+1 yılAçıkçası yaptığın şeyin doğru olduğunu söyleyemem, benim sevgilim eşimin başka bir erkekle dans etmesini istemezdim, böyle bir şey için de ortalığı birbirine katardım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı. Sadece dans etmek aldatamak sayılmaz.
Ama bir insan sevgilisi varken neden gidip başkasıyla dans etme ihtiyacı duyar ki? Git arkadaşların eğlen ama neden başka biriyle dans ediyorsun ki?
Bu arada son derece modern bir insanım, dans eğitimim var, dans gecelerinde çok bulundum, ortamı bilerek söylüyorum, dans etmek aldatmak değildir ama her dans etmek isteyen kişi masum değildir.
Benim de sevgilim başkasıyla dans etse rahatsızlık duyardım, büyük ihtimalle eski güvemim kalmazdı, zaten ilişki bitmeye başlardı büyük ihtimalle.Dışarıya çıkıp arkadaşlarıyla takılması sorun değil, hatta zaten arkadaşı olan bir erkekle dans etmesi de problem değil, fakat ortamda biriyle tanışıp dans etmesi bana pek iyi şeyler düşündürmez, kimse kusura bakmasın.
23 Yorumla
Soran+1 yılAnladim kendi arkadaşın olsa okey diyorsun mantikli
Sayılır.. Aldatmak sadece cinsellikle erkekle aynı yatağa girip ya da tenha yerler de seks yapmakla aldatmak sayılmaz. Zihnen bile aldatmak var.. Sonuçta kafa dağıtmak için bir mekana gitmişsin kafayı demlemişsin tanımadığın veya samimi olmadığın başka erkeklerle dans etmişsin. Aynı şeyi erkek arkadaşın yapsaydı dünyayı onun başına yıkardın ama? mekan da başka bir kızla dans etmek ne demek? diye...
Demem o ki hani arkadaşın tanıdığın birisi falan olsa o erkek bir mekan da çay kahve içip sohbet etsen neyse anlarım da şahsen benim hayatımda olan bir kız böyle bir şey yapsa tek saniye de siler yolu veririm.
71 Yorumla
Soran+1 yılKızla dans etmekten farkı ne eğlenmek amaçlı ilerleyen saatlerde yani herkes birbiriyle dans ediyor normal bana kalırsa
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Bi insan hemcinsiyle niye dans eder asıl mesele burada bence. Her neyse, ben kendi adıma cevabıma geleyim: Bi erkek sevgilim değilse ve o esnada sevgili olduğum başka biri yoksa bile, ben sevgilim olmayan hiç bi erkekle dans etmem, çünkü dans etmek derin ve tutkulu bi iş fikrimce, öyle ki bazı hareketler cinselliği bile çağrıştırıyor. İnsanın bunu yapması için ya ekstra duygusuz ya da ekstra geniş olması elzem. Ruhum bunu kaldıramaz kesinlikle. ⭐
#tubasueda 🍀🍀31 Yorumla- +1 yıl
Yorumunuzu tebrik ediyorum👏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence yaptığınız doğru değil ama dalatmak denir mi bilmiyorum
00 Yorumla Selamlar,
Yani yaptığın bana göre de çok hoş değil ama bunu aldatma gibi ağır bir itham ile dile getiremeyiz. İnsanlar bazen bulunduğu ortamın enerjisi ile kendilerine hakim olamıyorlar özellikle ortamda biri de alkol varsa o zaman kontrolü iyice kaybedebiliyorlar.
