Eski sevgilimle her şeyi yaşadım ben şimdi yenisine anlatmalı mıyım yani yüzeysel mi geçmeliyim yoksa hiç konusunu açmamalı mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSevgilim dediğin kişiye duyduğun güven, ilişkinin ciddiyeti ve birbirinize olan bakış açınızla değişkenlik gösterebilecek konu bütünlüğüdür. Benim şahsi mantaliteme göre çiftler birbirinin geçmişini bilmelidirler; bunu yargılamaktan çok alacakları kararlarda, yaklaşımlarında atacakları adımlarda tutarlılık açısından gerekli buluyorum. Şeffaf olmalısınız, her ne yaşadıysanız anlatmalısınız ki ilişkinizde aşama kaydederken sonradan pürüz yaratmasın. Yarın öbür gün "sen bana bunu anlatmamıştın" söylemlerine yer verilmesin; çünkü bir müddet sonra mutlu giden ilişki sarpa sarıyor ve tüm düzeniniz yıkılıyor. Özellikle ciddi ilişki içerisindeyseniz kesinlikle geçmişinden bahsetmelisin. Eğer kendi de geçmişte bir şeyler yaşamışsa seni asla yargılama hakkı yoktur ve saygı duymalıdır. Ama hiçbir şey yaşamamışsa kusura bakma yine de saygı duymalıdır lakin ilişkiyi bitirebilir bu onun tercihidir. Sana sormadığı sürece bir şeylerden bahsetmen yersiz olur elbette, durduk yere huzurunu kaçırırsın. Ki bu işler karşılıklıdır, güven ve politika aynı düzlemden yapılır. Sen anlatacaksın o dinleyecek; sonra o anlatacak sen dinleyeceksin birbirinizi tamamıyla tanıyacaksınız. Sağlam ilişkiler böyle kurulur; anlatmazsan ileride vicdan yapıp olur olmadık anlarda söylersen geç kalmış olabilirsin. Kendimden örnek verecek olursam, hiçbir şey yaşamadım ve karşımdaki kızın da yaşamamış olmasını isterim. Yaşadığı şeyleri bana anlatırsa ben de ona göre ilişkimi gözden geçiririm. Mutlak saygı duyarım yalnız bana uymuyorsa hayatımda yer vermem. Birbirinizin açığını bulmaktan çok saygı duyun, soruları cevapsız bırakmayın bence.
56 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatırsam ayrılır ki
- +1 yıl
Ama diyorum ya "onun bakış açısı" bunu belirler. Kendisi ilişki yaşamışsa pek ayrılacağını zannetmiyorum, aranızdaki bağ güçlüyse sorun etmez. Yalnız onun da ne yaşadığını öğrenmen lazım, sen bu ilişkiyi tek yaşamıyorsun. İkinizin de birbirinizi bilmeye hakkınız var diye düşünüyorum.
Soran+1 yılAnlattıkça ve bildikçe daha kötü oluyor insan benim ilk sevgilim bakir değildi ben bakireydim tabi o zamanlar ve bana eskiden birçok kadınla olduğunu söylemişti ve günlerdir bunu düşünüp durdum insanın kafasını bulandırmıyor çokk
- +1 yıl
Ama içinde de bir paradoks var, anlatayım mı anlatmayayım mı ikilemine düşmüşsün. Şimdi benim demek istediğim konuları baştan konuşun, ciddi aşama kaydedersiniz sonra sana sorar kem küm etme yalan üstüne devam ettirmeyin. Tabii yine siz bilirsiniz de, kimsenin kimseyi yargılama hakkı yok; üstelik bir şeyler yaşamışsa. Sen sevgilin hakkında gerekli bilgiye sahip misin peki?
Soran+1 yılHayır aramızda hiç bu konular geçmedi belki beni temiz sanıyordur bilmiyorum o yüzden söylemek istiyorum zaten
- +1 yıl
Tüm şartları göz önünde bulundurmalısın; dediğin gibi söylersen senden ayrılacağını hesaba katmalısın. Ama bu konuyu içinde tutup kendine de zarar vermemelisin, şeffaf olun kaybetseniz bile ilerisi olmayacak sorun çıkaracak ilişkiyi baştan bitirip aslında kazanırsınız. Konuyu bir şekilde açarsan önce onun da geçmişini bir öğren dürüstçe söylesin. Genelde erkekler bunu saklamaz, kızlar daha fazla saklıyor baskıdan dolayı.
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim çok sevdiğim bir kız vardı ilişkimiz başladı bu 4 sene katü de Üni okumuş 2 sene bir adamla aynı evde kalmış bana söyledi ama söylemediği başka bir şey vardı vücudu çok deforme olmuş çocuk aldırmış onu da ben anladım biraz takıldım sonra gönderdim
03 Yorumla
Soran+1 yılTakılacağını ona söylediysen Ümit vermediysen sorun yok tabi
- +1 yıl
Takılacağımı söylemedim ama evlenelim de demedim. Deseydim de sorun yok zaten beni dolandırmaya çalışanı ben dolandırırım. Kimseye de hesap vermem
Soran+1 yılBir şey diyemicem hatasız kul olmaz demişler
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinizin gelecekteki huzuru için geçmiş hakkındaki her şeyi ortaya dökmemelisin. Erkekler kadınlara göre bu tarz konularda daha takıntılı bir yapıya sahiplerdir. Anlaşamadık, ayrıldık deyip konuyu kapat. En ince ayrıntısına kadar her şeyi ortaya dökmene gerek yok.
30 Yorumla
+1 yılKendisi sormadığı takdirde anlatman gereksiz. Ya da üstü kapalı bir şekilde geçmişe önem verip vermediğini sor. Hoş, eğer önem veriyorsa zaten eninde sonunda soracaktır.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
54Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Öğrenmek isterse anlatmalısın. Bilmek hakkı.
00 YorumlaYeni sevgiliyi iyice tanıyana kadar bunları anlatmaktan kaçın derim ben. Yalan söyle demiyorum, konuyu değiştir. Sevgini sarılmadan, koklamadan, öpmeden nasıl belli edeceksin ki? Anlatmak zorunda da değilsin. Yaşanmış ve bitmiş şeyler üzerine konuşmaya lüzum yok deyip, karşılıklı olarak geleceğe bakıyorum diyebilirsiniz.
21 Yorumla- +1 yıl
Güzel taktik
Arkadaşım sadece kendini ilgilendiren hiçbir konuda hiç kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin, yaşadığın her an sadece seni ilgilendirir. Eğer soruyorsa bu zaten sana saygı duymadığı anlamına gelir, eğer öğrendiği takdirde bu ilişki bitecekse zaten bitsin böyle biriyle vakit kaybetme. Ha yok onun bir talebi olmadan sen anlatmak istiyorsan paylaşmanda bir sakınca yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kesinlikle hayır, onu yeteri kadar tanı aradan zamannnnn geçsin anca o zaman, ne olur ne olmaz yeni tanıştığın bir erkeğe hayatını dökme derim sakıncalı, iki gün sonra ne olacağı belli olmuyor, biz kadınlar böyle hayatımızı sergilemekten uzak durmalıyız.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Kişiye kalmış bir şey siz nasıl isterseniz öyle olabilir. Ben bilmek isterim ancak söylediklerinden çok söyleyemediklerine bakarım...
Kalben ruhen ve bedenen temiz olmalı...20 Yorumla
+1 yılKendisi sormadığı sürece sen konuyu açma. O sorarsa da gizlemeden anlat bence.
00 Yorumla
+1 yılEvet anlatmalısın. Herkesin evleneceği insanın geçmişini tam anlamıyla bilme hakkı var. Eğer ben el tutmamışsam karşımdaki benim gibi değilse bana bunu dürüstçe söylemeli ki bende onun dürüstlüğü için ona güven duyabileyim. Ortaya çıkmayacak diye söylemezsen bunun bir de öte tarafı var hatırlatırım.
00 Yorumla
+1 yılBen daha yeni birisiyle tanıştım bana tüm gecmişi i anlattı bir başkasından dıyacagıma ondan ögrenirim daha iyi ha bu sadece bir seferlik sürekli gecmişi acamamak gerek sonucta yeni bir sayfa acıyor insan
00 Yorumla
+1 yılBiz dunyayi tanimak icin ne yapiyoruz gecmisine bakiyoruz bir insani tanimak icinde gecmisine bakariz bu bir gercek acikcasi ben iliskilerim de hep mesafeli oldum tanimaya calistim bazi erkeklerse faydalanmaya calisiyor acikcasi benim iliski yasayacagim kizin boyle biri olmasini istemem mesafeli olmali evlenecegi kisiyle herseyo yasamali
07 Yorumla- +1 yıl
Karsinda ki kisi de biriyle bisey yasamissa senin yasamani dert etmemeli
Soran+1 yılYaşamış mı bilmiyorum ama ben yaşadıklarımı anlatsam sanırım benden ayrılır
- +1 yıl
Ben eger biriyle mesafeliysem karsim da kide mesafeli olsun isterim ki ben erkeklerin icin de en ilimli dusunenlerdemin bazilari ata sinege gecirip sevdicegime erkek eli degmesin diyor
Soran+1 yılYa sanırım yaşın ufak diyedir ileriki yaşlarda insan her konuda açılıyor
- +1 yıl
Yok emin ol her erkek boyledir yani ben bu konu da kesinim dir yani midem bulanir insanlar mesafeli olmali ne biliyorsun hastalik kapmadigini temiz mi degil mi ayrica kawata degilim ben erkek halimle dikkat ediyorsam karsim dakinden ayni hassasiyeti beklerim 3 kurusluk sevgiye bedenini kullandirtan insanin hayatim da yeri olamaz karekteri zayiftir beni aldatma ihtimali yuksektir
Soran+1 yılTemiz olupta aldatma ihtimali emin ol daha yüksek yaşayınca başka tatlar ister insan o yüzden bende bakir bir erkek istemezdim her şeyi yaşasın gözü doysun öyle gelsin isterdim 🤷🏼♀️
- +1 yıl
Peki eski sevgilinle neden ayrildiniz o dami gozunu doyuruyordu basit ve yalan sevgiler eger
+1 yılçiftler birbirlerinin geçmişini bilmeli ancak yargılamadan hareket etmelilerdir. kimsenin geçmişini kimse yargılayamaz. sadece bilsinler yeterli. çok önemli birşey olmadığı sürece ona da gerek olduğunu sanmıyorum aslında. geçmiş geçmişte kalmıştır. çok çok önemli birşey yoksa geçmişi önemi yoktur bence
00 Yorumla
+1 yılSoruyu "Belediyeye eskiden yaşananlar anlatılmalı mı?" Diye okudum soruyu. Belediye ne alaka? Ben uyku alamamışım sanırım, biraz daha uyuyayım 😂
Soruna gelince anlatmalısın00 Yorumla
+1 yılEğer bilmek istiyorsa anlatmalısın ama detay verme özlüyormuş gibi hiç anlatma ve sık sık bahsetme ben sevgilimin her şeyini bilmek isterdim anlatsın hoşuma giderdi ama benimki öyle bir anlatıyordu ki kendimi çok kötü hissediyordum sonra da ne güzel anlatıyorum işte bilmemen daha mı iyi falan diyordu e onun gibi de olma
00 Yorumla
+1 yılEvet bence anlatılmatı. Bu sizin birbirinize güveninizi arttırır. Ve ilerde karşısına çıksa niye anlatmadn dese napcksn?
