Arkadaşlae hormonlarım bozuk ve adet olamıyorum bu da bana kilo aldırıyor sevgilimle çıkmaya başladığımızda spor yapıyordum ve zayıflamıştım ama ilaç kullanmak zorunda kaldım ve spora devam edemedim hastalığım yüzünden bünyem zayıf düşüyordu ve salonda 2 3 kez bayılmalarım oldu bu yüzden sporu bıraktım annem diyet yemekler yapmayı kesti ve bu bana 10 kilo olarak geri döndü zamanla şu an vermek zorunda oluğum bir 10 kilo fazlam var
sevgilim soğuk davranmaya başlamıştı neden böyle davrandığını sorunda bana hiçbir sebep söylemeden numaramı sil hayatından sil beni diyip beni terk etti ve bu beni o kadar yaraladı ki daha fazla çikolata tatlı vb şeyler yemeye itti ağlıyorum her gece ve çikolata bulurkenden yiyorum... çok kalbim kırıldı insanlar neden dış görünüşüyle bir insanı yargılar ki? Ondan ve onun gibi tüm karaktersiz insanlardan intikam almak istiyorum annemden gizli spor yapmak istiyorum çünkü yine bayılırsam çok üzülecek beni yormayacak şekilde ne yapabilirim lütfen yardım edin çok kırgınım her şeye herkese karşı insanlardan nefret ettim umarım karşıma dış görünüşe önem vermeyen iyi kalpli birisi çıkar
nasıl kilo verebilirim kısa zamanda ve kalıcı olarak...
sevgilim soğuk davranmaya başlamıştı neden böyle davrandığını sorunda bana hiçbir sebep söylemeden numaramı sil hayatından sil beni diyip beni terk etti ve bu beni o kadar yaraladı ki daha fazla çikolata tatlı vb şeyler yemeye itti ağlıyorum her gece ve çikolata bulurkenden yiyorum... çok kalbim kırıldı insanlar neden dış görünüşüyle bir insanı yargılar ki? Ondan ve onun gibi tüm karaktersiz insanlardan intikam almak istiyorum annemden gizli spor yapmak istiyorum çünkü yine bayılırsam çok üzülecek beni yormayacak şekilde ne yapabilirim lütfen yardım edin çok kırgınım her şeye herkese karşı insanlardan nefret ettim umarım karşıma dış görünüşe önem vermeyen iyi kalpli birisi çıkar
nasıl kilo verebilirim kısa zamanda ve kalıcı olarak...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer