Aşk İlişkileri Yaa beni bi everin ulen neden olmuyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 😂 ya ciddi bişeyler arıyorum niye olmuyor bi el atın yardım edin dmdmdmNeden olmuyor bi deyin? Yaa beni bi everin ulen neden olmuyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ebrucelik34 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Olanida kabul etmiyorsun 1 6 Yorumla Soran +1 yıl 😂 kim demiş ben terke dildim hep Yorumla ebrucelik34 +1 yıl Sen Kürt değil misin bulsun annen Yorumla Soran +1 yıl Kürt değilim 😂 Yorumla ebrucelik34 +1 yıl Kürt anneler çok arıyor kiz Yorumla Soran +1 yıl Bulamıyor işte dünyada akıllı bıdık kıtlığı varmış ondan bulamıyor annem ddkdkdkd Yorumla Soran +1 yıl Kürt anneler çok arıyor kiz)=Sen nerden biliyorsun 😱 Yorumla
MrsMandalina Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Annenle konus djdhdh 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Oda bana didi sen bulursun didi 😌 amaaaaaBulamadım dkdmd Yorumla MrsMandalina +1 yıl Nasıl ya djdhdh anneler bulur mutlaka Yorumla Soran +1 yıl 😱 yoksa ben evlatlıkmıyım annem bulamadıysa o benim annem değil ozaman Yorumla Soran +1 yıl Olamaaaazzz 😱😱 Yorumla MrsMandalina +1 yıl Ya arabulucu kadınlar oluyor hiç yok mu sizin oralarda dkdhdh annen bir fotoğrafını paslasin bunlara 2 dklık iş sjddhh Yorumla Soran +1 yıl 🥺 oymuyoy Yorumla Soran +1 yıl Ben evlatlığım kesin 🥺😔 Yorumla
nerdeyimlaaben Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kızımız kalmadı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayırrrr 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yenisi nezaman gelir 🥺 Yorumla
rüzgarefee Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kendimizi bi everek 😂😂😂 1 55 Yorumla Soran +1 yıl 😂 bu mesajı 10 15 kişiye yaz imc usulu ile buluruz bana birini Yorumla rüzgarefee +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😌 yaz kızım +90505 000 00 01 Yorumla rüzgarefee +1 yıl Banada birini bul la Yorumla Soran +1 yıl 🤔 hmm sen bekar ben bekar hmm 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Acaba olabilirmi 😏 Yorumla Soran +1 yıl 😏 bekar arkadaşların vardır sen bana bul bende sana xmdmdm 😂 Yorumla rüzgarefee +1 yıl Var cok Yorumla Soran +1 yıl 😯 sarışın olsun siyahi olsun pembe gözlü olsun sonra 144 olsun sonra az zayıf olsun 90 kg falan olsun yani dmdmd Yorumla Soran +1 yıl Sıra sende sende seç bakalım Yorumla rüzgarefee +1 yıl Hahahha knk bu imkansiz Yorumla Soran +1 yıl 😂 xmdl Yorumla rüzgarefee +1 yıl Bak ben hafif esmer 1.80 üstü hafif kilolu gozler ela ya da kahve bu kadr yaprak duy sesimi Yorumla Soran +1 yıl Hayallerimle oynama 🥺 imkansız değil bak mesala anime kızları imkansızmı değil gerçekler Yorumla rüzgarefee +1 yıl Yaaaaarrrraaaaappppp dicektim😂😂😂 Yorumla rüzgarefee +1 yıl İmkansiz gozlerden kaybettin Yorumla Soran +1 yıl İyimiş ya 😂 şaksına sormuştum soruyu bende söyleyim ozaman Yorumla rüzgarefee +1 yıl Soyle bagamm Yorumla Soran +1 yıl Minnal olsun olmasada olur aşırı açık olmasın göz rengi önemli değil akıllı olsun zeki olsun hayalleri olsun bide işini çok sevsin bide zır deli olsun Yorumla rüzgarefee +1 yıl Hahahhaha deliye bayilirim Yorumla Soran +1 yıl Bak ben hafif esmer 1.80 üstü hafif kilolu gozler ela ya da kahve bu kadr yaprak duy sesimi)= 😂boy ile kaybettim be fkdkd Yorumla rüzgarefee +1 yıl Boy kac 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 1.70 🙃 Yorumla Soran +1 yıl 😌 neyseki topuklu giyebiliyorum annemi topukluları var toplu giyimce 1.81 olurum Yorumla rüzgarefee +1 yıl 😂😂😂 gulmekten karnim agridi Yorumla Soran +1 yıl Niye ya 🥺 topuklu giymeyimmi çok yakışıyor ama pembiş pembiş uğurböcüğü falan var üstünde Yorumla rüzgarefee +1 yıl Giy giy benimde var istersen veririm😂 Yorumla Soran +1 yıl 😌 bak şimdi tarife tam uydum Yorumla Soran +1 yıl 181 esmer oldu bide