sevgilimle uzaktannilişki yaşıyoruz o antalya da ben sakaryada cumartesi günleri hep sorun yaşıyoruz telefonları açmıyor ya da uyuyorum deyip duruyor bu cumartesi günü ise saat akşam 10da yoruldum uyucam dedi 12 de aradım 5 kere açmadı ve ertesi sabah 11 de uyumuşum aşkım yorgundum dedi ben ise cevap vermedim mesajlarına ve çok üzüldüm dün gece ağladım soğudum ondan ne yapmam gerekiyor sizce bana göre yalan attı öyle hissediyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cumartesi bakıyormuş ki açmiyor yani hiç mi görmüyor ilginç evli olmasın 🤦♀️
hayır evli değil aileler tanıştırmıştı bizi ama yalncı biri başkasıyla beraber olduğunu düşünüyorum sizce nasıl tepki vermem gerekiyor
doğru da olablir çalışıyor vs iş
hayır kendi işi cumartesi gecesi ne işi
hım cumartesi alkol alıp alemde yapabilir:D
sizce ne yapmalıyım yazdı bana sabah cevap vermedim bidahada yazmadı aramadıda
sen biraz kendini ger çek bakalım ne yapacak değerii ölç
evet ama güvenim kırıldı bilmiyorum kötü haldeyim
kırıldı evet de işte boş ver düşünme onu kendini düşün azda olsa bencil ol uzak mesafede tek sen düşünme
evet bencil olmak lazım bunu beceremiyorum insan arar özür diler yüzsüz gibi aşkım yazmış bide canım yerine koyuyor insanı
evet özrü bilmeli bilecek ki ilişkinin ciddiyetini bilecek
güya sözlenecektik galan herkes yalancı olmuş
bu seviyede bir ilişkide bu ve bunlar çocukça davranış
sizce bundan sonra napmalıyım
bence bekle olayı biraz geriden izle haline hareketlerine bak sana olan tavrına verdiği degere
aşkım yazmış şimdi yine kafa geçiyor resmen ya
sanırım eve ortada yokum aşkım de sonra kaybol aşkım keilmesi azında kalbnde değil
çok haklısın
Bunu uygula bence sabır et sende
soru işareti atmış hiç bişey yzmamak daha mantıklı dimi
Evet bırak ne kadar merak etmiş arasın bakalım sende dersin işlerim vardı aynı tarzda
onu ne zaman diyeyim peki sizce
Şöyle biraz daha akşam olsun işlerin bitti evde dersin ancak bakabildim gibi
tamam
Haberdar et bakalım
yazarım teşekkür ederm
Rica ederim kafani çok da yorma olacagina varır
öyle neyi çok istersen o olmuyo bu hayatta
Evet temkinli olmalı kaptırıp gitmemeli hatalar yapılır
kesinlikle öyle bencede insan sevince karşıdaki insanıda senın gibi sanıyor tatlı söze kanıyorsun maalesef üzülmemek için sevmek istemiyorum
Aşırıya kaçmak yanlış seversin de kaptirmadan bugün var yarın yok hayatın gerçeği
akıllanamıyorum akıllanmam gerekiyor ama
Hım zor değil neden ki akillanmiyor yaş olarak hani olgunlasir hayatın tecrübesi ile
evet haklısınız müsait misin arıyayımmı yazmış şimdi
Hım musaitim de bari konuş tavrını izle bakalım
dışardayım ara dedim aradı napıyorsun aşkım diyor bide şaka gibi iyi dışardayım dedim neden cevap vermiyorsun dedi bende dışardayım müsait değildim hala değilim ama sen arıyayımmdeyşnce ara dedim oda neyse zorlamıyayım müsait olunca knş dedi tamam görüşürğz dedm bende
Yuh çok da bir ciddi ilişki yok gibi geldi söz nişan vs hani
görücü usulu tanışma evlilik niyetindeydi ıkı ay sürdü sevdim onu ama hala yüzük olayıda yok bana da rahat olması tuhafıma gidiyor öylesine konuşuyor benımle gibi geliyor bana da
bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim seviyorum ama onda ciddiyet bişey yok gibide şaşırdım napcağımı
Sevmek tek seninle olacak bir şey değil ki sevgisini az da olsa göstermeli bu ilişkiye verdiği ciddiyeti sen geri çek kendini belikide bitsin diyip atacak
evet öyle gibi duruyor
Kapılmış tavrını bir kenara bırak seven tek sen olursan ileride uzulen de sen olur
öyle oluyorum zaten iki aydan beri konuşuyoruz her günmüzülüyorum nerdeyse iyi oluyoruz sonra sıkıntı çıkartıyor çünkü biliyorki her şey iyi olursa ciddiyete gidecek her şey geçen annenle konuşmak istiyorum deyince bile konuşturmadı
Bence bu işin ilerisi yok gibi geliyor detaylarda gizli saklanan şeyler
gerçekten çok güzel yorumluyorsunuz ilişki koçu gibisiniz
Hayat tecrübem diyelim ve ilişkilerde gördüğüm sorunlar olumlu şeyler hepsi insanı olgunlastiriyor
ilişkinin içinde olunca anlayamayabiliyo insan ya anlamak istemiyor ben olur gözüyle bakmıştım ama hayal kırıklığına uğrattı beni çok fazla
evet içinde olan anlamaz dışında olan görür ve yorumlar dinlemek o yüzden önemli senin açından bakıyorum
evet ama bu iş yaş diyorsunuz dimi
Evet bana öyle geldi biraz daha geçmişi bilmek de gerek
ne gibi geçmiş
Bu ilişkinin geçmişi yani
iki ay oldu görücü usulu ile tanıştırıldık evlilik düşüncesiyle iki ay geçti ama daha ileriye gidemedik bide o antalyada ben sakaryada uzagızda
Uzak olmak sorun değil hani bir birinizi tanırsınız sonuçta ama olaya sadık kalmak değer vermek gerek
bi adam cumartesi akşam 10da nasıl uyur aradığımda açmaz dönmez masum düşünemiyorum neyse morelım çok bozuk ben onun yazmasını bekliyryim dimi
Moralini yüksek tut uyumasına sorun yok ama her cumartesi olmaz hani cumartesi alem yapabilir belkide sabaha kadar
evet yazayımmı peki
Hala yazmak için sen kolluyor o değil ama işim bitti deyip yazabilir evdeyim artık GB
tamam teşekkür ederim
Rica ederim ya konuş bakalim neler olacak neler yazarsın mesaj atabilir direk dm den
napıyorsun dedim eve geçiyoruö dedi bende eve geçiyorum dedim oda ok demiş bundan bişey olmaz
Bundan bir cacık olmaz gibi geliyor duygu ve ilgi çok bekleme evlilikte
yanlış insan çok haklısın Allahım hayırlısını nasip etsin hepimiz için
amin bilemezsin kim nasıl ki ya hayat karşına çok insan çıkaracaktır :d tecrübe edeceksin sende hani yaş daha kaç bilmem ama deme istemezsen özelden yazabilir
28 yaşındayım
evlilik yaşı gelmiş iş güç de var ama aday sıkıntılı desene D
takip ettim seni...
evlenmek şart mı
Nasıl evlenmek şart mı
illa evlenmek mi gerek hayatta olmalı mı
Neler oldu dün gece annesiyle konuşturdu yok oğlum evdeydi gece dedi sonrada aldı telefonu kendisi odaya geçti ve hayatımda olmanı istemiyorum deyip kapattı telefonu bitirdi
sıkıntı bence şüphelenirim
sizce ne yapmam gerek
AĞIR cevap ver aynısını ona yap bakalım tepkisi ne olacak
hiç bişey yazmadım mesajlarına
En iyisi sende şey yap gece dışarı çıkacağım müsait olamaya bilirim
hem güvenini görürsün hemde bir ders verirsin
Bunun kötü sonuçları olabilir ama olsun
canım yerne konulmak en sevmediğim şey çok soğudum seviyorum ama zorla bunu yaptırıyolsr cevap vermek bile istemiyorum msjlarına aramadı bile saten
yav he yerine konulmak yazdın muhtemelen soğuduğun birine 1 ömür katlanamazsın bence engelle gitsin
engellemeyede gönlüm razı gelmiyor ama yazmayacağım hiç bitti bende insanlar neden bu kadar yalancı bilemiyorum
Doyumsuzluk diye düşünüyorum
ya da sevildiğini hissedince böyle oluyor uzakta oluşumuz belkide
Fark etmez ki güvenin yok senin ona bu saatten sonra da olmaz
haklısın
Benimde aynı sorun mesafeli ilişki yoruyor insanı
öyle evet ama cumartesi günü daha özen göstermesi gerekiyor telefonu açmamalar ne demek bide kafa yapar gibi aşkımmuyumulummdiyo ertesi günü bende cevap vermedm
En iyisini yapmışsın kac gibi aramıştın onu
10da uyucam dedi gece 12 de aradım 5 kere açmadı ve ertesi günü bugun yanı sabah 11 de döndü aramadı bile aşkım uyumuşum dedi sadece cevap vermedim
En iyisini yapmışsın bizde mesajı görüp cevap vermeme var sebebini soruyorum dizi izliyordum
özellikle cumartesi olması sıkıntı ve bütün gece nasıl dönmez resmen başka bi kadınlaydı
Hımm alem yaptı diyorsun yani
siz ce
Olabilir ne kadar zamandır sevgilisiniz
2ay
Hımm anlıyorum 2 ay da güven oluşmaz haklısınız
evet bide karşıdaki böyle hareket yapınca daha kötğ oluyor sabah yazdı cevap vermedim aramadıda ne yapmalıyım szce
Bekleyim bir süre daha hatasını anlasın en azından
haklısınız
Yani yinede sizin kararınız tabiki ama ben olsam öyle yaparım
bende öyle yapıyroum içimden konuşasım gelmşyo zaten göz göre göre her şey net insan arar aramaya bile tenüzülü yok
Hımm öyle olunca icinden gelmez insanın bilirim şu an aynı duyguları yazıyoruz sizinle
aşkım yazdı bide az önce kafa geçer gibi soru işareti atıyor
her şey normal miş gibi sorun yok muş gibi
evet yazmadım bende hiç bişey
Hımm seviyor musun o kişiyi sen
evet ama sevgide yetmiyoki
Bazen evet yetmez
😔
Sıkma canını her şey düzen alır
inşallah hayırlısı çok şstesende olmayaniliyor bazen
Tabiki herkesin aynı durumu oluyor bazen hayat bu düşüyoruz kalkıyoruz
maalesef
Takip attım size bu arada