Arkadaşlar merhaba, sırf bu olay için üye oldum. gerçekten fikirleriniz benim için çok önemli kafayı yeme noktasındayım çünkü. Neyse efendim konuya geçiyorum
haftasonu erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştım, her şey çok güzel çok hoştu. Beraber yaşama planları gelecek planları vs vs. Salı günü ayrıldım yanından evime geldim. Çarşamba iş yemeğimiz var aynı iş yerinde çalışıyoruz kendisi müdürüm. Neyse yemek alkollü ben bir güzel kafayı buluyorum, herkesle sohbet muhabbet ediyorum. Şimdi can alıcı nokta adamın gözünün önünde gidiyorum başka bir adama sarılıyorum falan. Erkek arkadaşımda oturuyor bunu izliyor, sonra sinirden kalkıp beni bırakıp gidiyor. Sonrası heryerden çıkartıyor engelliyor siliyor beni. İşte ben seni ailemle tanıştırdım terbiyesiz sen bana bunu nasıl yapsınlar falan bitmiyor mevzu. Asla affetmiyor beni.
şimdi ben hatalıyım kabul ediyorum. Sen müdürsün oradasın tek lafınla beni kaldırıp göndertirsin. Adamı öyle çok seviyorum ki, kendi yaptığıma mı yanayım, yoksa ben o haldeyken beni bırakıp gidişine mi yanayım. Bir diyorum sen ne yaptın, bir diyorum bu adam seni gerçekten sevseydi gider miydi, ilk hatanda bırakır kıydı? Seni gerçekten evleneceğim kadın yerine koymuş olsaydı bunlar yaşanır mıydı, ailesinden biri olsa öyle oturur muydu? Beni daha öncesinden mi gözünden çıkardı falan filan.
şimdi söyleyin bakalım neler oluyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer