Selamlar ben senelerdir iphone kullanıyorum iphone 6 dan sonra 2018 de Xr ye geçtim hala da aktif bir şekilde kullanıyorum fakat sıkıldım biraz yani hep aynı şeyi görmekten android tarafında xiaomi redmi note 10 pro nasıldır alayım mı hani kullanan var mı şimdi iphoneden androide mi geçilir kardeşim diyebilirsiniz ben istersem geri dönerim ama denemek istiyorum yani hiç android cihaz kullanmadım senelerdir önerilerinizi bekliyorum 7000 tl civarında neler alabilirim M52 de iyi özelliklerine göre fiyatı baya iyiydi
Güncellemeler
+1 yıl
Bende cod oynuyorum o yüzden bakıyordum hocam
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İxaomi alma da ne alırsan al ben aldığımda pişman oldum iPhone almayı düşünüyorum
Hocam hiç
İphone kullnmadıysan ve uzun zamanlı alıp kullanamadıysan geç ama xr dan ben kendim için diyorum 12-13 almak hayal oldu 14-18 bin bir telefona vermek günah 11 alabilirsin tavsiyem veya xr işini görür
Yurt dışına çıkacağım birkaç aya ordan alacağım 13 pro almayı düşünüyorum 1200 euro
M52 aldim, fiyat performans tavsiye ederim.
Hocam android cihazlarda kafan rahat kullanmak istiyorsan cinlilere cok yanasma.
M52 Baya ilgimi çekti fakat herkes redmi note 10 pro al oyun oynamazsın diyorlar
Abi gozunu seveyim ya, xaomi falan.
Cidden cin isine girme, elinde kalacalk pisman olacaksin.
Samsung iyi demi abi yani genel yazılım olarak a52S de iyi m52 arkası fırçalı tek yanaşmadığım nokta o
M52 bence daha iyi.
Arkasini ne yapacaksin, ozellikleri ve fiyatiyla makul. Cod oynuyorum bende full goruntu full kare hiziyla gayet iyi.
Bende cinli arastirdim ama abi 5bin uzeri veripte sorun cikarma potansiyeli yiksek cihaz istemiyorum.
Ha eskiden bu xaomiler 2 3liralara vardi. Bak oyle olsa piyasa bende ciddi ciddi xaomi bakacsktim.
Ama o paralari hak etmiyor.
Kamerası nasıl hocam
Kamera cok aradifim bisey degil bence guzel
Hocam bende codm oynuyorum bu arada yazdım ama gitmemiş
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!