böyle hödükler zaman zaman karşına çıkacaktır.
Böyle böyle doğrusunu bulacaksın.
Ben böyle hödüklerin nesine üzülüyorum biliyor musun? Hani kilon yüzünden kaçıyorlar ya : ) Sağlıklı bir şekilde ideal kilona yaklaşsan veya ulaşsan, geçirdiğin değişim sonrası köpek oluyorlar peşinde, işte o anda bir anlamları bile kalmıyor, acınası oluyorlar, takma kafana : )
Soran+1 yılhaklısın, ne güzel birisin. çok güzel yazmışsın düşüncelerini. teşekkür ederim..
- +1 yıl
Teşekkür ederim, güzel bakan güzel görür, rica ederim.
Soran+1 yılrica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ya kusura bakmayın ama hastalık veya tedavi sonucu kilo yoksa her türlü eleştiriye açık olun kendinize biraz özen gösterin. Reddetmesi normal bende olsam reddederim yalana gerek yok hadi boy, yüz güzelliği Allah vergisi ama diğerleri sizin elinizde olan bir şey nefsinizi kontrol edin. Amacım seni kırmak değil ama yani bu durumdan yakınman da çok saçma.
10 Yorumla
+1 yılSen açık, açık dile getirmissin buna rağmen sırf askerlik döneminde zaman gecirmek kafasini dagitmak icin, kilonun sorun olmadigini dile getirmis. Bu da bir nevi vebaldir bence sana umut vermis sonrasinda da hayal kirikligina ugratmis.. Allah'in adaleti buyuk, Allah'a havale et.
10 Yorumla
+1 yılYa bi defol git. Erkek düşmanlığı yapmak için saçma sapan yalanlar uyduran sahtekar bir kız olma. Hayatında hiç sevgilin olmamış belli ki. Sen bu adamla ilişkiye girdin mi, hayır. Yüz yüze gördün mü, hayır. O seninle arkadaş bile değil. Siz sadece flörtsünüz. Sevgililiğin ne olduğunu öğren öyle gel. Erkekleri de suçlama ota boka. Askerde olan erkek arkadaşını aldatan tonlarca o pu varken gidip onları eleştirmen gerekiyorken böyle bir konu açman insanlığa aykırı!!!
10 Yorumla
+1 yılYazdığına göre giderken sanırım kilonu mevzu etmemiş işlerime yoğunlaşıcam demiş bence bu konuda alınganlık etmemelisin. Ayrıca askerdeyken muhabbet olsun diye konuşuyor genelde erkekler o kadar planı da seni elinde tutmak için yapmış yüksek ihtimalle. Sonuçta sen başında söylemişsin kilonu, bunu bildiği halde kimse sorun yapmaz eğer yapacak kadar hödükse zaten sen ondan uzaklaş balım. Hepimizin kilolu, sivilceli, yorgun gözüktüğü zamanlar vardır ve böylesi adamlar kısa bir süre bile böyle olsak bunun lafını edip degismemizi isterler. O yüzden hayatımızda o tipler olmasa da olur, değişeceksen kendin için değiş ve hayatını ona göre yaşa 💖
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Askerdeki adama bu konularda güven olmaz, bel bağlanmaz. Askerde her kadın cazip gelir çoğuna ama terhis olup gelince işler değişir. Tabi bunu baştan bilseymişsin iyiymiş. Ayrıca herkes için de geçerli değil karakterli birisi olsa en baştan bu şekilde girmezdi olaya. Kötü bir tecrübe olmuş sana da artık.
