Esim artik bana kiymet vermiyor gibi?

Evet arkadaslar 8 aylik evliyiz ve burada özetliyorum durumumu. Lutfen olgun görusler bekliyorum.

Kendimle ilgili:

• Full time calisiyorum, is cikislari haftanin 4 gunu fitness yaoiyorum. Hem sevdigim icin hem sagligma ve göruntume önem verdigim icin. Esimde öyle
  • Ekonomik olmaya calisiyorum oldugu kadar. Esim kirayi vs öduyor mitfak masraflarida ortak. Ayda bi kere beraber buyuk alisveris yapiyoruz. Onun disinda 99 % alisveris yapan benim her hafta.
  • Evde yemegi hep ben yapiyorum. Bazen yardim ediyodu artik etmiyor.
  • Haftasonlari erken kalktigim icin hep ben yapiyorum kahvaltilari. Bir gun yapmamiatir özel birsey bana.
  • Hediye vs konusunda cok cimri tamam dogum gunume gezi vs aldi ama bende aldim.
  • Konusuyorum guzel sekilde Yine ayni bu sefer irite oluyorum konustugumda bana ayni sekilde agresif yaklasiuor. Neymis ben kendime uydugu gibi yapiyomusim yemegi ve alisverisi. Mesela sevdigi ssyleri aliyorum arad gittigimde. Kendisi bana cok nadir alir sevdigim bi tatli / meyve vs hep ben.
  • Ailesiyle ilk basta cok sorun yasadim oblara sesimi cikarmadim mesafe koydum. Simdi iyi Kötu idare edicek kusmicek derecede görusuhyorum az ve öz. Esime kac kere bensizde ailene gidenilirsin dedim gitmiyor ben gitmiyosam, kendi sorunu. Ben kendi aileme nasil onu surekli göturmuyosam oda ayni sekilde.
  • Cok nadir beni özel hissettirir. Özel hayatimiz cok iyi degil. Hemen oldu bittiye geliyor cogu zsman. Ön sevismeyi daha uzun istedigmi anlattigom halde bana ilgisiz vs.

• Beni sevdigni biliyorum ama ailece deger verme kiymet Göstermek ne bilmiyolar esimde o aile yapidan ne yaosan degismiyor. Nisanliyken vs böyle degildi. Evlendik salmaya basladi.

Lac kere konusmaya calistim sinirlerime Hakim olarak ama uinede tartisma oliyor ne yapiyim ben?

Esim artik bana kiymet vermiyor gibi?