Bir kız var bana ilgisi var, senelerdir tanıyorum. Herkesin sevdiği gerçekten çok iyi bir kız. Karakter olarak öylesini görmedim. Ama tip olarak ilgimi çekmiyor ama karakteri beni çok etkiliyor.

Bir kız var bana ilgisi var, senelerdir tanıyorum. Herkesin sevdiği gerçekten çok iyi bir kız. Karakter olarak öylesini görmedim. Ama tip olarak ilgimi çekmiyor ama karakteri beni çok etkiliyor.

Bakıyorum çok yakışıklı erkekler güzel kızlarla gezip tozup takılıp, daha vasat tipli kızlarla evleniyorlar genelde. ya da cok güzel karısı olan adamlar, karısının yarısı bile etmeyecek çirkin kadınlara gidip aldatıyorlar. Yani erkekler dış güzellikten ziyade işine gelene gidiyor gibi gelir bana hep. Bilemiyorum şimdiden güzel bulmuyorsan evlendikten sonra daha da sıradanlaşacak zaten
Insan bazen karakteri de sever ama o dogru sevgiyse yüzü de güzel gelir sevene. Yani insan sevdiğini güzel görür. Göremiyorsa hisleri o yönde değildir zorlamanın anlamı yok.
Cevap
7Cevap
Karakter etkiliyor diyorsan, bir fırsat tanı ikinize, sonuçta ilgini çeken bir yanı var zamanla sevgi de oluşabilir, her şey güzellik değil, ayrıca zaten geçici her güzellik illa bir sonu var...
Bence bu soruyu soruyorsan evlenme. Sonradan gözün güzel olan birine kayar.
Çok dikkat çeken ilgi odağı olan bir insanım. Ama en büyük özelliğim sadakattir.
Olabilir. Her şey görüntü değildir. Bu devirde görüntüsü hoş çok kişi bulursun ama kişilik sahibi birini çok zor bulursun.
Kadın için fizik önemli. Daha sonrada beğenmezsin başka kadın istersiniz. Gönlüne yatmayan birini isteme
Fiziği güzel ama tipi en ufak ilgimi çekmiyor. Ben ise tipimle çok dikkat çeken bir insanım. Karakteri için sever miyim zamanla diye düşünüyorum. Bilmiyorum
Yasin kaç bilmiyorum ama ben 35 yaşındayim genç kız gibi fiziğim var partnerim çok seviyor. Kadında görünüş erkekte beyfendilik önemlidir gerisini söyleyen boştur
Kadın haklı
Ben evlenirim de.
Erkeklerde bu durum sakat. Aldatırlar.
Çok dikkat çeken ilgi odağı olan bir insanım. Ama en büyük özelliğim sadakattir.
Karakter kesinlikle daha önemli bir şey güzellik ya da yakışıklılık gelip geçici şeyler fakat tipi de az çok ilgini çeken biri olmalı 🎈
Dışını sevmediysen içini sevemezsin. Boşuna uğraşma derim. Kıza da yazık olur
Icim isinmadiği biriyle istemezdim isterse dünyanin en zengin iş insani olsun
Dış görünüş önemli birader için atmıyor ise ne kıza ne de kendine kötülük etme başka birini bul
Tipe bak aldan kardeşim boş ver ( İnşallah ironiyi anlarsın )
Evet evlenirim, ama evlenmeyi düşünmüyorum kimseyle
Tip olarakta beğenmek gerek sadece iyi olmak yetmez.
Benim eski sevgilim de beni sanirim beğenmiyor ama karaktsrime guvendigi icin evlenmek istiyor
Ben reddediyorum. Is degisik bi ysre ulasti:D aslinda seven benim ama evlenmek isteyen o
Karakter nikahtan sonra belli olur. Çirkin kızlar rekabet için iyi rolü yapar. Yani bir kız o... luk yapmıyorsa iffetli olduğu için mi yoksa yapamadığı için mi anca nikah sonrası anlarsın.😎
Güzellik geçici şey, karakter olansa her zaman kalandır, ama ben genelde duygusal yaklasirim dış görünüs benim içinde çok önemli tabi ama dış görünüşu mükemmel olan beni çok mükemmel yanılttı, karakteri düzgün insanla yola çıkmak lazım.
Insanin icine sinmesi , hitap etmesi. Büyük konusmayayim ama ben kabul edemem öyle bir seyi mantik degil de aşk olmali benim icin
İyiyse cennete gitsin ben cinsellik yaşayacağım. Evlilik cinselliğin kurallaştırılmış hali sadece. Başka taliplere bakarım.
Evlendikten sonra tipini yemiyorsunuz. Aynı ev içinde önemli olan desteği ve karakteri oluyor.
Beğenmediğim kişiyle evlenmem yaa ilerde çok sorunlar olur
Kafa uyumu varsa evet
Insanın içinde bi burukluk bi acaba olmuyo degil..
Görüşürüm ama evlenir miym bilmiyrm
İkisi bir arada olmalı
Bı sure sonra alışırsın belki
Evet
Dış görünüşde önemli
Hayır
Evlenirdim
Evlenirim ne olacak ki
Evlenirim hemen
Hayır olmam
Evlenirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?