06 Yorumla- +1 yıl
Ya brnde aynı fikirdeyim adamın birisi benim düşüncemi kabul etmiyor lütfen benim yorumumu okurmusun yanlış varsa düzeltin
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Ya çok uzun tartışmışsınız, sevmiyorum ben öyle tartışmaya girmeyi, o da onun görüşüdür, he de geç bence. Muhtemelen ya askerlik yapmamıştır ya da kısa bir süre yapmıştır. Ve muhtemelen kız arkadaşı olmadığından size ihtiyacımız yok tribine girmiş, neyse yani benim görüşüm bu seninle aynı. Onunla da aynı olmak veya onu kendi fikrimize ikna etmek zorunda değiliz, varsın o da öyle düşünsün. 😏
- +1 yıl
Tm teşekkür ederim gerek kalmadı anladı en sonunda zaten birde ben sizin tartışmaya girmenizi istenedim sadece benim yorumumu okuyup burdan doğru ya da yanlış yazmışsın demeni istemiştim ben senide tanımam onuda tanımam niye seni tartışmaya sokuyum
- +1 yıl
Tekrar teşekkür ederim anlayışın icin 🙏
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Hayır ben "neden beni tartışmaya sokuyorsunuz" anlamında söylemedim. Ben girmemeyi tercih ediyorum. Sizin tercihiniz ancak size de öneririm. Hı hıı evet diyin geçin. Ayrıca görüşünüzü onaylamalarını da beklemeyin, sizin görüşünüz, doğrunuz buysa budur, o kişi, ben veya başkasının onaylaması, katılması, aynı görüşte olması şart değil, gerekmez de. Her şey gönlünüzce olsun, kolay gelsin. 😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık
+1 yılZamanını çalmış eşeeeoğlusu vakit geçirmek için kullanmış askerde olunca duygusal boşlukta onu senle doldurmuş sıkma canını kilo alınır verilir iyi insanlarla karşılarsın umarım 🙃
21 Yorumla
Soran+1 yılinşallah kuzum :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşuna beklemiş oldun erkekler böyledir işte başta tüm kızlara aynı şekilde yaklaşır yalakalık yağcılık yalandan iltifatlar falan filan sonra istediği olmazsa diktir olup gider boş ver bacım bu tecrübeyi göz önüne alıp yoluna devam et sen spora falan başla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBende 6 yılımı paylaştığım sevdiğim ömrüm dediğim insanı asker dönüşü nişanlı buldum, şimdi ben neden kadınlar böyle desem hoş olur mu 🤔 Bu cinsiyetle değil karakterle ilgisi olan bir durum🙏☘
24 Yorumla
Soran+1 yılgenelleme yapmıyorum ama öyle olanlara sesleniyorum ben. üzüldüm senin adına. o da onun karaktersizliğiymiş
- +1 yıl
🙏☘
Soran+1 yılteşekkürler görüşün için
- +1 yıl
Rica ederim 🙏☘
Sen de buna inandin mi? O çoktan başkasini bulmuş bence bahane aramış ayrılmak için. Kişi ayrılmaya sebep arıyorsa kilon olmasa başka bir şeye takılır yine ayrilacaksa ayrilir. O yüzden hiç üzülme. Sende yoluna bak.
00 Yorumla
+1 yılKendi seviyenize ve kalibrenize uygun tiplerin sizi hayal kırıklığına uğratması üzerinden tüm erkekleri genellemeyi kesip kilo vermeye bakın... Hiç kimse sizi beğenmediği özellikleriniz nedeniyle sırtında kambur gibi taşımak zorunda değil.
00 Yorumlaboş ver sana umut vermiş ama sana tavsiyem başkaları için değil sağlığın kendin için zayiflamalisin ben üç dört kilo alınca bile kendimi kötü hissediyorum ağırlık oluyor uzerimde kendine dikkat etmelisin bu konuda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Böyle biri bana da denk geldi senin kilonla alakası yok bence ben gayet normal bir kızım ama çocuk benimle 3 ay boyunca sıkılmasın diye konuşmuştu askerde üzülme Bos ver gereksiz insan işte
04 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Soran+1 yılsana da geçmiş olsun kuzum
Soran+1 yıl<3
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende askerde olan biriyle konusmustum 1.5 ay falan sonra birden kötü hissettim ilgisi falan da azalmıştı meğer benle beraber baskasıyla daha konusuyormus yol verdim bidaha da o dönse özür dilese bile affetmedim yani erkekler şe refsizdir kalpsiz olup kimseyi sevmeyin
10 YorumlaOnu okadar bekledin o olsa seni direk aldatirdi kadınlar askere gitse hiç bir erkek beklemez direk aldatır sorsan karektere bakarim derler sırf kilo lu olduğun için terk ediyorsa ondan hayır gelmez adam değilmiş uzaklaş sırf dış görnus için birlikte mis
10 YorumlaÜzücü olmuş senin adına, adam ilk sorun yok dediğinde askerdeki günleri çabuk geçsin diye seninle vakit geçirmiş ne diyelim geçmiş olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılkeşke erkekler kapatılsa.. en azından böyleleri. çok üzülüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılYani maalesef ki askerdeyken yoklukta zaman gecirmek için kullanmış seni. Se**rfsiz
21 Yorumla
Soran+1 yılbeddua etmek istemiyorum ama beni çok yıktı cidden
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef askerdeki erkekler kafa dağıtmak için kızlarla sadece mesajlaşıyorlar. askerden dönüncede daha fazla kızla vakit geçirmek için bahene buluyorlar
21 Yorumla
Soran+1 yıl:( oysa çok ciddi ve doğal gelmişti bana o kadar ilgisi
Aga 9 aydır sigara içmedim yakacaktim ha çok üzüldüm herkes aynı değil ama takma kafana diyecem ama tabiki komik olacak bırak seni sevenler kalsın yanında
00 Yorumla
+1 yılKilo önemli degil verirsin istersen. Vermek zorunda degilsin. O yaptiginiz planlar ona pahali gelmsitir ve üzülerek söylüyorum seni sadece askerdeyken oyalanmak icin kullanmis.
00 Yorumla
+1 yılRabbim ondan razı olsun zayıflamaya calısırsan ya da zayıflamak istersen senden ayrılırım dedi dıs görünüş umrumda degil kalbini seviyorum dedi ve cok düsünceli rabbim ondan razı olsun bu arada 80 kiloyum ama kılolu oldugumu düsünüyorum ama o tam tersi fikirde kalbim o benim❤️😘
00 YorumlaSen ilişkinin başından bu kadar erken rahat olmamaliydin ki ve seni karşılıklı hiç görmeden sonunda hayal kırıklığı yaşamamak istemiyorsaniz. adimlarinizi fazlaca düşünün.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin %90 ı askerde vakit geçirecek birini arar. Konuşacak kafa dağıtacak. Sivil hayata dönünce de ilgisini çekmiyorsa araya mesafeyi koyar.
00 Yorumla
+1 yılNe asker yolu bekledim ne de 104 kiloyum ama sana şunu diyebilirim ki değil 104, 54 kilo bile olsan erkekler doyumsuzlar. Başta sorun etmediyse kilonu şimdi sorun etmesi bahane olmuş. Veya senin egonu yerle bir etmek istemiş belli ki.. kilolu olup yüzlerce güzel kız var egosunu tatmin etmeye çalışmış zavallı.😏
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılŞey yapmayı düşündün mü acaba, kilo vermeyi mesela. Yani sevgilin mıdır nedir gitsin s'ktr et onu da kilo ver spor yap
04 Yorumla
Soran+1 yılsağlık problemlerim var. diyetisyenle ilerleme rağmen veremiyorum. metabolizmam çok düşük
- +1 yıl
Tamam kral doğrudur lakin insanın doktoru kendidir. Benim ki de o kadar hızlı ki 2 saatte bir karnım açlıktan yanıyor. Kilo alamadığım için spor yapmaya başladım, yağ olarak değil kas olarak alıyorum kiloyu şimdi.
Sen de yap spor, günde 5.000 kalori yak mesela, koşu bandı al. Bir tek sana zor değil herkese zor bu tür işler lakin yapacaksın. Kendine saygı duymak zorundasın
Soran+1 yılinan deniyorum da olmuyor işte
- +1 yıl
Deneme yap, 2 seneni verdin mi bu işe? 2 sene boyunca diyet yaptın mı? 2 günde bir spor yaptın mı?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılKeseceksin bunların kulaklarını. Askerde zaman geçirmek için konuşmuş işte. boş ver unut
11 Yorumla
Soran+1 yılkeşke kesebilsem
- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılBen 113 kiloyum ve 171 boyundayım mesela ve benim de sıkıntım cinsel gücüm yok. Aşk hayatım iyi gitmiyor çünkü anneme kız begendiremiyorum
00 Yorumla
+1 yılPoncigim boş ver sen onu sal aşkım kilonu ver kendine gel iki model üstünü al seni sevmeyen ölsün
00 Yorumla
+1 yılKiloyu sevmem ben de ama ona söylemişsin ona rağmen sohbete devam etmiş o yüzden haksız o
04 Yorumla
Soran+1 yılee tabi. hiç sorun yok demesin bari dimi
- +1 yıl
Ama şöyle bir şey de var.
Sen eğer boydan foto atmadıysan ve shoplu resim attıysan haksız olan sensin
Soran+1 yılatmadım tabi ki saçmalama. ne shopu adama 104 kiloyum çok kilolu görünüyorum demişim başında
- +1 yıl
Yahu atmadıysan nasıl anlasın ne kadar kilolu göründüğünü
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen varım
Tombik kızlar çok tatlı oluyor
Seninle tanışmak istiyorum
Zayıf kız sevilir mi hiç
Tombik kızlar genel olarak daha sıcakkanlı, daha iyi ler
Bana bir şans verir misin01 Yorumla
Soran+1 yılvermem, derdim biriyle tanışmak değil. derdimi paylaşıyorum şurada.
+1 yılseni askerdeyken kullanmış zaman geçirmek için
04 Yorumla
Soran+1 yılgerçek bu diyorsn yani
- +1 yıl
maalesef öyle. hayatına devam et boş ver
Soran+1 yılaklım hep bu konuda. üzülüyorum
- +1 yıl
üzülme canım o kaybeder boş ver.
Askerlik bitince geeçek kişiliği ortaya çıkmış😕 bence kurtulduğuna sevin.. Kilo verilir...
10 Yorumla
+1 yılErkekler fiziğe fazla önem veriyor sanırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAskerdeki bazı erkekler değişebiliyor. Maalesef bu böyle o yüzden beklenmesi gereken bir hareketti. Ama olsun sizi öyle kabul eden insanlar çıkar karşınıza
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılyollu erkek işte
aman hemen kurtulduğun iyi olmuş ona sevin sen :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılHahahaha genelde kızlar terk eder ama askerde gözü açılmış
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılaskere giden insan değişiyor kilolumusunki sana kilolu dedi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanal sevgili, sanal tanışma olmaz gerçek değil sonuçta. Ne zaman anlayacaksınız :)
00 Yorumla Ayıp olmuş. Yani bu erkeği sen göbekli diye terk etsen olur muydu? S... tir et.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenin ahın yerde kalmaz merak etme Ondan öyle bir çıkar ki
00 Yorumla MK Bazı Erkekler Bak Bazı Erkeklerrrrr Demek Bu Kadar Zormu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Ama gorunce etkilenmemisse seni kirmamak icin kalbi boşken seninle devam edemezdi ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBuluşmadan sevgili olunmaz 1
Askerdeki adam genelde boşluktan konuşur 200 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin adına üzüldüm. Askerlik yaparken bir nevi vakit geçirmek için öylesine takılmış senle bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Gevşek adam denk gelmiş
Boş ver kurtuldun artik
00 Yorumla
+1 yılBenim görüşüm insanlar deneyimleyerek görürler bazı şeyleri çünkü herkes 2 kelime ile der ki sorun olmaz ama mesela bir yere gittiğinizde sorunu net anlar
Diyeceklerim bu kadar00 Yorumlahiç dertlenme ve çalış çabala onu pisman et zaten o değiştiğini görünce it gibi geri gelir basarsin tekmeyi askim💅🏻😍
10 YorumlaAskerde sıkılıp vakit geçirmek için konuşmuş belli ki gelince de istememiş canını sıkma aşko şerefsiz bu erkolar
00 Yorumla
+1 yılAskere giden erkeklerde hormonlarda düşüş yaşanır, hormon olmayınca beyniyle düşünür erkek sigma erkeği olur ve kadınları takmaz pek.
00 Yorumla
+1 yılErkeklere güven olmaz kardeşim kendilerinden başka kimseyi düşünmezler adam olan sevdiğini yarı yolda bırakmaz adamına denk gelmeyince zor
00 Yorumla
+1 yılAman boş ver giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir sen onu değil o seni kaybetmiştir 😂😂
00 Yorumla
+1 yılYok artık ya ne kadar igrenc bir davranıs insan mahvolur resmen
00 YorumlaBen severim kilolu fizik boş ruh guzelliği önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıldaha öncehiç görmemiş miydi seni? böyle bi durumdan terk eden biri allah korusun evlenseniz hamileyken kilolusun diye aldatırdı bile, kurtulmuşsun cidden
00 Yorumla
+1 yılKilo ver güzelleş tanışalım kaynaşalım kıskandıralım o adi erkeksi hayvanı.
00 YorumlaSeni kırmak ıstemem ama sanırım senınle sadece askerde zaman gecırmek ıcın konusmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç canını sıkma bence.
herşeyin hayırlısı.
bu arada kötü insanlar her yerde var00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSende o gidince habire yemekmi yedin
14 Yorumla
Soran+1 yılaskerdeyken tanıştım diyorum anlamıyor musun
- +1 yıl
İlk gördü seni yani
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Terbiyesiz adam ayıp etmiş
- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?