zır deli fkfmfm Yorumla rüzgarefee +1 yıl 😂😂oldu oldu Yorumla Soran +1 yıl 😌 yarına gel istiyim anandan babandan Yorumla Soran +1 yıl Bak diyim başta mutfak bende 😐🔪 Yorumla rüzgarefee +1 yıl Tamam sende 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂 tatlı kızsın cidden Yorumla rüzgarefee +1 yıl Thank You Yorumla Soran +1 yıl Neyse uyu dinlen bakalım ☺️ çok yoyuldum 🥺 yoygana sarıla sayıla uyuyom Yorumla rüzgarefee +1 yıl Tamam yoygana sayilayak uyuycam Yorumla Soran +1 yıl Ankara'da yaşama olasılığın yüzde kaç? Yorumla Soran +1 yıl Meyak ettim Yorumla Soran +1 yıl Neyse uyu uyu yanlışıkla yazdım sonra bakarsın mesaja 😐🔪 Yorumla rüzgarefee +1 yıl 0 sakaryadayim Yorumla Soran +1 yıl Hadi be 3 saat 12 dk lık yol 😞 bak gene evde kaldık görüyon mu Yorumla Aslan-kaplan8 +1 yıl Mesaj bakmiysn Yorumla Soran +1 yıl 😂 bak talip çıktı dkdkd Yorumla Soran +1 yıl Neyse iyi eğlenceler size ☺️ Yorumla rüzgarefee +1 yıl Ne mesaji Yorumla Soran +1 yıl Özelden yazmış işte onu diyordur 😂 Yorumla Soran +1 yıl Neyse çok geç oldu iyi geceler size ☺️ Yorumla rüzgarefee +1 yıl Özelde görmedim Yorumla rüzgarefee +1 yıl İyi geceler Yorumla Soran +1 yıl Hmmm ozaman bilmiyorum uykum var hala 😭 Yorumla rüzgarefee +1 yıl Buldunmu la birini Yorumla Soran +1 yıl TabikiiiiiiHayır😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen bulabildin mi bakem Yorumla Soran +1 yıl 😑🔪sen kaçta uyudun bakem gözlere yazık değil mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olanida kabul etmiyorsun
😂 kim demiş ben terke dildim hep
Sen Kürt değil misin bulsun annen
Kürt değilim 😂
Kürt anneler çok arıyor kiz
Bulamıyor işte dünyada akıllı bıdık kıtlığı varmış ondan bulamıyor annem ddkdkdkd
Kürt anneler çok arıyor kiz)=Sen nerden biliyorsun 😱
Annenle konus djdhdh
Oda bana didi sen bulursun didi 😌 amaaaaa
Bulamadım dkdmd
Nasıl ya djdhdh anneler bulur mutlaka
😱 yoksa ben evlatlıkmıyım annem bulamadıysa o benim annem değil ozaman
Olamaaaazzz 😱😱
Ya arabulucu kadınlar oluyor hiç yok mu sizin oralarda dkdhdh annen bir fotoğrafını paslasin bunlara 2 dklık iş sjddhh
🥺 oymuyoy
Ben evlatlığım kesin 🥺😔
Kızımız kalmadı
Hayırrrr 😂😂
Yenisi nezaman gelir 🥺
Kendimizi bi everek 😂😂😂
😂 bu mesajı 10 15 kişiye yaz imc usulu ile buluruz bana birini
😂😂😂😂
😌 yaz kızım +90505 000 00 01
Banada birini bul la
🤔 hmm sen bekar ben bekar hmm 🤔
Acaba olabilirmi 😏
😏 bekar arkadaşların vardır sen bana bul bende sana xmdmdm 😂
Var cok
😯 sarışın olsun siyahi olsun pembe gözlü olsun sonra 144 olsun sonra az zayıf olsun 90 kg falan olsun yani dmdmd
Sıra sende sende seç bakalım
Hahahha knk bu imkansiz
😂 xmdl
Bak ben hafif esmer 1.80 üstü hafif kilolu gozler ela ya da kahve bu kadr yaprak duy sesimi
Hayallerimle oynama 🥺 imkansız değil bak mesala anime kızları imkansızmı değil gerçekler
Yaaaaarrrraaaaappppp dicektim😂😂😂
İmkansiz gozlerden kaybettin
İyimiş ya 😂 şaksına sormuştum soruyu bende söyleyim ozaman
Soyle bagamm
Minnal olsun olmasada olur aşırı açık olmasın göz rengi önemli değil akıllı olsun zeki olsun hayalleri olsun bide işini çok sevsin bide zır deli olsun
Hahahhaha deliye bayilirim
Bak ben hafif esmer 1.80 üstü hafif kilolu gozler ela ya da kahve bu kadr yaprak duy sesimi)= 😂boy ile kaybettim be fkdkd
Boy kac 😂😂😂
1.70 🙃
😌 neyseki topuklu giyebiliyorum annemi topukluları var toplu giyimce 1.81 olurum
😂😂😂 gulmekten karnim agridi
Niye ya 🥺 topuklu giymeyimmi çok yakışıyor ama pembiş pembiş uğurböcüğü falan var üstünde
Giy giy benimde var istersen veririm😂
😌 bak şimdi tarife tam uydum
181 esmer oldu bide zır deli fkfmfm
😂😂oldu oldu
😌 yarına gel istiyim anandan babandan
Bak diyim başta mutfak bende 😐🔪
Tamam sende 😂😂
😂 tatlı kızsın cidden
Thank You
Neyse uyu dinlen bakalım ☺️ çok yoyuldum 🥺 yoygana sarıla sayıla uyuyom
Tamam yoygana sayilayak uyuycam
Ankara'da yaşama olasılığın yüzde kaç?