Üniversitede film izleme etkinliği sırasında bir kız yanıma geldi ve konuşmaya başladık. Sizce kız benden hoşlanıyor mu, öylesine takılıyor mu?

Üniversitede bir film izleme etkinliği sırasında hiçbir şey yokken yanıma bir kız oturdu ve muhabbet açmaya çalıştı, sonra da ben enerjisini beğenince telefon numarasını ve instagramını aldım. Ondan sonraki süreçte de hep story'lerimi beğendi falan ancak sürekli benim yazmam gerekiyordu ve ben yazmadan o yazmıyordu ama mesajlarıma da hemen dönüp gayet samimi konuşuyordu. En son onu finallerden sonra kahve içmeye davet ettim ve o da kabul etti, zamanını sonra konuşuruz dedi. Ben de geçen hafta yazdım ona hani bu hafta müsaitsen buluşabiliriz diye, dedi ki : "Ben müsait olunca sana haber veririm o zaman buluşuruz." Üzerinden 1 hafta geçti ve hâlâ yazmamış olması canımı sıkıyor, sürekli bu konuyu açıp onu darlamak da istemiyorum. Ayrıca çevremdeki kime anlatsam bu kız senden hoşlanıyor diyor ama ben bu davranışlarından dolayı emin olamıyorum, belki de geçiştirmeye çalışıyor ama o zaman neden yanıma gelip sonra da sürekli story'lerimi beğensin ki? Bu konudaki görüşlerinizle bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Üniversitede film izleme etkinliği sırasında bir kız yanıma geldi ve konuşmaya başladık. Sizce kız benden hoşlanıyor mu, öylesine takılıyor mu?