Neden boyleyim soylermisiniz?

Hic birsey yapmak istemiyorum yatagimda uzanmak hicbirsey yapmak istemiyorum. Halim yok herseye agressif tepki veriyorum hep olumsuz. Gulmuyorum mutlu degilim. Bazende agliyorim cunku herseyden biktim. Annem babam bana hep tembel falan diyor babam bana tembel diyor okulda basarisiz ve herseye ilgisiz davraniyorsun biraz merakli ol birseyler ogrenmek iste falan diyor. Anneme evde yardim etmek istemiyorum mesela bulasik yemek kardesime bakmak istemiyorum. Halsizim zaten son 3 sene boyleyim ozguvensizim kendimi sevmiyorum herseyi kafama takiyorum olmek bile istiyorum intihar ve olum hep aklimda. Arkadaslarim fazla yok, 2 tane arkadasim vardi okulda onlarla gorusuyordum simdi okulum tatil oldu onlarida artik gormuyorum ve diger 2 arkadaslarimla artik eskisi gibi samimi degilim gorusmuyoruz yanlizim yani. Ailemdede zaten hep problem var annem babam sanki kafayi yemisler babam zaten cok sinirli biri. Hep bisey cikiyor ortaya kavga falan oluyor. Mutsuzum. Neden boyleyim napcagimi bilmiyorum artik nasil mutlu olucam ben?
Neden boyleyim soylermisiniz?