Erkek arkadaşımın annesi ilişkimiz hakkında kötü konuşmuş, nasıl baş edeceğim bu durumla?

Uzun bir ilişkim var maşallah güzel de, ailesini tanıyorum erkek arkadaşımın annesi değişik bi kadın ama ne saygıyı eksik ettim ne sevgiyi aksine erkek arkadaşım ailesiyle pek görüşmeyi sevmez ben görüşmelerini sağlardım, ailen o senin diye beraber görüşürdük. erkek arkadaşım ve annesi tartışmış erkek arkadaşım detayları anlatmadı ama annesi kavga anında ilişkimize dar kötü konuşmuş, benimle ilgili konuşmuş, evden çıkarken de ilişkimiz hakkında bir şey diyip hareket çekip çıkmış nasıl bi tip anlamıyorum. Çocuğun da ağrına gitmiş ailemle görüşmeyeceğim diyor kabga etmiş, olmaz öyle şey diyorum ki olmaz da görüşmeli ama annesi çok fena evlerden ırak. Hakkımda ne dedi ne yaptı bilmiyorum ama benim bu durumla başa çıkmam lazım bana öneride bulunmanızı bekliyorum, bir de birçok erkek annesi böyle kayınvalide moduna geçince neden böyleler? Bu kadın şey diyordu bana kaynanam hep kötü davranırdı ben öyle davranam diyor iyi davranıyor arkamdan da konuşuyor

Erkek arkadaşımın annesi ilişkimiz hakkında kötü konuşmuş, nasıl baş edeceğim bu durumla?