AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Yoo koynuna girip hamile kalmadıktan sonra neden sayılsın ki? YSK miyiz biz? Allah Allah..
Aldatmak sayılmaz, dans etmişsin gayet normal bir şey.
Aynısının sana yapıldığını düşün, cevabı bulursun.
Aynısını sevgilin bir kızla yapsa hoşuna gider miydi
Bugün dans yarın başka birseyler. Aman canım ne olacak sanki... Dimii...
Aldatma sayılmaz elbette ama sizin ilişkiniz zaten bitmiş
Var ya bir de soruyorsun git sevgiline soyle bunu aldatmak mi o söylesin
Madem kocan var elin erkeğiyle ne diye dans ediyorsun.
Esra ezmeci iletişim varsa aldatma vardır diyor... Ben demiyorum o öyle diyor
Kimse kabul etmez bu durumu emin ol sen de kabul etmezdin, net aldatma.
O başkasıyla dans etse sohbet etse sen ne hissederdin duyduğunda
Yok sayılmaz, sen ciddi mi soruyorsun? Ne yiyip içiyorsunuz
Evet aldattın. Sevgilin terk etmediyse orjinal g. vt.
Vala ben olsam kabullenemem
Kabul etmek çok zor ya biri sevgilimle dans edicek ve ben sorun etmicem
Vala çok zor
Ona kendini affetirmeye bak
Sevgilinin başka kızlarla dans ettiğini düşün bir bakalım, ne hissedeceksin?
Aldatma değil ama hoşuma gitmeyen bir durum, kabul edemezdim.
Tabikide sayılır bide yatsaydin tuhh yani naptın sen 😂😂😂
Bence aldatmak değil ama doğru bir davranış da değil
Tabi ki de aldatmak değil, ama partnerin tabi ki de hoşnut olmayabilir bu durumdan.
Ben olsam her gün eğlenmeye gider kızlarla fotoğraf atardım sana nasıl olsa aldatmak sayılmıyor
Evet rahatsız olurdum ben şahsen. Benim eşimin başkasının kollarında ne işi var.
Aldatma evet. Değil dokunması, aynı masada oturup konuşman bile rahatsız eder.
Öpüştün mu veya kur yaptın mi, flört ettin mi dans ederken
Yok
Sevgilin varken başka erkegi paslayan da kabahat.. sen de biraz kendini çeksen olurmuş... ya ortamı görmeden kimse tam yorum yapamaz
Aldatmak benim için iki tarafın duygusal bir his hissetmesi ve bunu konuşmaları ile davranışıyla belli etmesi 1 günlük haftalık aylık farketmez
Bu soruyu sorabildigine göre sende birseyleri yanlış yaptığının farkındasın
Yok ben birseu hissetmedim ama hissetmedim olurdu sanırım ondan icim rahat bilemiyorum sevgilim de öyle düşünüyordur
şimdi dansetme var dansetme var normal mutevazi dans var
birde klupte popoyu alete dayamalı surtmeli danslar var ya hani öyleyse ee birazcık ellenmişte oluyorsun hani aldatmaya girmiyor mu
Sevgilim biriyle dans ediyor, ben biliyorum.. hmm, bildigim icin aldatma saymam ama burnundan getiririm, ne munasebet elin kadiniyla arz-i endam etmek.. ben yapsam benim adam da burnumdan getirir, canima okur.. hakkidir
Yok canım ne aldatması tabii ki de çok normal dalga mı geçiyorsun ya?
Bence aldatmak seni kınamıyorum ama yaptığın hiç hoş değil Allah ıslah etsin inşallah hepimizi amin
yani devami yoksa sayilmayabilir aldatma değil ama hoş bir durum değil
Peki o ortamda gecenin etkisiyle yakın bir dans etme olayı oluyor öyle mi oldu o çocukla
Çünkü gecenin ilerleyen saatinde baktı erkek çok güzel dans ediyorsunuz temasta bulunma iyicene yakın temaslı dans etme oluyor
Aldatmak değil belki fakat ilk adımı atmışsın ve senden o erkege kadın olmaz. O da bu durumun farkında o yüzden aldattın diyor 👌 Nokta tespit yapmış
Sen bir peynir çeşidisin ve bunun farkındasın, sadece buraya yazarak kendi küçük dünyanda kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun o kadar
Yok sayılmaz daha ne olsun illa yatmak gerekmiyor aldatmak için
Yani biraz ayıp olmuş. Aldatmak olmasa da sevgiline ayıp olmuş bayağı.
