Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Kimse kusura bakmasın ama canım cicim karın doyurmuyor artık bunu kafanıza sokun... Kadın da olsa erkek de olsa mutlaka bir geliri ya da belli bir miktar rahat yaşayacak parası olmalı... Genç yaşta çok zengin olmuştur ya da yüklü miktar para kalmıştır kendisine ondan sonra çalışmaz o başka... Ama gidip sadece para yerse o zaten elbet bir gün sokaktaki dilenciden beter duruma düşecek kesin olarak... Yatırım yapan veya aşırı lüks harcamalardan kaçınarak yaşayan her çift illaki zengin olur bir yerden sonra... Asgari ücretli çalışan eşler de gidip her sene yeni çıkan model telefonu alicam diye yarış yaparlarsa batmalari kaçınılmaz olur elbette...
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle aşk karın doyurmuyor maalesef ben de böyle düşünüyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılParası olmayan birisini ailesi, dostları ve sevgiliside sevebilir. Parasızlık ayrı bir şey atıl olmak ayrı. Senin düşüncene gelince, ilk bakışta parasızlığı imkansızlık olarak lanse ediyorsun ama daha sonra fikrin tamamen asalaklığa dönüşüyor 'erkek kadına hesap ödetmez' gibi, bu bir çelişki değilde ne? Madem senin paran var neden hala karşı tarafın senin yediğini içtiğini ödemesini bekliyor ve karşıda ki insan bunu yaptığında gerçek bir erkeğe sahip olduğunu sanıp bununla tatmin oluyorsun ki? Bunu kimseye nesnel bir şekilde izah edemezsin anca toplumsal normların ardına sığınarak kendini aklarsın bu kadar basit. Biraz daha benci değil bizci düşünmeye davet ediyorum.
10 Yorumla
Kadınlara paranın uşağı onun için kadınlar çok basit varlıklar. Erkekler daha ideal şeylere yatkinlar kadınlar hem cinslerinin ile rekabet etmekle beraber erkeği kazanmak için binbir çeşit makyaj vs daha kendini beğenmiyor ondan ne yar olur ne eş ne anne olur kendini geliştiren karakteri net olan birlikte hayat arkadaşıyim diyen kadına ben aşığım
00 Yorumla
+1 yılBen olgun bir erkekle sevgili olurdum ve yetişkin bir erkeğin param yok demesi kadar saçma bir şey yok. Cebinde para olmayan arabası işi olmayan erkeği erkek yerine koyamazdım. Liseli değiliz kamelyada kola çekirdek yapmak için ilişki yapmıyoruz
02 Yorumla- +1 yıl
Kola 35tl çekirdek 50tl hani onu yapmak için bile para lazım 🤣
- +1 yıl
@ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm bence de haklısın 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılParası olmayan değil de, para kazanmaya ve çalışmaya niyeti olmayan tembel insanla evlenmem. Ben de şu an çalışmıyorum ama daha iyi bir konumda iş bulabilmek için kendime bir şeyler katmaya çalışıyorum. Aynı çabayı hayatımı birleştireceğim insandan da beklerim. Zengin biriyle evlenirim, yarın tüm malını mülkünü kaybeder; parasız biriyle evlenirim, yarın bir gün işleri rast gider mal mülk sahibi olur. Hayat bu, her şey olabilir. Yeter ki ekmeğini taştan çıkarsın, hırslı ve çalışkan olsun. Tüm hayatı boyunca yan gelip yatmasın.
30 Yorumla Öncelik dürüst olman hoşuma gitti.
Erkek kadına hesap ödetmemeli fikrine katılmıyorum. Hesabı erkek ödediğinde bir sonraki hesabı kadın ödemeli. Kadın eğer eşitlik istiyorsa sorumluluğu yani maliyeti de eşit üstlenmeli. Erkek ne kadar masraf yapıyorsa, ne 1 kuruş fazla ne 1 kuruş eksik kadın da aynı masrafı yapmalı veya tam tersi.
Evlilik masrafları da eşit olmalı, takılar eşit bölüşülmeli.
Evin geçimi de eşit olmalı. Mesela bir evin masrafı -atıyorum- 10bin ise her ay kadın 5bin getirip ortaya koymalı. Erkek kadına hediye alıyorsa, kadın da erkeğe aynı kıymette bir hediye almalı.10 Yorumla
+1 yılİlk kıstasım değil. Paradan, maddiyattan daha önemli şeyler var. Birisini görünce ilk paran var mı, mesleğin ne denmez. Nasılsın, nasıl birisin denir. Ona öyle şeyler sorarsın ki cevabı sayesinde ruhunu göresin, kalbini anlayabilesin. Yoksa cebi de cüzdanı da istediğin kadar kabarık olsun. Bedenin içindeki ruh boşsa ne anlamı var?
Ama şöyle bir şey var ki sevgili istemem. Ne böyle birini, ne her kızın hayalindeki cebi de gönlü de bol birini. Çünkü dinen haram ve harama bulaşmak da istemiyorum. Evleneceğim insanın da zengin olup olmaması umrumda olmaz. Bende okuyorum, çalışıyorum. Ve evleneceğim zaman maddi durumum yerinde olabilir.
Ama bu neden her gün dışarıda yiyeceğimiz anlamına gelsin ki? Piknik yapabiliriz dışarıda, evde hazırlayabiliriz ya da ben ödeyebilirim. Çok mu büyük bir olay? O zaman bebekliğimizden beri babalarımızın bizim için ödediği paralar ne oluyor? Benzer olay bunun içinde geçerli ¢
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılMerak etmeyin günümüz kadını sadece parayı sever, paraya tapar, para için her şeyi yapar. Bunu çok iyi bildiğimizdendir, parasız halimiz ile sokağa bile çıkmayız, adamız diye yürümeyiz d. ama nedense alayınız, hırsız, arsız, namussuz, edepsiz ve parasız olduğu halde para kokusuna her yerden yağmur gibi yağıyorsunuz. Asıl problem bu!
210 Yorumla
Soran+1 yılDikkatimi çeken şey tüm kadınlar dedin bunu annen kız kardeşin kızın varsa kızın e ilerideki namussuz karın da dahil mi
- +1 yıl
İstisnalar kaideyi bozmaz. Ne diyorsam o! Nerede ise tamamınız artık kadın değil, madın bu devirde. Sayenizde ne aşklar kaldı, ne de adamlıklar...
Soran+1 yılSenin amcası sustun hırsız kızıyla uğraşıyor herhalde hani tüm bu kadınlar hırsız ya
Soran+1 yılBizim sayemizde değil siz erkekler kadın olmaya merak saldığınızdan biri biz adam olmaya karar verdik yeriniz boş kalmasın diye
- +1 yıl
Kadınlığı beceremeyen çıkar ve menfaat düşkünü kadın, erkeği sa. ak zanner ya, utanmadan cinsiyet değiştirmeyi bile göze alır, sırf ayıbını örtmek için. Sonra da sokak ortalarında ibreti aleme onlarca bıçak ve mermi yarası ile dövülüp, öldürülünce de sağolsun ya. ka medyamız sayesinde de kadına şiddet diyerek te hala bizlere yüklenirler. Yangel, yat, nerde akşam orada sabah, kim kime dum duma, onursuz ve ahlaksız bir hayat sür, sonra da erkekten saygı sevgi besle öyle mi?
- +1 yıl
Yarası olan gocunur. Benim kızım gerçek bir kadın. Haddini de bilir-adam dediğin ile nasıl konuşacağını da bilir. Hergün buraadan siz kız ve kadınlar ile ilgili ne kadar soru okuyup, cavapladığımı, bu kadar da olmaz, neyin kafası bu deyip, kaçınıza el insaf dediğimi biliyormusun a gizli. Ha insansın ya böyle bir soruda bile gizli olmayı seçerek aslında ne kadar da haklı olduğumu kendin itiraf etmiş olmadınız mı? Bakın profilime:Ne saklanırım, ne de kaçarım. Doğrusu neyse de söylerim. Neysem oyum ve kimseden de korkmam. Haddimi de bilirim, ağzımdan çıkanın ne olduğunu da. Aç şu yüzünü de elmi yaman bey mi yaman görelim. Öyle gizli saklı ahkam kesmek ile olmuyor hayat. Alayınız çok değişti. Tepeden tırnağa her şeyiniz ile ilgileniyor, gözümüz gibi bakıyor, seviyor, koruyor, kolluyor, bir dediğinizi iki etmiyoruz ama nerdeee? Ne sınırınız var, ne de durağınız. Ömrünüz biz erkekleri sömürmek, en. yi, sa. ak yerine koymakla, kullanmakla geçiyor.
