Aşk İlişkileri Sence sevgiliyle gıybet yapılır mı? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Sevgiliyle gıybet yapılır mı?Gıybet yapmayanlar soruyu görmezden gelsin)) Sence sevgiliyle gıybet yapılır mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Hayır ben yapmazdım çok saçma kendimiz dururken başkalarından bahsetmeyi zaman kaybı olarak görürdüm 0 0 Yorumla
cursedplatoon Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı. Gıybet sevmem kimseyle de yapmam. İnsanların arkasından konuşmak Türklerde moda ama ben ikiyüzlü olamıyorum maalesef. Yanındayken neysem heryerde aynı şeyi söylerim. 1 0 Yorumla
Ahmetbüyükbaş Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Giybetçi isen sıkıntı var her koyun kendi bacağından asılrı sen gıybet yaparsan arkandan yaparlar boş ver 0 0 Yorumla
The_Muallime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gıybetin en güzeli sevgiliyle yapılır 🥰 @cilgin-haritaci 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Üfff hemde en çok onla yapılır ortak tanıdık varsa bide😄🤣 1 1 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Olsun yazık ne diyim beyfendi şimdi Yorumla
ThisİsOnly Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Sevgilim olsa gıybet mi yaparım hey gidi hey 0 0 Yorumla
Gardenyas Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yapılmaz kimseyle kafa ütülemeye hacet yok.. Deniz kenarına gidip kafayı temizlemek yeterli 0 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sevgiliyle aynı zamanda bir arkadassan yaparsın gayet ama kız arkadaşlar gibi tadı olmaz 0 0 Yorumla
RatTatKat Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı. Evlilikte cicim aylarından sonra en çok bu aktivite yapılıyordur kesin 0 0 Yorumla
cilgin-haritaci Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Gıybet var eve erken gel diyeceği günleri iple çekiyorum 🥰🥰 @The_Muallime 0 0 Yorumla
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı. Ay yapıyorduk valla🤭🤭🤭 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Yapılnasina yapılırsa sarmazzz 😂😂 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Yapmam ve kotu bisey 0 0 Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl dibine kadar, sansürsüz yapılır hem de. 0 0 Yorumla
laylalayyla Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl En iyi giybet sevgiliyle yapılır bence 0 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yapılır, çok da keyiflidir. 0 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Bence yapılmaz ve gıybet de çok çirkin bir şey. 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne giybetler yapılır ama🙂 0 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. En güzeli onla oluyor 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Her şey yapılır 🤗 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Yapılır 😅 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. çok eğlenceli oluyor 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Kralı yapılır 😂😂 0 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bilmem ^^" 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Yapılır 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Yapilmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hayır ben yapmazdım çok saçma kendimiz dururken başkalarından bahsetmeyi zaman kaybı olarak görürdüm
Gıybet sevmem kimseyle de yapmam. İnsanların arkasından konuşmak Türklerde moda ama ben ikiyüzlü olamıyorum maalesef. Yanındayken neysem heryerde aynı şeyi söylerim.
Giybetçi isen sıkıntı var her koyun kendi bacağından asılrı sen gıybet yaparsan arkandan yaparlar boş ver
Gıybetin en güzeli sevgiliyle yapılır 🥰 @cilgin-haritaci
Üfff hemde en çok onla yapılır ortak tanıdık varsa bide😄🤣
Olsun yazık ne diyim beyfendi şimdi
Sevgilim olsa gıybet mi yaparım hey gidi hey
Yapılmaz kimseyle kafa ütülemeye hacet yok.. Deniz kenarına gidip kafayı temizlemek yeterli
Sevgiliyle aynı zamanda bir arkadassan yaparsın gayet ama kız arkadaşlar gibi tadı olmaz
Evlilikte cicim aylarından sonra en çok bu aktivite yapılıyordur kesin
Gıybet var eve erken gel diyeceği günleri iple çekiyorum 🥰🥰 @The_Muallime
Ay yapıyorduk valla🤭🤭🤭
Yapılnasina yapılırsa sarmazzz 😂😂
Yapmam ve kotu bisey
Süper ötesi bir keyif
her şey yapmayacaksak sevgili olmanın ne anlamı var
Gıybet sevmem.
dibine kadar, sansürsüz yapılır hem de.
En iyi giybet sevgiliyle yapılır bence
Hiç bir türlü gıybet yapmıyorum
Yapılır, çok da keyiflidir.
Hiç kimseyle yapılmamalı.
Bence yapılmaz ve gıybet de çok çirkin bir şey.
Ne giybetler yapılır ama🙂
Çokta güzel yapılıyor.
Sevmediği için dedikodu yapmazdık :D
En güzeli onla oluyor
Her şey yapılır 🤗
Yapılır niye yapılmasın
Evet neden yapılmasın
Yapılır tbiki nedn olmasn 😅
Yapılırrrr çok keyifli
Niye yapılmasın ki ben çok yaptım
Gıybet cekemiyorlar bizii
Yapılır 😅
Yapilir tabi anasi bile satilir 😁
çok eğlenceli oluyor
Evettt felaket zevkli oluyor
Kralı yapılır 😂😂
İnanarım mısın en iyi saran aktivite budur:)
Hayır iğrenç
Bilmem ^^"
Yapılır
Rıdvan,,,
Görmezden mi gelelim okey
Yapilmaz
Hem de nasillllll