20 Yorumla
+1 yılNe yasadiysan anlat bence ilerde sorun olabilir eski sevgilinle neler yaşadın peki ilişkiye girdinizmi hic
127 Yorumla
Soran+1 yılEvet her şeyi yaşadım dedim ya
- +1 yıl
Bakire deilsin yani peki kaç kişiyle birlikte oldun ve kaç kere ilişkiye girdin
Soran+1 yılKaç kere saymadım da ilk sevgilimle
- +1 yıl
Peki bu isterse ilişki napcan
- +1 yıl
İşin çok zor istersen bir kaç tavsiye verebilirim
Soran+1 yılBu isterse bunlada yaşarım ama sonra bırakabilir ilki gibi işte
- +1 yıl
İstek atsanaa ordan konuşalım
Soran+1 yılYok canım
- +1 yıl
Ama bide sorun var buda yapıp bırakabilir dikkatli ol sevdiğinden emin ol
- +1 yıl
Peki ailen biliyormu bunları
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Eski sevgilin ailene söylemekle tehdit ederse
- +1 yıl
ya da yeni sevgilin duyduğunda ailene söylerse
Soran+1 yılEski sevgilim çok rahat biriydi böyle saçma sapan şeylerle uğraşmaz yeni sevgilimde öyle biri değil ben ergenlerle takılmam
- +1 yıl
Anladım peki yaşlarınız kaç senin ve eski yeni sevgilinin
Soran+1 yılBen 23 o 29
- +1 yıl
O dediğin hangisi eski olanmı yeni olanmı
- +1 yıl
Onlar kaç yaşında
Soran+1 yılEski sevgilim 29 yenisi 23
- +1 yıl
Demekki yeni olanda ergen biraz peki siz eski sevgilinle ne kadar çıktınız
- +1 yıl
Ve yeni sevgilinle ne kadar çıktınız
Soran+1 yılEskisiyle 2 ay yenisiyle 1 ay olucak
- +1 yıl
Ohaa ciddimisin sen eskiyle 2 aynı çıktın bende 4 5 senelik ilişkin sandım sen nasıl 2 aylık birine bakirelini verdin
Soran+1 yılSürenin uzunluğunun ne önemi var ha 1 yıl ha 1 ay
- +1 yıl
Haklısın peki kaçıncı sevgilin bu ve hiç arkadan yaptınmı
Soran+1 yılBu 2. İşte HER ŞEY dedim ne var ne yok yaptık onu yaptın mı bunu yaptın mı diye sormanıza gerek yok
- +1 yıl
Anladım kizma peki bu isterse napcan
+1 yılBenim fikrim yeni ise ilişkiniz atlama herşeyi yüzeysel konus sorarsa cok didikliyorsa uzaklaş derim çünkü seven insan her türlü sever sen bu yolda kendini baglaki herseyi kabul edecek kivama gelsin. ;)
00 YorumlaKizlar bu konuda cok guvensiz. Hep yalan soyleyip kendilerini temiz gosterirler ama zaten sonradan ne halt olduklari ortaya cikiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatmak soru işareti doğrur fakat hayat ve yaşak etkilenecekse sonradan öğrenmesi. Bu nedenle anlatılmalı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılsormadigi surece anlatma. anlatirsan da sadece anlatabilecegin kadarindan bahset, sonucta bu senin ozelin.
10 Yorumla
+1 yılŞöyle söyleyeyim cinsel anlamda bir birliktelik olduysa anlatmalısın bence bilmeye hakkı var sonradan öğrenirse sana karşı güveni gider ve sürekli senin adi bir kadın olduğunu belirtip yüzüne vurur.
00 YorumlaGeçmişe mazi anlatma erkeklerin çoğu anlat der çünkü onlar rahat ama kadında böyle bir durum yok erkek küçücük birşeyi bile sorun edebiliyor anlatmamalisin
10 Yorumla
+1 yılHer şey anlatılmamalı, ayrıldıktan sonra bunu kullanıyor bazıları.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGerek var mı geçmiş gelmiştir sünger çekmelisin önemli olan onlayken ona sadık olman
10 Yorumla Yaşantıya göre herşey olmuşsa anlatma ki başka zaman anlatsan bu sefer senden soğur öyle bişey de var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşantılarla ilgili konu başlıkları açıldığı zaman eklemelisin bence
00 Yorumla
+1 yılHerşeyini anlatacaksın eger ciddi bir iliskin varsa.. çünkü herşeyi bilmesi gerekir... Kendisinden önceki yasamindakilere karışamaz hakkı yok ama bilmeye hakkı vardır unutma
00 YorumlaSevgiliye değilde evleneceğin kişiye olabilir bende kararsızım
00 Yorumla
+1 yılanlat sonuçta onun duyguları var kimsenin hayatıyla oynama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnlat bilmeli herşeyi. Sonradan bir şekilde öğrenirse tamamen onun için bitersin. iyi düşün kararını ona göre ver
00 Yorumla Eğer ciddi bir ilişki nin yanı sıra ortada aşk varsa iki taraf ta birbirlerine anlatmalı mesela daha önce bakir mi bakire mi evlendi mi nişanlandı mı gibi saklanacak bir şey olmamalı
10 YorumlaSeviyeli
Bence yeni erkek arkadaşa eskiden bahsedilemez20 Yorumlaanlatma cunku ezık duruma dusersın basıtlesırsın asla anltma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela eğer sen kötü birşey görmüşsen eski yaşadıklarının yeni sevgilin de olmaması için anlatabilirsin ama eğer hata senin se ayrılmamız sebep anlatma
10 Yorumla
+1 yılEğer sevgilim bana anlatmaz baskından duyarsam intikamım acı olur. 😏
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlatırsamda soğur benden
- +1 yıl
Zaten ben de aziz değilim. 😏
- +1 yıl
Neden soğuyayım?
Soran+1 yılNe bileyim sonuçta ilkim olmucak asla o her şeyi bilmiş olucam
+1 yılÇok detaya girmeden sevgilin sorarsa anlatmalısın.
10 YorumlaDetaysız bazı şeyler anlatılmalı bunları senden öğrenmeli ciddi bir konu varsa
10 YorumlaCiddi olursanız söylersin uygun görürsen üstü kapalı bir şekilde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlatma derim. Pişman mısın eskiden yaşadıkların için
14 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
Cevap sahibi+1 yılbir posta da ben atsam keşke
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılCanım çekti
+1 yılSormadan bilsin ki sevdiği insanı bilsin tanımasında yardımcı oluyor
00 Yorumla
+1 yılpek tavsiye etmiyorum genelde ilişkilerin bozulmasına neden oluyor
10 Yorumla
+1 yılZamanı gelince anlatırsın biraz daha ilişkiniz ilerledikçe şu an anlatman zararına olabilir ve tabi kendi böyle şeyleri takıyorsa
00 Yorumla
+1 yılBunlar neden anlatılırki cok sacmaAnlatıpta götü göğe eren tek kişi bile görmedim hep hüsran
10 Yorumla
+1 yılKonusunu açma bırak gerek yok ondan önceki onu ilgilendirmez
10 Yorumla
+1 yılyüzeysel de olsa bence söylemelisin bir ilişkide önemli olan dürüst olmak, yalan söylememektir
00 YorumlaHenüz anlatma. Önce tanı sonra konuşursuz o konuları. Önce nasıl biri onu öğren
00 Yorumla
+1 yılYenisine anlatınca yenisi de ister büyük ihtimal.
16 Yorumla
Soran+1 yılİstesin sorun yok ama sonra soğuyorlar işte istedikleri olunca
- +1 yıl
Yapacak birşey yok. Yaşın kaç?
Soran+1 yıl23.
- +1 yıl
Sadece tek kişimi oldu?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
O zaman şu an anlatma bence
+1 yılCiddi bir iliski varsa mecbursun anlatmaya.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılogrenmek isterse sorar sorarsa söylersin
00 Yorumla
+1 yılSorarsa anlat yuzeysel
10 Yorumla
+1 yılŞahsen duymak istemem
10 Yorumla
+1 yılGereği yok bence. Herşeyi bilmesine hiç gerek yok
10 Yorumla
+1 yılO sorarsa anlatınız, sormaz ise, anlatmayınız.
00 YorumlaAçmamak en iyisi, kafa bulandırmaya gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılyüzeysel olması daha iyi..
10 Yorumla
+1 yılNiye durup dururken eskiyi konuşasın ki
10 Yorumla
+1 yılKımle ne olçüde olduguna baglı
00 YorumlaSorarsa anlat sormadan anlatilmaz ki
00 YorumlaBence anlat başkasında öğrenirse daha kötü olur
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasından öğrenmesi imkansız
Eski sevgilinle neler yaşadın?
02 Yorumla