Soran+1 yılYok ya milletin kızlarından mutsuz da senin kızın mı namuslu sadece milletin karısı hırsız seninkisi Melek mi hani tüm kadınlar namussuzdu buna senin kızın da dahil o zaman benim kimseden korkum yok gizli de değilim ama normal hesabımda soru sorunca bir sürü şerefsiz erkek tarafından mesajla tacize uğruyorum gizli olmayı bu yüzden seçtim senden veya senin gibilerden korktuğum için değil canımsın lafına maruz kalmamak için zaman dışarı çıkar ve istediği şeyi giyer buna hiç kimse karışamaz şerefsizlikleri yapın sonra da yok dışarıdaydı yok açık giyinmişti diye bahaneler bul aynı şey senin kızına yapılsa namus bekçiliği yapar belki de senelerde ha biz de yatardık
- +1 yıl
En kötüsü ne biliyormusun? Objektif olamaman! Çünkü gerçekler ortada. Zaten sadece sizlerin istediği oluyor. Oyunu kuran da, seneryoyu yazan da, rolleri dağıtan da, istediği gibi oynatan da siz kadınlarsınız. akıl var ama mantık yok. Sa de ce siz ka dın la rın de di ği oluyor. Bunu en iyi siz bildiğiniz halde bu nasıl bir yüzsüzlük ki hala ısrarla bizleri suçluyorsunuz. Kadın kalmadı artık, yok öyle aşka inana, gerçek bir adam arayan, akla, kalbe, yüreğe, kimyaya, ruha, öze bakan kadın bu devirde. Yuhhh sana emi!!!
Soran+1 yılHani sadece sizin istediğiniz oluyor diyorsunuz ya adam olun bir kadının istediğini yap mayın mevzu kadın olunca tüm erkekler affedersiniz köpek gibi koşuyorlar dişlerinde karısı için annesini satan da var karısı için babasını sokağa atandı madem kadınlar kadınlığı beceremiyor siz adamlığı becerin o zaman
- +1 yıl
Adamlıklar çıkınca ortaya kadına şiddet diye yıkıyorsunuz yine ortalığı. Tüm istedikleriniz biri bile eksik kalmamak şartı ile olduğu sürece sizlerden iyisi yok. Ama biri yanılıpta oluvermesin, bir dil sürçmesi oluversin vay o erkeğin haline. Kadın değilsiniz, büyük çoğunluğunuz arsız, namussuz, yalancı, iki yüzlü ve dolandırıcı. Yok aşka inanan da, eş olup, yuva kurmaya niyeti olan da. Cehennem sizlerle dolduruluyor artıık. Allah hepinize akıl fikir versin.
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılparası olan erkeğide herkes sever, erkekler aşevi değil ki yiyip gelin o zaman kardeşim. erkek senin hesabını ödesin, sana hediyeler alsın, kıyafetler takılar alsın sen ne yapıcan? bacak aranı mı açıcan sadece? vasıfsız sırf cinsiyetinden dolayı erkeğe asalak olan canlı türleri ya.
30 Yorumla
+1 yılÇıkardım.. Benimde parasız olduğum zamanlar oluyordu.
Şu ekonomik sıkıntılı dönemlerde insanların gerçek yüzünü daha kolay görürsünüz ben gani gani param olduğu zaman da oldu beş kuruş olmadığı zamanlarımda ama şöyle bir değerlendirince insana para araçlardan sadece birinden ibaret.
Insan güvenebilmek de ister bu temel insani ihtiyacı kimse kimseye veremiyor kolay kolay12 Yorumla
Soran+1 yılBu devirde Güven mi kaldı ya herkes paraya önem veriyor bu kızlar için de erkekler için de geçerli
- +1 yıl
Kaldı kaldı emin olabilirsin sevgili soru soran
Açıkçası cerevesini çekmedim değil ama kazandığım hayatımdaki insanlara bakınca kaldığını görüyorum pişmanlıklar da var ama iyi ki terazisi ağır basıyor ondan ötürü iyi ki diyebiliyorum
Çevrenizdeki tanıştığınız insanlarin birer ayna olduğunu düşünün sosyal ogretilerde temelde böyledir herkesin toplumun bir aynası olduğunu (ki öyledir) düşündüğünü düşünsenize emin olun herkes güvenilir bir birey olur
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılPara dediğin sadece bir kağıt parçası. Birlikte vakit geçirmek önemli, gittiğiniz mekanlar değil. Hadi diyelim çok zengin biriyle oldun evlendin. Sonra adam tak diye iflas etti ve beş kuruşu kalmadı, ne yapacaksın? Boşayacak mısın?
Ben maddiyata önem vermiyorum, bana verdiği değer her şeyden önemli benim için.20 Yorumla
+1 yılSonra kadın erkek eşittir.
Bu dünyada erkek hakları diye birsey duyulmamistir ama varsa yoksa kadın hakları sülük gibi milleti emer duymazsınız herkes için bunu söylemiyorum tabiki ama kadın dediğin yoku da varlığı da bilmeli. Sen sadece lüks arabaların sağ koltuğunda oturan haftada bir ruhsat sahibi ve arabası değişen kişilerin haftalık duygularını tatmin edersin bu kafayla10 Yorumla
+1 yılÇok mantıksız konuşuyorsun. Sevgili olacağın kişinin maddi durumunu o soylemedikce nerden bilecen? Buluşmalar da seni iyi bir yere götürdu, belki bunu çok çalışıp mesai yaparak kazandı diyelim. Senin için emek veren birini istemem mi dicen? O yüzden senin zihniyetindekiler kalitesiz olmaya mahkum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılparası olmayan erkekle de olmaz. hesabı erkeğe ödeten bedavacı karıyla da olmaz. hayat müşterek diyorsak sadece erkek çalışır kazanır getirir diye bir şey yok olursa da antik çağdan kalma olur. modern zmnlarda eşitlik var. bilmem anlatabildim mi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılParası neden yok, hiç mi olamamış vs bunlar önemli.
Parası olmayan biri beceriksiz kendi hayatını bile idame ettiremeyen gibi algılandığı için kimse istemez.
Zeki ve yeteneklerinin farkında olan biri çoktan iş güç sahibi olmuştur kazancı da iyidir gibi düşünülür.
Kadınlar da güçlü erkek sever, güvende hissetmek ister.
Gnümüzde para bir tür güç ve güven göstergesi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Zengin ve güzel hayatımı kurtaracak 30 yaşını geçmemiş hatunla evlenirim.
00 Yorumla
+1 yılParasizlik sadece sevgili olayina degil icmeye bile engel mk agiz tadiyla icemiyorum bile saglik sorunun da olur parasizsan parasiz kimse mutlu olamaz mutlu olmayani da kimse istemez ama param oluncada ben kimseyi istemicem
05 Yorumla- +1 yıl
Her erkek bir degil bazi erkekler cirkin kizla sevgili olabilir genelleme yapma
Soran+1 yılHayır tüm erkekler böyle dış görünüşlerden veriyorlar şimdi bir erkek görme engelli bir kızla çıkabilir mi veya çok çirkin bir kızla tabii ki çıkmaz
- +1 yıl
Kizlar icin de gecerli bu erkekler boydan ve paradan elemez kizlar eler ama kizlarda engelli biriyle cikmaz ve cok cirkin biriyle ama erkek cikabilir cok cirkin bir kizla
Soran+1 yılHadi ya oradan şu ana kadar çirkin bir kızla çıkan bir erkek hiç görmedim kız çirkin olduğumu selam bile vermiyorlar
- +1 yıl
Cirkin kiza asik olan bile var sen oyle san sevgilisi yoksa o kizin sucudur
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeni de sadece parası olann s... kerr sonra kalırsın ortada seninle evlenecek degil seni s.. kecek erkek bakar ancak turk kizlari olarak paraya tapar oldunuz erkeklerde bunu bildigi icin sadece s... kyoorr
10 Yorumla
+1 yılBir çok kişinin tepki göstereceğini tahmin etmiştim lakin bir bakıma haklılık payı var. Tek başına sevgi ile yaşanmıyor. Paranın kölesi olunmamalı evet, ama elinin kiri olarakta bakılmamalı.
03 Yorumla
Soran+1 yılParanın kölesi değilim zaten ama aşk karın doyurmuyor ben bunu anlatmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Ben de bu konuda sana katıldığımı belirttim zaten :) fırça yemeseydim iyiydi
Soran+1 yılYok be ne fırçasi 😃😃
herkesin düşüncesi farklı ama bence biraz yanlış gibisin parası var diyelim ilerdi işleri bozuldu ya da başka bir şey oldu parası kalmadı ayrılacak mısın?
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorsam ayrılmam ama sevmiyorsam durum başka
Önemli olan sebebi, insanları maddi açıdan kimse yargilayamaz, kimisinin parası vardır ama nerden geldiği belli diildir, kimisinin ise işleri yolunda gitmez, parası yoktur ama mert delikanlıdır, önemli olan kalp tir en başta, güven, sadakat, samimiyet, dürüstlük, anlayana..
00 Yorumla
+1 yılmalesefkizlar boyle deyince suclu oluyorlar ama hakliisn erkekler nasil guzel kizla cikmiyorlarsa kizlarin da parali erkek sevmeleri normal
09 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben suçlu değilim nasıl ki erkekler çirkin bakımsız bir kadınla çıkmazlarsa ben de parasız erkeklerle çıkmıyorum
- +1 yıl
helal aynen
- +1 yıl
Biz guzel kizla cikmiyoz iste cikalim mi? :)
- +1 yıl
@bayram511 ben seni komple
- +1 yıl
@hiickiiimse9 bizi ilgilendirmez
- +1 yıl
@bayram511 hadi ordan ya anansi canım arkadaşım
- +1 yıl
Anladın sen
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma bir düşünce. Erkeklerde de biraz akıl varsa sırf parası için kendisiyle konuşanlarla buluşmaz hatta selam bile vermez
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Süper bir yorum. 👍👍👍
- +1 yıl
@gokantemur teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılParam var ama parami yedirtmem
Hesap öderim ama ödetirimde
Eşitlik diye yirtinan kadinlar hesaba gelince erkek öder iyi ben kerizim öderim hepsini00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYahu boş romantızm karın doyurmuyor.
Taraflardan bırı paralıysa dıger taraf da paralı olmak zorunda.
Hayat bır fox dızısı degıl
10 Yorumla Çıktımda ne önemi var ikimiz çalıştık birikim yaptık eşimin evlenmeden önce maaşı çok azdi şimdi yükseldi önemli olan sadık karakterli olması gerisi hallolur
02 Yorumladoğru Zaten de anası sevsin.. anası sevmeyimce de pek değerli olunmuyor insanı seven değil * yarıyormus
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Aslında mantıksız değil söylediğin ama Böyle söyleyince az dünyanın en eski mesleğini icta ediyorsun gibi oldu🥹
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Biz erkekler çıkarız da hiçbir kadının çıkacağıni sanmam
Kadınlar parayi sever ve köle erkek arar genelde00 YorumlaÇok zengin olması gerekmez illa ki ama maddi durum da önemli sevgi bazen yetmiyor. Geçinecek kadar durumu iyi olmalı.
03 YorumlaHiç parası olmayan ayrı az parası olan ayrı
Yani evet
Ben hiç parası olmayan kızla çıkarım bende de para yok ama o kabul edecek mi mesele o00 Yorumla
+1 yılOna bir olta🎣 alır balık tutmayı öğretirim 🤣🤣🤣
06 Yorumla
Soran+1 yılÖmür boyu balık yersiniz artık 😃
- +1 yıl
Ben yemem onu alan düşünsün 😁
Bu arada balık faydalıdır tavsiye ederim 🙂 - +1 yıl
Sen param var diyorsun birde tekne al ona
Soran+1 yılAynen ya canım balık çekti 😃 ben niye ona tekne alayım ya o bana villa alsın
- +1 yıl
Sen tekne al balık tutar satar fazlasını eve getirir sana villa alır 🙂
Soran+1 yılYok ya vazgeçtim biz birbirimize uygun değiliz onunla o anasının yanında kalsın
Afiyetle tuttuğu balıkları yesin
😍
+1 yılHayır . Para kazanmak kadar basit bir sşey için sorumluluk almıyoraa neden uğraşayım
10 YorumlaO kadar az düzgün insan var ki etrafta, kendini pazarlamak isteyen kadın ve erkekler hariç herkes önce karaktere bakmalı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı. Parasız erkegi seven olur da sizin gibi paragozleri kimse sevmez
10 Yorumla
+1 yılBenim hayat standardımı hem ruhen hemde maddi olarak aşağı çeken biri ile asla olmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılParası olmayan erkeği sadece annesi sevmez... Bugün paran vardır yarın yok olabilir bunu unutma ama bugün karakterin yoksa yarın hiç olamaz karakter para ile de alınamaz hem
00 Yorumla
+1 yılsenin gibi para düşkünü kaşarlar istemez tabi sen de haklısın kendini biliyorsun :) Kız kurusu seni.
00 Yorumla
+1 yılNe olmuş parası yoksa yüreği güzel olsun ben her şeyimi bölerim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılNe kıyafetler gördüm icinde insan yok ne insanlar gordüm ustunde kıyafet yok
00 Yorumla
+1 yılKimseyi sevme zaten kendi ayaklarının üstünde durabiliyorsun
00 Yorumla
+1 yılParayla mutluluk satın alınmaz. Mutluluk veren para değil, duygular düşüncelerdir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bizde parası olmayan kızlarla çıkmamaya başladık... Sizin kökünüzü kurutacağız :D
00 Yorumla
+1 yılPara önemli ama insanlikta önemli biraz insan olsun o bile yeter
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılParası olmayan değil çalışmayan insanla olmak istemem.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar da değildir ya, o kadar da parası vardır gezdirip yemek ısmarlayacak kadar da..
00 Yorumla
+1 yılSjjwkwksk sen erkekleri embesil sanıyorsun öyle bir dünya yok
00 Yorumla
+1 yılİlişkiyle alakalı ilk kaygısı para olan biri evlenirken de ilk iş nafaka hesabı yapar 😃
00 YorumlaSizin paranızda olmalı zira çulsuz kadın güzel değilse pek işe yaramıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Parasız gereksizdir bu arada kadının parası bende geçmez her yerde erkek para harcamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPara vr. Arac vr. Ev var. Arsa vr. Jetski vr. Sana gerek yok
02 Yorumla
Soran+1 yılParanda araban da senin olsun seni isteyen kim dayı
Cevap sahibi+1 yılKayak takimim bile vr. Cok fena kayarim. Suss pis fakir birseyin yok
Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Anamız da bı yere kadar seviyo. Bı sure sonra sektur gut calis diyorlar. Yatmak güzel halbuki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni çok seven oldu parama bakmadılar, seni annen sevsin o zaman :))))
00 Yorumla
+1 yılErkek adam çalışır eşşek gibi bey gibide yer parayla sevgi olunmaz ama parada delikanlıyım diyende olucak çalışacak bacımmm kendine yararı olmayanın kimseye yararı olmaz, o kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazen para konusu başka özelliklerden önemli olabiliyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zman sen benimle olursun sevgili bende para cok yiyecek yer yok :D
00 Yorumla
+1 yılParası için sevmiyorum sonuçta eskiden de para yoktu ama şöyle bir baktığında çok mutluydular keşke şimdiki zamanda öyle olsa
00 YorumlaNe kadar aptalca bir kızsın, birde o erkeğin yerine kendini koysana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKısmetse olurdaki kız vakası. Birden çoğaldı bunlar da. O da benim param var diyormuş ama meslegi eskortmuş. Bırakın o işleri kendi ayaklarınızın üstünde durun erkeğe minnet etmeyin.
00 Yorumla
+1 yılHani erkek kadın eşitti? İş paraya gezmeye gelince ben ödemem erkekler eşşektir ödemelidir oluyor
00 YorumlaKesinlikle çok dogru bir söz ve çok şükür ki iyi kazanıyorum
00 Yorumlabencede çok sıkıntı para 2. pilan olsada olması lazım
00 Yorumla
+1 yılPara umurumda değildir ilişkide.
03 Yorumla- +1 yıl
Havuzlu evim, arabam, işim var. Zengin kız mı arayalım bizde yani.
Soran+1 yılE yani madem paran var zengin kız ara sende
- +1 yıl
Olur
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. paramız var şimdi uyuyor muyum senin kriterine
02 Yorumla
Soran+1 yılYok uymuyorsun
- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler