1 aylık ilişkim bu arada + ailesi ile de tanıştırdı ama davranışları çok hissiz, ilgisiz hep ben bir adım öndeyim o bana 1 adım atmaktan aciz sanki...

1 aylık ilişkim bu arada + ailesi ile de tanıştırdı ama davranışları çok hissiz, ilgisiz hep ben bir adım öndeyim o bana 1 adım atmaktan aciz sanki...
Uzaklaşıp kendine öncelik vermem daha iyi olur sana karşı ilgisiz davranıyor destek olmaya kalkıyorsun elinin tersiyle itiyorlar değmez bırakacaksın kendi haline ne varsa görsün 🙃
Artık başka yapılacak bişey kalmıyor evet.
Antidepresan kullanıyormuşsun bu şeylerle kendini yoruyorsun bir an önce iyileşmene bak sen bu halde destek çıkmaya çalışıyorsun ondan hiçbir destek alamıyorsun bencil insanın teki şu an bile onu düşünüyorsun yapacak bir şey var mı yok mu diye sorguluyorsun inan zamanla aşılıyor artık beklentin kalmıyor ona karşı 🙃
Zorlama bence bırak akışına sevmiyor gibi gözüküyor ilişki iki kişilik sen 1 adim atarsin o 10 adim atması gerek sizde böyle bi şey yok resmen yildirmaya çalışıyor soğutmaya çalışıyor
Bende bunu hissettim. Soğutmaya çalışıyor gibi hissettiriyor
Doğru hissediyorsun sen de bırak böyle bitsin çabalıyorsun ondan adim yok. Boşuna yorma kendinle ilgilen
Cevap
8Cevap
Evet yapabileceğiniz en doğru şey olur.
👍🏻
Akışına bırak. Taktik dönemi bitmiş. Tanımak için yaptın geçti sevgili olduktan sonra taktik olmaz.
Yani ne yapmalıyım? Nabza göre şerbet mi olsun?
@pilly_bhebek hanım hemserine bir yardımcı olur musun? Kfkkd
İnsan mutlu olmak ister çok üzücü niye böyle saçmalamış
Mesajlaşmak yerine konuşmayı deneyin
Sıkılmış senden bence
Yapabileceğim bişey kalmıyor o halde
Bu seni sevmiyor olabilir mi
İşte çelişki var sevmiyorsa neden ailesi ile tanıştırsın seviyorsa neden mutlu etmemi istemiyor?
Ona değer verdiğim için. Ne yapıyorum mesela hoşuna gidebilecek her şey. Vaktimi esirgemiyorum ve sanırım "hayır" diyememe hatası yapıyorum
Bitir kendini daha fazla degersizlestirme
Sen ne yaptın da o öyle söyledi
Kullandığım antidepresandan dolayı bişeyletde isteksizlik oldu ve o bunu kişiselleştirdi. Bana destek olması gereken yerde gereksiz tripler atmaya başladı
Demek ki seninle amacı farklıymış o gidince de gerçek yüzü ortaya çıkmış
Nasıl mutlu etmeni istemeyen anlamadım
Zor bir ilişki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?