dinsiz solculara gore gayet normal bisey degilmi erkeklerle eglenmek icmek kendini kaybetmek
Evet sadakat güven çok önemlidir ille de yatmakla olmaz bunu anlayın artik varlığına ihanet etmişsin belli sevmiyorsun sevdiğini sanıyorsun okadar igreniyorum sizin gibilerden cidden
Tabi doğru değil aldatmak sayılır yani empati yaparsak sevgilin başka kızla dans etseydi siz ne düşünürdünüz
Birsey düşünmezdim aslinda kız arkadaşlarıyla ben iyi gecunsin istiuorm tam aksine xogu kisinin
Kendini onun yerine koy sen ne düşünürdün? Eğer düşünceleriniz farklıysa ortak yolu bulursunuz umarım.
Nasıl dans ettiğine bağlı knk
Doğru
Karşı cinsten yabancı biri ile dans sevgilin varken ya da eşin mezhebin genişse yaparsın devam et bana göre kabul edilemez
Sevişmek dışında aldatma sayılmaz benim için
Aldatmak tabiki illa biriyle cinsel bişeyler yaşaman gerekmiyo
Bence aldatmak ya bilmiyorum bana ters bu işler
Yani kızlar biraz daha bu konuda geniş ama erkek gözünden hiç hoş değil, ayrışık sebebi ayrılmayanda evlilik düşünmüyordur
Hayir aldatmak degil.. ama söyleme bence sorunnn yasatir sana geri kafaliii sevgilin varsaaa…:/
Ben içimde tutamıyorum ya duyguları çok uçta yaşıyorum bide
Evet aldatmak... Bana göre. sen niye böyle bişey yaptın. sevgilin seni çok mu bosluyor gözü hep disardami aynısını sana yaptida sende onami yaptın
Şey gibi olmuş bu
Ayy Berkcan nooolmus abe yanee Mert'in yatağında çıplak yattiysam çomar mısın abeee yaane🤣🤣🤣🤣
Bana göre aldatmaktir
Dürüst ol içinde o kişiye karşı başka duygular uyandı mı?
Yok uyanmadi
O zaman bunu ona anlayacağı bir şekilde ifade etmelisin.
Cevabı kendin ver aynı durumu erkek arkadaşın yaşayıp sana anlatsaydi tepkin ne olurdu
Normal karşılarım
Sadece dansla sınırlı kaldığından nasıl emin olacaksın
Onu bilemeyiz açıkçası karşıya güven biyerde sonucta bize hiç söylemeden böyle bir ortamda bulunabilirde
bu kesin olarak aldatmaktır. sohbet edilebilir ancak dans etmek tamamen aldatmaktır.
aldatmak değil ama dans ederken bir temas oluyo hiç tanimadigin birisiyle bence doğru değil.
Evet aldatmak. Empati kurarsan anlıycaksın bence.
Empati kuruyorum ama ben o da gitsin jafa dağıtsın istiyorum yok diyor içinde birsey kalmasın istiyorum
Sayilmazmi hiç hoş bir şey değil, aynı şeyi partnerin yapsaydı sen nasıl hissederdin?
Tabiki aldatmaktır bu. Aynısını sevgilin yapsa nasıl hissederdin bi düşün.
Aldatmak değil ama genişlik. Kocam yapsa ben baya uzatırım
Bana göre evet ama eğer arkadaşça olduğunu düşünüyorsan sayılmaz
Hiç sayılır mı. Eşinde başka bir kadınla dans etsin sence sayılır mı?
aldatmak sadce yatmak mi oluyor hos degil tabi yaptigin ama neyse bazis seyleri de sormiyi burdan
Ne amaçla yaptığına bağlı bu aslında
Iste sarhoşken yapmışı bisey hissederek yapmadm eğlenmek amacli