Fakat sırf karşı cins ile dans ettin diye bir insana aldattın beni demek çok da mantıklı gelmiyor bana. Çünkü aldatmanın tanımı çok daha farklı ve içeriği de yine çok daha başka.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya çok haklısınız ya orada bir grupla tanistm ilkten kizlarla dans ediyordum falan sonra kızlar şey dedi jkis8 arkzdasmis kıskandı arkadaşım dedi onlar sonra birlikte dans etti cocugu bana palalılar givi oldu yqni o sekilde ortamın eğlencesine de ayak uydurmuş oldum dediğiniz gibi
+1 yılYani bunlar artık sorun olmaktan çıkmalı Bence doğru söylüyorsun yani bir dans ettin diye de bu aldatma konusuna girmez sanki dersin o kişinin altına yatmışsın
35 Yorumla
Soran+1 yılEvet katılıyorum bunlar sorun olduğu için belki de bu kadar kişi birbirini aldatıyor bilmiyprum gizli kapaklı iş yapan cokta ben yapamam oyle neysem o kendisine de git eğlen diyorum yok gitmiyor
- +1 yıl
Ya zaten şu an aldatmak deyimi gerçekten o kadar basitleşmiş ki yolda yürüt birine baksan bile artık Bazı insanlar aldatmak olarak algılıyor bunun kadar saçma bir şey yok şu anki geldiğimiz devir zaten çok kötü bir devir Evet Teknoloji gelişti Sözde İnsanların beyni gelişti ama bizim Ortadoğu ülkeleri hala daha ilkel çağın gerisinde kaldı
Soran+1 yılEvet katılıyorum ya başka ulkelerdekilere Galatasaray diyorlarda galiba gizli kapaklı olunca güzel kardeşim olunmuyor kızın erkeğin karşı cins arkadaşı olmaz diyen var siz herkese uckurunuz için bakıyorsunuz olmaz tabi
- +1 yıl
Bak ben açık ve net söyleyeyim bana İster inanın ister inanmayın Yalan konuşuyor deyin veya demeyin Ben buradan Biriyle tanıştım tam 3 sene boyunca arkadaşligim sürüyor Hala da tabii konuşmaya devam ediyoruz ve bana en sonunda kız Güvendi evimde kalmaya bile geldi işte ben arkadaş olarak eğer o güveni karşı tarafa verebildiysem ne mutlu bana Ben burada kendimi çok mutlu hissettim mesela
- +1 yıl
Bu ne genişlik yuhh
ben bu birisiyle sevgiliyken başka bir erkekle konuşulmaz olayına çok karşıyım yaa. birisiyle sevgili olmam başka erkeklerle flört edemeyeceğim anlamına gelmemeli. Evli - sözlü ya da nişanlı vb değilsem bu sevgili olma olayını o kadar da ciddiye almam. 6 yıllık bir ilişkim oldu ( ilk ve son ilişkim ) bu 6 yılın son 3 yılında aldatıldığımı 6. yılın sonunda öğrendim. Çevremde birisiyle sevgili olduğu için dışarı çıkmayan, gece klubü vb yerlere gitmeyen erkek sinekle dahi iletişim kurmayan arkadaşlarım vardı ve aldatıldığımı öğrendiğimde iyi ki böyle saçma bir sadakat takıntısı olmadığım için şükrettim. Bir erkekle sohbet edip dans etmen aldatmak değildir. Aldatmak duygusal ya da cinsel olarak gerçekleşir. Sohbet edip dans ettiğin adamdan hoşlandın mı mesela? ya da onunla birlikte oldun mu? bunlar gerçekleşmediyse kendini kötü hissetmene gerek yok.
29 Yorumla- +1 yıl
Dediginiz cok matiksiz, kindi düsüncenizi normalize etmeyin, cök cirkin bir düsünce cünki
Soran+1 yılEvet olmadı sizin adınıza uzuldum ama malesrf ruhumuz bile duymadan aldatiliyoruz insanın içi dışı bir olsun en güzeli
- +1 yıl
@princeofpersiaa kendi düşüncemi normalize etmemden daha doğal ne var ki?
- +1 yıl
@Dapfrence öncelikle aldatılman kötü olmuş ben de aldatıldım ancak görüşüne kesinlikle katılmıyorum ve saygı duymuyorum. Sizin için sevgililik durumu basit bir don lastiğine dönmüş olabilir ancak sadakat denen şey sadece sağlam duruşlu insanların yapabileceği bir şey. Ben de aldatıldım ancak hiçbir zaman sadakat ettiğim için pişman olmadım. Ve dans etmesi de sevgilisine yaptığı saygısızlıktır. Etik olmayan şeyleri etikmiş gibi aşılamaktan vazgeçin. Iliski iki kişiliktir.
Aldatmak illa biriyle yatmak mı oluyor? Tam aldatma olmayabilir ama sen onun varlığına saygısızlık etmişsin. O aynı şeyi sana yaşatsaydı ne düşünürsün?
120 Yorumla
+1 yılYaptığınız eylem ile gönül rizasi ile ve isteyerek.. duygusal.. cinsel ve bedensel anlamda yakınlaşmak amacında degilseniz.. bence aldatmış sayılmazsınız. Ama tabiki erkek arkadaşınızın.. bizim toplumsal yapımız içinde bunu kabullenmesi.. size hak vermesi.. biraz zor olacaktır.
11 Yorumla
Soran+1 yılVallahi çok haklısınız kızlar daha cok sorun etmiş erkeklerden erkekler daha anlayışlı sanırım bu sitede xmkddn
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalamasin ne aldatması. Orada bitmiş sonuçta. Biriyle dans edebilir sohbet edebilirsin. Arkadaşlık diyoruz biz ona. O gece birbirinize orada eşlik etmişsiniz ve bitmiş, hepsi bu.
42 Yorumla
Soran+1 yılAynen düşüncelerimi aktarmissiniz bir erkekle kadın arkadaşça birsey yapamayacak mi
- +1 yıl
Kesinlikle..
O erkekle dans ederken kızlarla olan dansindan farklı bişey hissettiysen eğer sorun vardır ama kızlardan zerre farkı yoktuysa o zaman sıkıntı da yok. Dans bedensel çekim ve yakınlık isteyen bir şey olduğu için ben dışarıdan bakan bir göz olarak bunu masum bulamam. Başıma gelirse de muhabbeti keserim tamamen herkes kendi yoluna.
20 Yorumla
+1 yılBilemedim ama benim sevgilim bir kız ile dans etse bu hiç hoşuma gitmezdi yani aldatma olarak algılamazdım ilk zamanlar ama daha sonrasında rahatsız olur ve sanırım birkaç gün düşünürdüm bu da ilişkimize zarar verirdi yani devam etsek bile kafamda hep bir şüphe olurdu. Ve sonunda ilişkiyi sonlandırmaya karar verirdim. Yani sevgilin de böyle düşünmüş olabilir ki bu devirde kimseye güven kalmadı sağlıklı ve uzun ilişkisi olan insan sayısı çok az. Ona da hak vermen gerekiyor. Aranızda uzlaşarak çözmeye çalışın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bir ilişkide olmaması gereken bazı durumlar vardır.
Karşı cinsle yemeğe çıkmak,
uzaklaşmak tatile gitmek, kafa dağıtmak ve dahası.
Sevgilinin rahatsız olması için illa bir çekim gerekmez. Bir şeyler hissetmen şart değil. İlişki içinde etik olmayan durumlar vardır bu da onlardan birisi diye düşünüyorum.
Bu mantığa göre çekim hissetmediğimiz herkesle bir şeyler yapabiliriz. Nasıl olsa aldatmak sayılmıyor.13 Yorumla
Soran+1 yılSimdi benim sevgilim kız arkadaşıyla oturup bir kahve icti diye dertleştik diye aldatmak mi olur basbasa tatile çıkmak ayrı bir mevzu yani arkadaş grubuyla olur bqsbasa tatile çıkmanın bir mantığı yok zaten
Evet sayılır. Erkek arkadaşın yanında değilken başka bir erkekle dan etmek bedenlerinizin aynı frekans ve ritimde hareket etmesini sağlar ve bu da hücrelerinde hissettiğin bir deneyim olmuştur. Çünkü dans öyle bir eylemdir. Keşke sadece sohbet ile kalsaydın erkek arkadaşın haklı
10 YorumlaBenim nişanlım sevgiliyken sexting yaparken ayaklarını çok sevdiğim için birlikteyken de yediriyor ayaklarını nerdeyse hatta kime ait olduğunu söyleme den bir kaç kez de başka birilerinin çoraplarını da tattırmıştır. Bu benim hatun yaşı kendin den bir kac yaş küçük olan iki kuzenine biri kız biri erkek birine sol diğerine sağ ayaklarını öptürüp sadece bir kac kere bana fotoğrafını videosunu atti hoşuma gider diye sensizlik den kuduruyorum falan da yazmış. Bu da bence aldatmak o da aldatmak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılelektrık alıp aranızda çekım oldugunu düşünüyorsan evet sıradan bır danssa hayır.
Aldatma sadece dokunarak olmaz. Bır ekmek almaya gıttıgınde kasıyerden para alırken elıne dokunursa da aldatma olur o mantıkla.
Eğer bırıne tutkuyla baktıysan arzuladıysan çekım olursa aldatma olmuştur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO erkeğin gururu yokmuş. He tamam diyip hiç cevap vermeden NEXT derdim. Hiç yüz göz olmaya gerek yok. Bu direk aldatma sayılır. Bir kadın yanlız başına diskoya gidiyor ise erkek arkadaş aramaya gidiyordur... Efendim kız kıza gittik... amaç o değil vs hikaye ana ve tek neden bu oraya gitmek için.
12 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalamayın onun icin giden olur illaki de insanlar oraya eğlenmeye gidiyor yahuu
- +1 yıl
bu kız erkeklerle kafayı bozmuş demek ki
Çok saçma sebep öpüşme aşırı yakınlaşma falan mı oldu yooo e nerd bu aldatma. Dans kursuna gidenler noluo ya o kadr evli olupda dans hocası olan kadın erkek noluo
32 Yorumla
Soran+1 yıl4vet doğru öyle olup aldatan da var ama aldatacak adam her turlu aldatir
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖmür boyu bekar kalirim yinede senin gibi bir kadinla evlenmem, baska bir erkekle aldatmak sadece cinsel iliski ilemi olyuor, ruhen, aldatiyorsun, firsatini bulsan, biraz daha rahat olsan devamida gelecek, o gece bir kerelikti, biiti deyip gececeksin. Dans etmesen, erkekle sohbet etmesen olmuyormyudu, neyin eksilirdi?
Sevgilinin yerinde olsam, hic tartismasiz, kicina tekmeyi vurrudum.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu soruyo san demeki bilinç altında aldatmak istedin bide elin adamyıla niye das ediyon derin sohpet ediyon yani aldatmak istemiş sin ve bu da aldatmak olur
11 Yorumla
Soran+1 yılYok knk ya sarhosluktan jste farkında değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılkafa dağıtmak için başka birisine ihtiyaç duyan insan kendine saygısı olmayandır, sevgiliniz ile kafa dağıtamıyorsanız bir arada olmamanız gerekmiyormu?
01 Yorumla
Soran+1 yılKizlarla gittik sevgilim sevmiyor hoyle ortamı sırf benim için katlanıyo bide maddi sıkıntılar oluştuğu için
İlişkiler ortak zeminde yürütülür her iki tarafta taviz vermezse devam edilemez diye düşünüyorum. Yaptığınız size göre masumca bir dans ama bana göre uygunsuz olmuş dolayısıyla aynı fikriyatta değilseniz ayrılmanız hayiriniza olur zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılAynı durumda sevgilin olsaydı ve o başka kızla dans etseydi nasıl karşılayacağını düşün cevabı bulursun zaten
15 Yorumla- +1 yıl
Bazilari biraz genis efendim, böyle kisiler toksikdir
- +1 yıl
Ne m@llar ya
- +1 yıl
Ismini modernlik koyub her is yapiyorlar, lakin seven kiskanir, biriyleysen digerleri yasamdan cikarmak gerekir… umarim böyle insanlar cogalmaz
Soran+1 yıl@princeofpersiaa seven kıskanır değil o kendine ve karşındakine güvenle alakali dahs çok
- +1 yıl
Alakası yok istersen güvenin sonsuz olsun insan ister istemez kıskanır yani kıskanmamak için güvenmeye gerek yok:D
- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılevet aldatmak başka biriyle dans edebilmen hatta bunu düşünebilmen bundan iğrenmemen bile aldatmak ayrıl kurtulsun çocuk
13 Yorumla
Soran+1 yılSacmalamiss8niz ben öyle görmüyorum oda öyle görse ayrilirdi birsey hissetmedim bile
- +1 yıl
saçmalasam benimle aynı fikirde birçok yorum almazdınız.
bu soruyu da aldatmak sayılır mı diye sormazdınız.
o hâlde düzenleyin sorunuzu. ben aldatmadım, siz ne düşünüyorsunuz yaz. - +1 yıl
kendini avutuyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aldatma sayılmaz fakat partnerinin buna müsade etmesi aldatmaya yöneltebilir ben kabul etmem bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, Sen çekil bakayım şöyle kokoşşşş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok canım senin gibilere daha çok bayılıyorlar baş tacı ediyorlar emin ol. Evlenip haneye gelin oluyorsunuz hatta bunla da kalmıyor hanedeki kayınlarınıza bile göz koymanıza bir şey denmiyor. Hiç sıkma canını.
02 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek arkadaşımdan şunu duymuştum aktarayım ben kıskanmadığım böyle iliskiye heyecan katmazsa sıkılırım demisti galiba erkekler ceplerinde hissetmeyi sevmiyor
Cevap sahibi+1 yılDoğru demiş
Aldatma
Aldatma sadece cinsellik öpüşme ile olmuyor
Yalan da aldatmadır
Bu tür hareketler de aldatmadır
Evli olsaydım senle öğrensem ayrılır dım senle
ya da sevgili olsam00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Sevgilin erkek erkeğe eğlenmeye gitse orada herkesle eğlenip oynarken bi kızla da dans etse sohbet etse seni aldatmış olur muydu?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir
+1 yıl03 Yorumla- +1 yıl
Şimdi bem gitsem kafa dağıtmaya bir hanımefendiyi kaldırsam dans etsem sevgilimin haberi olsa aldattın demezde mezarımı kazabilir şimdi empsti yapıyorum aldatmak sayılmaz bu ama o adama neler olur bilemem
Soran+1 yılSevgilim jstiyorsa yapsin isterim ben içinde kalsın istemem guveniyorsam
- +1 yıl
Sevgiline böyle şeyler ters demekki? Bu hareketlerinden vazgeçmek çok mu zor seviyorsan? Hassas kalpli insanların kalbini kırmaktan hiç geri durmuyorsunuz. Ben böyleyim değişmem diyorsan da girme kardeşim o çocuğun daha günahına. Genişlik uzayda yok. Seni kinamiyprum Allah ıslah etsin diyorum yaptigin yanlış çünkü. Ne o ne sen bu hwreketi yapmamali
Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Dans eğitimi alırken, derste en az 50 farklı kadınla dans ediyorum.
Bu durumda benim durumum ne oluyor?07 Yorumla
Soran+1 yıl54 yaşındasın amca ne dansı bubyasta dkkddk
- +1 yıl
Niye yaşına nolmuş bence çok hoş eşi varsa çok şanslı ömrünü keyifli geçiriyor işte
Soran+1 yıl@frenchgirl16 evet alışkın olmadığımız seyler ya ondan dedim ahahha
- +1 yıl
Ne demek bol bol eğlenin benim yerime de 😍🌸
Soran+1 yılOf iyi ki bi amca dedik ne varoslugumuz kaldı ne hadsizligimiz ya gül geç iste bu kadar alıngan olmayın
- +1 yıl
Tamam bebişim sakin ol sakinn oooll 😂
+1 yılbence aldatma sayılmaz ama empati kurduğumda sevgilimin başka bir kızla dans etmesini hoş karşılamazdım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak değil ama yine de hoş olmamış. Bunu sevgilin yapsaydı senin hoşuna gideceğini sanmıyorum. Empati yaparsan eğer.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. evet daha ilerisi olma ihtimali de çok yüksek. şu an bunu yapan ilerde başka şeylerde yapabilir. aldatmaktır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılYakın bir şekilde dans etmediysen sayılmaz ama tanımadığın biriyle de niye edersin ki
11 Yorumla
Soran+1 yılBende bilmiyorjm ki elini fqlan tutmuşum hatırlamıyorum pek sarhoştum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/lBylmDLaRLgBu kafayla devam et sen
10 Yorumla
+1 yılAldatmak sayılmaz. Sevgilin abartmış. Boş yere hemde.
114 Yorumla
Soran+1 yılBen ona da git eğlen dilediğini yap agalarinla ol diyorum ama o kendisini istemediğimi düşünüyor bazen oysa ben onu düşünüyorum sadece bana bağlı kalsın istemiyorum yanlış olan nedir bu düşüncemde
- +1 yıl
Yanlış olan bişey yok. Kendine yediremiyor. Erkek olmak istiyor erkekliğini göstermek istiyor ablası 😂
Soran+1 yılAslinda başlarda böyle değildi ya da başlarda böyleydi de ben farkedemedim kız arkadaşlar falan vardı şimdi onlarla bile görüşmüyor pek galiba oysa ben görüşme diye bir talepte bulunmadım
- +1 yıl
Şey mi yapıyor acaba; sana diyecek şununla görüşme vs demeden önce kendi arkadaşlarını mı azaltıyor acabaaa
- +1 yıl
Meşrulaştırmam ben asla
- +1 yıl
Evet haklısın. Herkes kendi gibi biriyle olmalı bence de
- +1 yıl
Bu fikiri de bi değerlendirmesi lazım evet tabi
Soran+1 yılBen ciddi iliski yapamiyordum bu yüzden sevgilim bence dünya tatlısı ve çok anlayışlı biri bu parmağımda oynatırım değil yanlış anlamayın ilişkimizi yöneten taraf yok bende oda hep seffaf olduk o benim karakterimi sevmiş çok farklı karakterde olduğumu söylüyor ben onun günahına girmiyorum onu üzmek istemiyorum soyledim defalarca sadece asiri bağlanma durumu yaşıyor galiba bu konuda tedirginim onu üzmek istemiyorum ben aldatmadım farkli birini de istemiyorum
- +1 yıl
Konuş onla halledin. Mantıklı olan neyse bu saatten sonra onu yapmalısın. Mantığına yatanı yap
- +1 yıl
Aldatmamissin ama başka bir erkeğin sana dokunmasına izin vermişsin. Çocuk çok haklı tepkisinde. Ya bu hareketlerinden vazgeç ya da daha fazla o çocuğun günahına girme arkadaşım. O çocuğu çok iyi anlıyorum aynı şeyin benzerini yaşadım çünkü. Sahiden dünya hassas kalpler için cehennem ya
- +1 yıl
Hassas kalpler 🥺❤️🩹
+1 yılAldattın evet kadınlar duygusal olarak paylaşım yaptıklarını aldatmak saymıyormuş ama bu da aldatmak senin yaptığında aldatmakı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi ya sevişmediğin sürece dilediğini yap aldatma olmaz. Valla soğudum be ilişkilerden bu genişliği kaldıramam ben Yanlız olmak çok daha iyidir derim gerek yok artık sevgili felan olmaya Git parayı bas vur geç ötesi gereksiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok ya ne aldatması tolu topu dans ettin temas ettin sohbet ettin yani yatağa gitmedin sonuçta üzülme ne aldatması dememizimi bekliyorsun 👉 aldatmak sadece yatmak değil bir bakış sohbet temas düşünce bile aldatma sayılır!
00 Yorumlakıskanmayan erkek domuzdur domuzda dinimizde haramdır bu palavralarıda geç aldatmak illa cinsellikle de olmuyor ruhende oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAldatmak karakter meselesidir. Eğer o adamla dans ederken duygusal anlamda bir şey hissetmediyseniz bunda bir sıkıntı yok ama aranızda çekim olduysa sevgilinizle olan ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. Yine de sevgilinizin size direkt beni aldattın demesini doğru bulmuyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmadi aslinda ondan icim rahattı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBasit kızların basit sorunları işte bunlar düpedüz aldatmaya girer o kadar düşük bütçeli aşk yaşarsanız olacağı bu erkek arkadaşının yerin de olsam senin bidaha suratına bakmam
01 Yorumla
Soran+1 yılOfff boyle diyenler hep masum görünümlü küçük şeytanlara kalıyor çok büyük konuşuyorsunuz kimsenin içini bilemezsiniz
Sayılmaz ancak yakınlaşma olduysa teşebbüs gibi düşünülebilir
04 Yorumla
Soran+1 yılElini tutmuşum ama çok az glb 5 sn falan
Soran+1 yılYok ya hicbiri olmadı
- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılBen sayardım ilgiyi başka erkeklerden karşılamışsın. Sevgili olmak sahipliktir namus məsələsidir. Flörtse bişey olmaz da..
00 Yorumla
+1 yılBu kadar kıskanç bi toplumda hal ve hareketlere iki cins tarafta uymalı. Adam kuruntuluysa iş ayrılığa kadar gider ve gidecek gibi duruyor.
00 YorumlaBaya saçma bir soru olmuş niye aldatma olsun ki bu tür bir davranış
07 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim çok uzgyn hala atlatamadj
Soran+1 yılRvet diyorum uzunmuş yetersiz hissetmiş ama iyi aramız sıkıntı yok
Soran+1 yılSevjyo beni ya askim benim. kaybedemem askimi ben ne istesem yapio Bende oyle genel karakterim oyledir
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥰
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Aldatmak sayılır. Lütfen artık aldatmanın sadece birinin altına yatmak olmadığını öğrenin. Aldatmayı sadece fiziksel bir işlevle sınırlandırmayın.
00 Yorumlayaw aldatmak maksatlı değilse sana göre , saçma olmuş söylemen. keşke söyleyip kafasını bulandırmasaydın. erkekler böyledir.
00 Yorumla
+1 yılBi tatlı flört etmişsin. Kabullenmen lazım sanki ☺️
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya olayın aslını yazcam birazdan buraya
- +1 yıl
Hadi bakalım ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSadece dans etmedin, hep kız kıza gidilince böyle seyler olur zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet erkekler varken erkekler de yanaşmıyor acikcasi hiçbir türlü
Tabii aldatmadir dans etmek ne demek sevgilin varken aşırı genis insanlarsiniz ya bu ne biçim bı rahatlıktir
00 Yorumla
+1 yılNe alaka ya ne aldatması normal bir şey otobüse binerken o kalabalikda sıkışıklık da. oda aldatmak olsun 🤭🤭
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yıldans olayı hani kurs felan ortamında olsa normal derdim de fazla dağıtabilirdi de sorun teşkil edebilir kıskanır haklı olarak kadınını
00 Yorumla
+1 yılDans ile bittiyse ve o kişiyle iletişimin yoksa ne güzel 🙂
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet yok iletisimim
- +1 yıl
Temas sadece dans mıydı peki
Soran+1 yılWlini tutmuşum hatirlsmipm tam
+1 yılBaşka bişey olmadıysa bence iki cins için de aldatmak sayılmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılElini tutmuşum herhalde biraz ama hatırlamıyorum ve bisey hissetmedim
+1 yılNe aldatması yaaa normal dans etmeyi de aldatma demeyin artık
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben demiyorum öyle hissetmiş ama napsam ki onun gönlünü almam lazım uzgun
- +1 yıl
Bilmem ki
+1 yılBekle o adam ya senin yaptığından daha beterini yaşayacak. ya da sana postayı koyacak
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Öyle olur genelde
+1 yılyani yalan söylemek bile aldatmak sayılmaz mı?
08 Yorumla
Soran+1 yılYalan söylemedim jste doğruyu soyledim
- +1 yıl
yani burada tek şey ben onun yerine koyuyorum kendini zoruma giderdi çok zoruma giderdi kendimi yetersiz görürdüm.
Soran+1 yılOda öyle dedi sana yetmiyorum diyor ama alakası yok benim istediğim kişilikte sadece inanmıyor onu sevdiğime sevgi anlayışlarını farkli diye
- +1 yıl
konuyu yüz yüze görüşmeni öneririm araya bir başkasını sokmadan kesinlikle pişmanlığın yüzüne vursun o da hemen affedemez böyle bir şeyi eğer öyle yaparsa senin bundan yüz bulacağından korkuyor olabilir biraz zaman da iyi gelir tabi ki
Soran+1 yılHala çok iyi bana karşı ama üzüldüğünü farkexiyorum gun içinde birden üzülüyor onu öyle görmek istemiyorum sevmesem boyle üzülür muyum diyor zaten oda aldattığını düşünmüyor ama onda yara olarak kalsın istemiyorum yobaz biri fe değil hiç hiç yuzden sevdim karakterli biri ama son zamanlar bana çok wsiri bağlandı ve kendi hayatını da hatırlamalı ben bencil biri olmak istemiyorum
- +1 yıl
şu an konuşabiliyorsanız her zamankinden çok onu mutlu etmeye çalışma bu belli olur ve o olaydan dolayı onları yaptığını anlar biraz zamana bırak konusunu ve ona onu hatırlatacak şeyleri konuşmamaya çalış. İlişkinin geleceği olduğunu da göster
Soran+1 yılTamamdir tesekkur ederim doğru bir yaklaşımda bulundunuz
- +1 yıl
rica ederim umarım mutlu olursunuz.
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Bence aldatma değil de olmaması gerekir ben olsam engellerdim
04 Yorumla
Soran+1 yılSende git eğlen diyorum benim eğlence anlayışım degil diyor birlikte gittiğimizde de benle ilgilenmektedir eğlenmiyorum eğlen diyorum yok
- +1 yıl
Sen de git eglen diyorsun da kızlar sevglın ile sıcak sıcak dans etse gorurum ben senı tatlim
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAldattınız hanfendi. Aynı şeyi o yapsaydı bu kadar normal karşılarmıydınız?
10 Yorumla Empati kurmayı dene kendi soruna en iyi cevap bu
10 Yorumla
+1 yılEvet. Benim sevgilim başka bir kızla dans etse, sohbet etse ben net direkt ayrılırdım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma değil de güve sarsıcı davranış diyebiliriz.
00 Yorumla - Devamını Gör (149)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat