23 yaşında bir kadınım bu zamana kadar sevgi nedir saygı nedir bilmiyorum. Ailemden özellikle babamdan ve abilerimden çok şiddet gördüm. Bizim ailede kadın sadece evlenmek için büyütülen yemek yapıp temizlik yapmaktan başka bir vasfı olmayan bir şeydi.
Okumak hayal kurmak da nedir!!!
Annem de babamdan korkardı gözünün içine bakardı aman sinirlenmesin aman dövmesin bizi diye.
En sonda universiteye gideceğim için annemle tartisti bicaklayip öldürdü. Abimlerin hepsinin sabıkaları var. Evlendim yuva kurdum ailesi iyi olmasa da kocam bana karsi cok merhametli.
Bana kocanı sahiplen diyorlar kıskan diyorlar yoksa kaparlar deyip gülüyorlar bende surekli bunu düşünüyorum.
Evet bir mesleğim var ama onu seviyorum o da giderse ne yaparım
Okumak hayal kurmak da nedir!!!
Annem de babamdan korkardı gözünün içine bakardı aman sinirlenmesin aman dövmesin bizi diye.
En sonda universiteye gideceğim için annemle tartisti bicaklayip öldürdü. Abimlerin hepsinin sabıkaları var. Evlendim yuva kurdum ailesi iyi olmasa da kocam bana karsi cok merhametli.
Bana kocanı sahiplen diyorlar kıskan diyorlar yoksa kaparlar deyip gülüyorlar bende surekli bunu düşünüyorum.
Evet bir mesleğim var ama onu seviyorum o da giderse ne yaparım
Güncellemeler
+1 yıl
@Asuca teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
Kulak mı tıkıyım diyorsunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım