AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bende dusundum ama kendimi saglama almam gerekti önce zira onun icin uniyi tamamlayamamstm. simdide bir işte çalışmak için kendimi geliştiriyorm o zamana kadar cocuklar biraz daha büyür Allah kerim velhasıl bekliyorum. duzelirse devam duzelmezsede vakti var herbisiyin. çocuğun ufak seninde iyice düşün derim
şu an nasılsın iyimisin acaba merak ettim
Bı bayan olarak hemde yaşıt olarak aynı seyleri yaşıyorum konuşmak istersen burdayim
Boşanmanin önemli bi nedeni olmali ki çocuğu bi küçük yasta mutluluktan uzak etmen için o cocuk büyüyene kadar hep bitarafi eksik yetisicek ailesine beraber goremicek olan ona olucak
İllaki hakkı nedenin vardir derim de yine de neden?
Hangi birini anlatayım ki
Anlaşıldı konu peki hep mi böyleydi?
Ufak tefek şeyler hep vardı ama son 1 yıl içinde yaşadıklarımı rabbim düşmanıma bile vermesin
Çocuk olmasa iyiymiş fakat biliyorsun zor bir hayat seni bekliyor hele de çalışan bir kadın değilsen
Zor bir hayat beni bekliyor biliyorum ama üstesinden gelecegimide biliyorum.
gelirsin elbette eminim bundan
Teşekkür ederim
Yanlış düşünüyorsun. Kendi isteğinle evlendiysen bedeline de katlanmalısın.
Bir saniye kendi isteğiyle evlenmeyenler tek mi boşanabilir? Kendi isteğimle evlendim diye boşanamaz miyim?
Çocuk olmadan boşansaydın evet boşanabilirdin ama artık hayir boşanamazsın. Kendi hatanın bedelini o zavallı çocuğa ödetmeye hakkın yok.
Cok güzel konustunda o çocuğun annesi ölünce çok mu iyi olacak çocuk için?
Annesi neden ölsün ki
Annesi 2 defa ölümden döndü çünkü
Tamam da neden yani?
Birinde bıçaklandım birinde kafam kırıldı iki defa kefeni yırttım ve hala boşanmayim demi haklısın bosanmamam gerek çünkü kadınım ya kefenle çıkarım ya da asla boşanamam. Teşekkür ederim yorumun için
O zaman Nisan tabi de böyle bir hayvanla evlenirken hadi onu geçtim bu itten çocuk yaparken aklın neredeydi be hatun. Neden bayılıyorsunuz böyle hayvanlara ah bir bilsem
Böyle olduğunu bilerek evlendim zaten macera olsun diye🤦♀️
Valla ironi yapsan da boşuna. Bir adamın ne olduğu az çok baştan bellidir. Evlilik denince gözü kör oluyor türk hatunlarının.
Benim kendi canıma kastim yok. İyi bir insandı sonradan canavar olup gözü kör oldu öfkeden hırstan
Hiç kimse icin de yoksa bir kaç senede bu kadar değişemez. Bunu kabul etmiyorum asla. Neyse olan olmuş biten bitmiş umarım kurtulursun bu itten
Ayrica ironi değil seni tanımıyorum veya buradaki insanları tanımıyorum ben bir soru sorup ona cevap bekledim hayatımı yalan bir şekilde anlatmak zorunda değilim.
İzin verdin yani boşanmaya?
Ben kimin de sana izin vereyim ya da vermeyeyim. Sadece kötülerin arasında bu en az kötü olan. O yüzden mantıklı geldi.
Basta bosanamazsin dedin ya. Yinede teşekkür ederim
Ama o zaman durumunu bilmiyordum.
Öğrenmiş oldun. Aslında sizde haklısınız günümüzde o kadar saçma şeyler için bosaniyorlar ki🤦♀️ o kadar şey yaşadım ki hala bosanma taraftari değildim ama bakıyorum ki karşımdaki insan yüzsüz pişkin yaptıklarından zerre kadar pişmanlık duymayan vicdansızın teki o yüzden bu kararı zorda olsa almak zorundayım
Hayırlısı olsun be hahat bir şekilde devam ediyor önemli olan bundan sonrski hayatinin daha mutlu olması. Ama tabi olan yine hep çocuklara oluyor maalesef.
Aynenn öyle ama böyle bir ailede büyüyeceğine yarım kalması daha iyi diye düşünüyorum
Yani bu durumda dahs kötü olandansa az kötü olanı seçmekten başka çare yok zaten. Ama keşke o da adam olsaydı da güzel mutlu bir yuvada büyüseydi o zavallı çocuk.
Yapacak bisey yok bende fazlasıyla dayandım durdum ama olmuyor daha fazla zaman kaybına gerek yok
Aynen de bundan sonrası nasıl olacsk peki ? Istersen mesaj kismindan da yazabilirsin sen bilirsin.
Hic bilmiyorum nasil olacağını ama bundan daha iyi olacağını düşünüyorum
Peki hayırlısını dilerim senin için iyi geceker
Teşekkür ederim iyi geceler.
Ailen destek olursa ve kendini geçindirebileceksen çok doğru
sebep ne boşandıktan sonra neler yaapcaksın hayatını yoluna koymak için neler planlıyorsun
Benim de çocuğum 3 yaşında ve bugün boşanma kararı aldık. Bıktım yemin ediyorum bıktım ben
Hayırlısı olsun diyelim🤷♀️
Amin inşallah cümlemizin
Neden dolayı boşanmayı düşündüğüne göre değişir.
Bu kararı almak istemeniz de ki sebep nedir? neler yaşandı neler oldu da bu noktaya geldiniz
Telafisi zor şeyler yaşandıysa evlenmek nasıl en doğal hakkınsa boşanmak da en doğal hakkın.
Sadece bir kez geliyorsun hayata istediğin gibi yaşa
Evlenirken düşünseydin
Boşanmayı düşünüyosan zaten o evlilik bitmiştir
geçinemiyorsan mutsuzsan boşan
Daha fazla detay vermen lazım
Sebep ne
Bir çok sorun var ve ondan dolayı soğudum sevmiyorum gibi bişey🤷♀️
Yani bide cocugun var siddet veya gecimsizlik yoksa ciddi derecede bosanms
Neden boşanmak istiyorsun?
Bir çok sorun var ve (sorunlar küçük değil ) o yüzden soğudum sevmiyorum diyebilirim🤷♀️
Boşanmayı kafana koyduysan bırak gitsin.
Neden?
sebep nedir
Neden düşünüyorsun
Öncelikle sorun tam olarak nedir
neden öyle düşünüyorsun aranızdaki sorun ne
Suriyeli misin
Ayn knk suriyeliyim 🤦♀️