Kızlar çıkmaz, çıksa da kısa süreli çıkar. Yalan söylemesinler. Birlikte gezerken hesaplar ortak ödenmeli, erkek yemeği ısmarlıyorsa ben de kadın olarak içecekleri ısmarlarım diye sosyal medyaya yazan birkaç kadın tanıdım. Sonuç olarak hesabı erkeğe ödetiyorlar. Erkek kahvaltı yaptım, yemek yedim dese bile tek başıma yemek yemek istemiyorum deyip telefonla çağırıp kendi yediklerinin hesabını erkeğe ödetiyorlar. Yalandan cüzdanlarına elini atma işareti yapıyorlar ama ne para ne kredi kartı çıkartıyorlar. Sadece şov yapıyorlar. Garson masada hesabı almak isterken erkek para, kredi kartını bulma konusundaki geç kalırsa kadın da garsonu bekletmemek için hesabı öderse yüz göz yapıyorlar. Kadınlar erkeğe "Sen ödemek için istekli değildin, geç kaldın." anlamında "Ödedim artık! " şeklinde cümle kuruyorlar.
Erkekler olarak sorun asla yok olmazda, benim içinde sorun yok ama beş parasız kadının gözü, parmakları, bilekleri neleri ister bilinmez ki ve de doyar mı😉? hadi karnı doyurmak sorun değil.
Kişilik karekter sağlamsa bence sorun yok
Ayrıca Rangein içinde normal ağlatmazlar, anasınıda ağlatırlar, belli mi olur
Bende kendimi bildim bileli öyleyim ama kimse ile sevgili olmadım demek neymiş şimdikiler parası olmayana bakmıyormuş. Yılların tecrübesine öğrendim hatta bilgisayar kursuna gittim 3 5 kız gelmişti zengin erkek hayalleri kuruyorlardı yazığım geldi sadece ne diyelim.
Ne bileyim kadın olsam 5 parasız erkekle çıkmazdım ama şimdi bir kadının maddi durumu beni o kadar alakadar etmez. Bunu önceliklerim arasında yer almaz.
Eğlencesine olsa cıkarım ama ben birlikte olacagim kisiyle ciddi bi adim atmak istedigimden aşık olsam da mantıken düşünmeye çalışırım. Biri az parasi vardir ama çok calisiyordur ailesini gecindirmeye calisiyordur onunla evet olurum. Ama baslasi aman su para bize yeter yan gelip yatiyorsa yapamam. Onemli olan bizim icin cabalamasi paranin miktari ailesini gecindirecek kadar olsa kâfi
beyazorkidem hanımefendı Range Rover binmek için sizin adrıana lima olmanız lazım babanız alsın efenım size Range Rover a bınen adam sızın onunla neden evlenmek istedını emın ol bılır vasıfsız bır kadın oldun bellı bence sen mercedes e bin konfor onda var
Evet cıkardm erkeklern sürekli calismak para kazanmak zorunda oldugu fikri yanls bir bilincaltı kodudur insan hic parası olmadan da yaşam sürecegi bir döngüye girebilir
Napabilirm beş parasız lafı cok ucuz bir kelime erkekte olsa parasız kalamaz mı iliskimi sevecegm insanı cebindeki para miktarı mı belirleyecek yani ne sacma
Bez parasız adam ancak bela getirir çünkü olmayacak yerlere götürmeye kalkar hatta satmak için be tesenmbbue eder.. Haberlerde görüyoruz. Pes parasız kadında hep bir şeyler aldırmaya bakar..
Para her zaman ikinci plandadır. Çok şükür kendi param var. Başkasının parasına göre hayatımı şekillendiren bir ezik olmadım. Öyle insanlar ile de muhatap bile olmuyorum. Çünkü Kartallar kartallar, uçar. Asalaklar, asalaklar ile sürünür.
Ozaman neden bes parasiz biriyle kendi range roverinde mutlu olamiyorsun? Neden o bes parasiz diye otobuse biniyorsun. Madem senin durumun iyi maddiyata degil, sevgisine baksan?
Sevgi karın doyurmuyor, hayal dünyasında yaşamıyorum. Kimseye bakıcılıkta yapamam. Ayrıca bu benim kendi seçimim ve kararım nasıl mutluysam öyle yaşarım. Herkesin önceliği farklıdır.
Bir insanın gözü tok olursa isterse parasız isterse paralı olsun farketmez. Gözü aç insan çok tehlikelidir. Ferrariden inip Roll Royse'a binsen bile yetemezsin
Çıkardım heral de çünkü kalbi temiz olsun gerisi yalan diymi ama yani bide şu var o eğer beş parasız olabilir * taşın suyunu çıkarır eve ekmek getiri sizce 🤔